Να μαστε λοιπόν πίσωωωωωωωω
Τελικά μας αγαπάει πολύ ο καλός Θεούλης
Τι να πώ?
Πιο μάχιμα,τόσο χώμα και λάσπη σε μια εκδρομή(μπήκαμε όπως είπε ο Κώστας από Αγ.Κωνσταντίνο και ξαναπατήσαμε άσφαλτο έξω από την Παύλιανη

),πιο πολύ φαγητό και ποτό

,τόσο γέλιο ,τόσο ωραία στους χρόνους μας παρ'ότι η εκδρομή flexibility

δεν μπορούσε να γίνει.Και όλο το μυστικό σε αυτή την παρέα των λίγων αλλά τόσο φοβερών παιδιών που βρεθήκαμε 2 μέρες στο απόλυτο πουθενά και κάνοντας αυτό που γουστάρουμε
Θέλαμε και άλλο.Ψάχναμε ακόμα και την τελευταία στιγμή πρίν πατήσουμε άσφαλτο έστω μια παράκαμψη από ''άσπρους'' ή κίτρινους χωματόδρομους για να κλέψουμε μερικά λεπτά ακόμη από την εμφάνισή μας στον πολιτισμό
Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παρέα για αυτό το καταπληκτικό σ/κ και ιδιαίτερα τον Κώστα που οργάνωσε και έδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό στην πρώτη χειμερινή εκδρομή με κατασκήνωση του 2011 για το club
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω πολύ των Κώστα v6 που με ανέχτηκε

2 μέρες στο θηριάκι του και στο αντισκηνάκι του
Οι φωτογραφίες θα πούν τα άλλα που θέλω 10 σελίδες για να περιγράψω
Από εμένα φωτό δεν έχει(δεν γίνοντε και όλα μαζί όταν έχεις στο στόμα την ταυτότητα

και τα χέρια στο τιμόνι

).Έχει όμως βίντεο που πουρνό πουρνό θα αρχίσουν να ψήνοντε γιατί έχουν πολύ ζουμί...εεεε λάσπη ήθελα να πώ
Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε,να κατασκηνώνουμε και να οργώνουμε τα βουνά που μάλλον όπως εμείς έτσι και αυτά μας αγαπάνε