από cosmo » Δευτ Δεκ 20, 2010 8:41 pm
Καλησπερα παιδια, κατ'αρχας να σας χαιρετησω ολους μιας και εχω να μπω στο club σχεδον ενα χρονο λογω καποιον προβληματων και ευχομαι να εισαστε ολοι καλα. Δευτερον, δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο forum και τριτον, εχω ενα σοβαρο θεμα σχετικα με την αγορα ενος G.V. και θα ηθελα την γνωμη σας. Θελω να παρω αμεσα (αυριο) ενα διλιτρο του '03 (με 91.000 χιλ) και ακουω τοσα πολλα για μειωσεις τιμων, φορολογιες και τεκμηρια που εχω χασει τον μπουσουλα. Τελικα ειναι σωστος ο χρονος αγορας ενος τετοιου αυτοκινητου? Θα μειωθουν τα Τ.Κ. θα παραμεινουν τα ιδια η θα γινει παλι καποιο παιχνιδι στην πλατη μας? Τι παιζει σχετικα με τις αγορες πριν το 10 και το 11? Το αυτοκινητο οταν το ξεχρεωσω θα ειναι 12 ετων, αξιζει η αγορα η θα κανω παπαρια? Το αμαξι το θελω για το βουνο και δεν νομιζω οτι θα βρω κατι ποιο καλο στην αγορα απο ενα G.V. και εχω φαει ασχημο flash. Αν τελικα αγορασω το αμαξι εκτος απο διαρροες σασμαν, δισκους, ιμαντα χρονισμου, κλπ τι αλλο πρεπει να προσεξω? Το αυτοκινητο αυτο δεν εχει πατησει βουνο και ο τυπος το ειχε και τραβαγε ενα σκαφακι μικρο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων, Θοδωρης.
Αφού το σύμπαν διαστέλλεται, γιατί κάθε μέρα δυσκολεύομαι όλο και
περισσότερο να βρω να παρκάρω;