Ξεκινησαμε την Παρασκευη πρωι και μετα τα απαραιττα ψωνια για προμηθειες καταληξαμε στο Τροβατο κατα της 14:00, αναμα φωτιας το σπιτι παγωμενο γαρ, προετοιμασια και αραγμα στο τζακι, κατα της 16:00 μας εκανε την χαρη ο υψιστος να μας στειλει αρκετο χιονι, το εκμεταλλευτηκαμε και βγηκαμε για περπατημα, δυστυχως μετα απο λιγο εβαλε πολυ δυνατο βορια και σταματησε

Σαββατο ξεκινησαμε το πρωί με κατευθυνση την Κουστεσα να δουμε τον νερομυλο και μετα Βραγγιανα, δυστυχως πεσμενος ο δρομος μεσα στο χωριο και πισω για να παμε Βραγγιανα μεσω Τριδεντρου, μετα τα Βραγγιανα το προγραμμα ελεγε Αγραφα μεσω Νιαλας, η αναβαση μεχρι τα 1700 μετρα καταπληκτική, το τοπιο καθαρα αλπικο και η θεα εκοβε την ανασα, το ιδιο και το κρυο

Απολογισμος πρωτης ημερας, 80 χλμ περιπου χωμα με πολυ παγο

Κυριακή μαζεμα, φορτωμα και καθοδον για Αθηνα αλλα απο νεους δρομους φυσικα, Τρια συνορα λοιπον και κατευθυνση λιμνη Πλαστηρα μεσω Βουτσικακι και να βγουμε στην θεση Καρμανωλη που θα κοψουμε την πιτα απο δευτερευον δρομο που και εγω πρωτη φορα πηγαινα, ευκολη αναβαση, αρκετος παγος αλλα ελεγχομενος οπου φτανουμε σε σημειο που ειχαν κυλησει τα πρανη το δρομου , μελετη του εμποδιου, δισταγμοι, τελικα με μπλοκε παιρναμε, κτηφοριζουμε και ο δρομος γινετα καλυτερος, η χαρα μας ομως γρηγορα φευγει, τεραστιο δεντρο πεσμενο μπροστα μας, και με τον εργατη να το τραβουσαμε παλι δεν ειχαμε απο που να περασουμε, επιστροφη στο προηγουμενο εμποδιο, μπλοκε κ.λ.π.

Απολογισμος δευτερης ημερας 60 χλμ περιπου πολυ σκληρο χωμα

Ενας απο τους στοχους της βολτας ηταν η αναγνωριση διαδρομων που ειχα πολλα χρονια να κανω προκειμενου να βγει εκδρομη, κατοπιν αυτου οι επιλογες ειναι τρεις:
α) περιηγητικη στους κεντρικους χωματοδρομους χωρις καθολου Off Road ενδιαφερον αλλα απιστευτα τοπια και σημεια ενδιαφεροντος.

β) αντρικη με αλυσιδες μπρος πισω μπλοκε και πριονια τσαποφτυαρα

γ) Λιγο απο ολα και για ολους την ανοιξη

Θα αποφασισουμε εν καιρω και αναλογα τον διαθεσιμο χρονο

Τελος να ευχαριστήσω τον Νικο για την πολυ καλη παρεα του και συμμετοχη του σε ολα, με τετοιους φιλους πας κυριολεκτικα παντου:!:

Φωτο δεν εχω, εχοντας εναν απο τους καλυτερους φωτογραφους μαζι μου δεν τραβηξα σχεδον καμια, εχει πολλες ομως ο ιδιος και θα βαλει