Δεν ξέρω αν ήταν μια θεϊκή εκδρομή, μιας και το χιονάκι δε μας έκανε τη χάρη, αλλά σίγουρα ήταν μια ΘΕΪΚΗ παρέα και μια ακόμα αξέχαστη Πρωτοχρονιά!!! Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους κι ευχές για μια υγιή και δημιουργική χρονιά με χαρά κι ευτυχία!!! Και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξανανταμώσουμε!!!
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το συνδιοργανωτή SIAL, τον edelweisalexis για την εύρεση του ξενώνα και τις προτάσεις για διαδρομές, τους ανθρώπους του ξενώνα που όντως μας προσέφεραν ικανοποιητική διαμονή και παρ'όλες τις "παραξενιές" μας, μας ανέχτηκαν και μας έκαναν τα "χατήρια", το φίλο Γιώργο Αλεξίου για την συμβολή του στην εκτύπωση του αυτοκόλλητου της εκδρομής, όλους του συμμετέχοντες για την παρέα, αλλά και ιδιαίτερα τους φίλους harijohn, alexisgon, ivan και xenofontas που μας επισκέφτηκαν αυθημερόν για την παρέα!!!

Τέλος ευχαριστώ και το φίλο sj413 για τη φιλοξενία και τις συγκινήσεις που ζήσαμε με το VitaroSamurai του (πολλλλή περιπέτεια αυτό το Samurai αδερφέ μου!)
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, κι ο έρωτας φωτιά....

ας ξεκινήσω κι εγώ σιγούλια-σιγούλια με καμιά φωτό....

- Παραμονή, στο δρόμο προς Καρυά...

- Οι πρώτες νερολακούβες...

- Στροφή 3πλό loop από το ίσωμα....

- ...κι άλλοι από άλλο ίσωμα (χωρίς τη στροφή δηλ.!) :mrgreen:

- Έχει αρχίσει η χαρά του παιδιού!!

- Doctoras & Harijohnys σε αναμονή για λασπολακούβα... Ούτε στο ΙΚΑ τέτοια ουρά! :mrgreen:

- Πλούτς!