tzivi_tzon έγραψε:Να και τα πειστήρια Mrs. P.R. officer!! Όπως διατάξατε!!
Από αριστερά:
ο καφετζής (είχε πιάσει άκρη για να πηγαινοφέρνει τις παραγγελίες),
soupia (είδες τι σουπιά είσαι ρε; έκρυψες την Εύα!

),
Ζέτα (the zebra ή αλλιώς το χαμόγελο της Colgate

),
Δήμητρα (η ταμίας ή αλλιώς "ποιός θα κάνει μάνα;;"

),
Efi (η Αυτού Εξοχότης P.R. officer πίσω από τα καλαμάκια! τα σημάδευες;; είχες πάρει σωστή κλίση!!

), nik4x4 (αν δεν κάνω λάθος;;;;

),
ΜΩΡΑΪΤΗΣ (εγώ δε το πιστεύω ότι το πακέτο από τον Ιορδάνη ήταν όντως για το σπίτι...

),
Dirty Harry (έτσι μου είπανε.... λάθος;

σόρι! - διορθώθηκε κατόπιν παρεμβάσεως!

),
Jimnius (τελικά Φάνη δε μοιάζουμε;;;; Οι μόνοι που φορούσαμε πορτοκαλί ήμασταν!!!

) και λαστ μπατ νοτ λιστ
KON_GV (ήταν που ανησυχούσες μη δε σε χωρέσει το πλάνο! Αφού πρώτον έχω και γ@@ώ τις μηχανές και δεύτερον είναι γνωστό ότι όποιος φτιάχνει καλό καφέ τραβάει και καλές φώτοζ

).
Η παρέα ήταν πολύ μεγαλύτερη (3πλάσια από ότι φαίνεται στη φωτό) και ήταν λ@λ@κία που δεν τραβήξαμε νωρίτερα φωτό. Μα καλά, κι αυτός ο floor manager που σκ@τ@ ήταν;;;;; Artsi; Παρών ήταν, αλλά εκείνη τη στιγμή της αποθανάτισης... αγνοείτο!
Περάσαμε όντως πολύ ωραία και χάρηκα πολύ που γνώρισα κι άλλους! Ήδη από το φόρουμ νιώθω ότι κάποιους είναι σα να σας γνωρίζω ήδη, αλλά το "από κοντά" είναι αλλιώς! Συμφωνώ με τον Πάνο (soupia) ότι είχε πολύ γέλιο όταν συστήνεσαι και λες ότι είσαι ο tzivi_tzon ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο!! Καλά, το δε σοκ ήταν όταν μου συστήθηκε ο Mitsos_Feroza! Ξέρεις εσύ...

!! Τα σέβη μου στο πατριωτάκι τη Ζέτα που είχε την καλωσύνη να μας συναντήσει στο δρόμο και να μας οδηγήσει στο ραντεβού! Queen of the jungle I salute you! Τέλος να πω ότι και στα σουβλάκια περάσαμε τέλεια, με τις ιστορίες της Δήμητρας (

) και το καλό φαΐ! Λουκανικάκι...σπέσιαλ

! Ευελπιστώ να σας ξαναφτιάξω καφέ σε όλους την επόμενη φορά, και μάλιστα σύντομα! Α, και ρε παιδιά...πείτε και κανα φραπέ κανένας την άλλη φορά... μου 'φυγε ο κ@λ@ς με το μπρίκι στη χόβολη!! ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;;; ΑΜΑΝ!!!
Να 'στε όλοι καλά και πάντα τέτοια!!!!
Κι επειδή δε μπορώ να το ποστάρω χωρίς Υ.Γ.:
Η Δήμητρα κάνοντας τη "μάνα"!! Ακόμα μας κυνηγάει ο Μπάκας για τα χρωστούμενα, κι εγώ ακόμα περιμένω εκείνα τα ρέστα....

Η δε P.R. officer κάνει ότι δε ξέρει τίποτα την ώρα του λογ/σμού....

Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά τη φωτό έπεσε και "ευχαριστήρια" χειρονομία στο φωτογράφο!!! (με το αριστερό χέρι...)