Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!!!

Δημοσίευσηαπό Maverick 2.4 » Τρί Δεκ 21, 2010 4:54 pm

Φίλε μου όταν τον δεις μέσα στο σπίτι σου όπως εγώ να είσαι σίγουρος πως δεν θα σκεφείς το δυχιλιαρό... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άσε με ήσυχο, πήγαινε μα καλά είμαι εγώ,
για ότι αγαπώ, μονάχος μου θα πολεμω,
και αν δεν σου ταίριαξα, παιχνίδι σου δεν θα γενώ,
πήγαινε μα καλά ειμαι εγώ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Maverick 2.4
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Βridgestone D694 A/T
Suspension: ergostasiakh Ford
cb: Όχι
Name: Giorgos Lamprakis

Δημοσίευσηαπό scriptalex » Τρί Δεκ 21, 2010 5:01 pm

Maverick 2.4 έγραψε:Φίλε μου όταν τον δεις μέσα στο σπίτι σου όπως εγώ να είσαι σίγουρος πως δεν θα σκεφείς το δυχιλιαρό... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εχεις δικιο,σκεφτεσαι την καραμπινα...... :violence-ak47: :violence-ak47: :violence-ak47:
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
Άβαταρ μέλους
scriptalex
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: michelen AT
Suspension: oxi akoma
Name: alexis

Δημοσίευσηαπό Maverick 2.4 » Τρί Δεκ 21, 2010 5:32 pm

σωστά..Εγώ προτίμησα ενα ξυλινο στυλιάρι και πέρασε πολυ καλα....Α και δεν πλήρωσα και τπτ...γιατί ήταν παραβίαση κατοικίας και κάι άλλα που τα κανόνισε ο δικηγόρος μου..
Άβαταρ μέλους
Maverick 2.4
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τρί Δεκ 21, 2010 8:52 pm

Maverick 2.4 έγραψε:σωστά..Εγώ προτίμησα ενα ξυλινο στυλιάρι και πέρασε πολυ καλα....Α και δεν πλήρωσα και τπτ...γιατί ήταν παραβίαση κατοικίας και κάι άλλα που τα κανόνισε ο δικηγόρος μου..

Και καλά του ξηγήθηκες φίλε μου, αν και θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που μπήκε σε σπίτι και βγήκε απλά με ασθενοφόρο και όχι με νεκροθάφτη!!! 8)
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
cb: Ναι
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Δεκ 21, 2010 10:01 pm

Άντε πάλι.....

Όξω παλιολεχρίτες..... :evil: :evil:

Εγώ την είχα γλυτώσει γιατί είχα κλειδωμένες πόρτες...

Από τότε, ΠΑΝΤΑ τσάντα στο πορτμπαγκάζ και φυσικά πόρτες συνεχίζω και κλειδώνω με το που μπαίνω στο αμάξι, συνήθειο πλέον μαζί με τη ζώνη :wink:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό irineos » Τετ Δεκ 22, 2010 12:27 am

είχα πάει στο συνεργείο φίλου μου στο ελληνικό και είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου στον παράδρομο της βουλιαγμένης απέναντι από την αμερικ. βάση.μετά από περίπου 2 ωρες που ήταν παρκαρισμένο μέσα στον ήλιο ιούλιο μήνα με 37+ μπαίνω μέσα αφήνω πορτοφόλι, κινητό και τσιγάρα στο κάθισμα του συνοδηγού και ανοίγω τα παράθυρα να φύγει η πολλή ζέστη. σταματάει μια μηχανή on-off με 2 άτομα καθώς πρέπει χωρίς να μου κινησουν υποψία και με ρωτούν για κάποιο δρόμο. την στιγμή που τους λέω ότι δεν ξέρω δεν είμαι της περιοχής με ψεκάζουν με σπρέι και έπεσα ξερός. οι μάγκες περίμενα την εκπνοή μου για να είναι σίγουροι ότι θα εισνεύσω μεγάλη ποσότητα από το υπνωτικό.με βρήκε μετά από λίγο ο βοηθός του λαστιχά απέναντι που φοβόταν μήπως ήμουν και πεθαμένος γιατί όπως είπε ήμουν αρκετή ώρα ακίνητος. βέβαια πορτοφόλι και κινητό χάθηκαν αλλά ευτυχώς την γλύτωσα γιατί όπως μου είπε ο γιατρός που με πήγανε αν είχα αναπνευστικό η καρδιακό πρόβλημα θα είχα τελειώσει εκεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ φίλοι μου σε αυτούς που σας πλησιάζουν γιατί έχουμε γίνει ζουγκλα.
ας είμαστε υποψιασμένοι.
irineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTON 225 70 16
Suspension: KYB
Name: Ειρηναίος

Δημοσίευσηαπό Gvitaras » Τετ Δεκ 22, 2010 1:48 am

Maverick 2.4 έγραψε:σωστά..Εγώ προτίμησα ενα ξυλινο στυλιάρι και πέρασε πολυ καλα....Α και δεν πλήρωσα και τπτ...γιατί ήταν παραβίαση κατοικίας και κάι άλλα που τα κανόνισε ο δικηγόρος μου..

εισαι τυχερος φιλε μου γιατι στον κολλητο μου που μπηκε ενας (αλβανος) για κακη του τυχη του ορμηξε ο σκυλος και τον ξεσκισε (Rodvailer 87 Kg απλα τερας :mrgreen: ) του εκοψε μεχρι και τα γεννητικα του οργανα και ο τυπος εκανε μηνυση στον φιλο μου και ειναι τωρα δυο χρονια ειναι στα δικαστιρια το πρωτο βγηκε κατα του φιλου μου γιατι ειπε ο ΚΥΡΙΟΣ δικαστης πως τετοια σκυλια πρεπει να φορανε φιμωτρο οπου και να ειναι τονιζω ο σκυλος στο σπιτι μεσα ΟΧΙ σε αυλη και η αποφαση ηταν καποιες χιλιαδες euro στον φιλο μου συν τα νοσηλεια του ληστη και ευθανασια του σκυλου :evil: :evil: πραγμα που δε προκειται να συμβει για κανενα λογο... φυσικα εχει γινει εφεση και περιμενουμε το δευτερο σε δυο μινες
Άβαταρ μέλους
Gvitaras
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Yokohama G012 A/T
Suspension: Bilstein
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Δεκ 22, 2010 2:05 am

Έχω ακούσει ότι όταν σου επιτίθεται κάποιος ακόμα και μέσα στο σπίτι σου, και του προκαλέσεις τραύμα πρέπει να έχεις χρησιμοποιήσει αντικείμενο λιγότερο "φονικό" από ότι έχει αυτός. π.χ. όπλο αυτός/μαχαίρι εσύ, μαχαίρι αυτός/τον πλάστη εσύ. Έτσι μόνο τον μπουζουριάζουν για τα καλά και μετά του παίρνεις και το σπίτι (που λένε) σε δικαστήρια.... Σε περίπτωση που έχεις το ίδιο "όπλο" με αυτόν, θα πρέπει να αποδειχθεί η αυτοάμυνα δηλαδή να έχεις πληγωθεί και εσύ, τώρα το ποσοστό δεν θυμάμαι πως μου το είχανε πει.... Κάποιος δικηγόρος θα μπορούσε να διαφωτίσει την κουβέντα...

Μην μας τύχει παίδες..... η κακιά η ώρα μπορεί να στείλει και μας τους ίδιους εκεί που δεν το περιμένουμε...
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τετ Δεκ 22, 2010 2:07 am

Ααααααααα κατάλαβα :think: Με αυτά που διαβάζω πρέπει να αλλάξω τακτική :mrgreen: 15+1 θαλάμη και όξω η ασφάλεια... :whistle: :whistle:
Δεν μπορώ μόνο να αποφασίσω τι να βάλω :think: καμιά διατρητική να βλέπουμε ηλιακτίδες το πρωί από τον πνεύμωνα? :think: καμιά sp να του γίνει μανιτάρι η άνω κοιλώτητα? :evil:
Αχχχ τι δύσκολη απόφαση :whistle:
Βρε θα γίνει Καισαριανή έτσι και κάνει το λάθος :whistle:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό Gvitaras » Τετ Δεκ 22, 2010 2:19 am

MAVERICK έγραψε:Ααααααααα κατάλαβα :think: Με αυτά που διαβάζω πρέπει να αλλάξω τακτική :mrgreen: 15+1 θαλάμη και όξω η ασφάλεια... :whistle: :whistle:
Δεν μπορώ μόνο να αποφασίσω τι να βάλω :think: καμιά διατρητική να βλέπουμε ηλιακτίδες το πρωί από τον πνεύμωνα? :think: καμιά sp να του γίνει μανιτάρι η άνω κοιλώτητα? :evil:

η πρωτη με αλατι για να τσουξει ο :obscene-buttred: και το δευτερο ενα super magnum kai opoy toys parei :twisted:
Άβαταρ μέλους
Gvitaras
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Yokohama G012 A/T
Suspension: Bilstein
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τετ Δεκ 22, 2010 2:28 am

Gvitaras έγραψε:
MAVERICK έγραψε:Ααααααααα κατάλαβα :think: Με αυτά που διαβάζω πρέπει να αλλάξω τακτική :mrgreen: 15+1 θαλάμη και όξω η ασφάλεια... :whistle: :whistle:

η πρωτη με αλατι για να τσουξει ο :obscene-buttred: και το δευτερο ενα super magnum kai opoy toys parei :twisted:

:naughty: :naughty: Δεν υπάρχει αλάτι,ούτε τσούξημο :whistle: προτιμώ το δεύτερο που είπες σαν ιδέα με το 357 και μια εξάδα magnum μέσα να κάνουν οι επιστήμονες μετά μελέτη στην τρύπα που θα ανοίξει :evil:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τετ Δεκ 22, 2010 4:31 am

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:
Mastergunner έγραψε:Η μαγεία του Κέντρου :evil: :evil: :evil: εν μέσο μάλιστα εορταστιών ημερών :evil: :evil: :evil:

Κάτσε στην Χίο και μην μιλας καθόλου :mrgreen: :mrgreen: Σκουπίδια βουνά, ένα απερίγραπτο κυκλοφοριακό λόγω των απεργιών των ΜΜΜ, ο κόσμος στα πρόθυρα νευρικής κατάρευσης , παντού διάφοροι να σε πλαγιάζουν να σου πουλήσουν απο κινητά { κλεμμένα } και πρέζα μέχρι γυναίκες και ότι άλλο φανταστείς, διάφοροι τύποι ανερυθρίαστα να χτυπάνε και να σέρνουν γυναίκες στην μέση του δρόμου για να τους πάρουν την αλυσιδίτσα με το σταυρουδάκι απο τον λαιμό, να σε πλησιάζει άνθρωπος να σε ρωτήσει κάτι και να είσαι στην τσίτα μην τυχόν και θέλει να σε κλέψει......Η Αθήνα είναι χειρότερη φέτος απο κάθε άλλη χρονιά :evil: :evil: :evil: :evil:

Μου τα λένε οι γοννείς μου Νίκο :cry: :cry: :evil:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Maverick 2.4 » Τετ Δεκ 22, 2010 11:23 am

Παιδιά εδώ στην Κρήτη γίνεται χαμός..Μένω έξω από το Ηρακλειο σε μονοκατοικία και ειμαι σε περιφραγμενο χώρο και με σκυλιά..Δεν καταλαβαίνουν τπτ..Πια μετράει ο νόμος του πιο δυνατού.Η αστυνόμευση στην περιοχή μου δεν υπάρχει..
Είμαι σε σκοπευτήριο κάμποσα χρόνια και έχω τρέλα με τα όπλα, αλλά αν το χρησιμοποιήσεις, (ακόμα και κυνηγετική καραμπήνα με άδεια) και τον τραυματίσεις ή τον σκοτώσεις, είναι τόσο ελειπής οι νόμοι μας που θα ταλαιπωρήσε καιρό με δικαστήρια..Άρα ότι κάνεις μόνο με τα χέρια, δεν μπορούν να σου πουν τιποτα γιατί προστατεύεις το ίδιο σου το σπίτι και την ίδια σου την οικογένεια..
Άβαταρ μέλους
Maverick 2.4
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τετ Δεκ 22, 2010 12:56 pm

Gvitaras έγραψε:εισαι τυχερος φιλε μου γιατι στον κολλητο μου που μπηκε ενας (αλβανος) για κακη του τυχη του ορμηξε ο σκυλος και τον ξεσκισε (Rodvailer 87 Kg απλα τερας :mrgreen: ) του εκοψε μεχρι και τα γεννητικα του οργανα και ο τυπος εκανε μηνυση στον φιλο μου και ειναι τωρα δυο χρονια ειναι στα δικαστιρια το πρωτο βγηκε κατα του φιλου μου γιατι ειπε ο ΚΥΡΙΟΣ δικαστης πως τετοια σκυλια πρεπει να φορανε φιμωτρο οπου και να ειναι τονιζω ο σκυλος στο σπιτι μεσα ΟΧΙ σε αυλη και η αποφαση ηταν καποιες χιλιαδες euro στον φιλο μου συν τα νοσηλεια του ληστη και ευθανασια του σκυλου :evil: :evil: πραγμα που δε προκειται να συμβει για κανενα λογο... φυσικα εχει γινει εφεση και περιμενουμε το δευτερο σε δυο μινες

Απίστευτο. Ε είμαστε μακάκες δεν εξηγείται
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Τετ Δεκ 22, 2010 1:33 pm

Καλα αν μπει καποιος σπιτι μου και τον παρω χαμπαρι εγκαιρα δεν τον τραυματιζεις απλα και φωναζεις την αστυνομια γιατι πολυ απλα εμπλεξες.Τον σακατευεις και μετα τον πετας στον Ισθμο που ειναι απο το σπιτι μου στα 500 μετρα μεσα απο δασακι :tsoukalas: :tsoukalas:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες