Αλλαγη πορείας....

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Αλλαγη πορείας....

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Σάβ Δεκ 11, 2010 3:49 pm

Σαν μέλος του vitaraclub.gr συμφωνώ κατά ένα μεγάλο ποστοστό με τα γραφόμενα της αλλαγής πορείας για πολλούς και διάφορους προσωπικούς λόγους.
Αλλά μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθούν άμεσα και άλλα παράθυρα αντίστοιχα των μοντέλων suzuki???
και εξηγούμαι:

"Απο εδώ και στο εξής λοιπόν στο club θα γίνονται δεκτά μέλη μόνο κάτοχοι τετρακινήτων Suzuki.
Η παρούσα απόφαση θα έχει άμεση εφαρμογή!

Ηδη υπάρχουν μέλη με μοντέλα jimny και δεν εχουν που να ποστάρουν αναρτήσεις ελαστικά ιδιοκατασκευες (Σταύρος,Θανασουλας κλπ)
Εχω φιλαρακια με σαμι και ξαδερφο που δεν εχει που να ποστάρει κλπ κλπ...

αφού η παραπάνω απόφαση έχει άμεση εφαρμογή μηπως θα πρέπει και άμεσα να μπουνε και άλλα "κλειστά παράθυρα" μοντέλων σουζούκι???

το παρακάτω θα ισχύσει και για τα μοντέλα σουζούκι εκτώς των Vitara,grand vitara και new grand vitara :idea:
Επίσης:
- η ανομοιομορφία που θα διαμορφωθεί εντός του forum και οι πρακτικές δυσκολίες σε διάφορα θέματα οπως τα τεχνικά κατά κύριο λόγο, οι ιδιοκατασκευές κλπ.

πχ.Ο σταύρος και καλά κάνει ρωτάει κάποια θέματα που τον καίνε για το jimny του με πμ...καλύτερα δεν θα ήτανε να έχει το χώρου του να ποστάρει εκεί????
όπως έχω και εγώ με το παλαιό gv τρο χώρο να ποστάρω για αναρτήσει ελαστικά κλπ κλπ.

Φιλικά Κώστας.
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
cb: Ναι
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Re: Αλλαγη πορείας....

Δημοσίευσηαπό dj aris » Σάβ Δεκ 11, 2010 4:24 pm

Ωραια η σκεψη σου κοντζιβα.Αλλα μετα ισως να αλλαξουμε και ονομασια να λεγομαστε suzuki club.Εγω προσωπικα προτιμαω να μινουμε vitaraclub.gr και οχι να το κανουμε συνθετο.Ομως μπορει να γινει ενα τρεντ που να λεει π.χ λοιπα suzuki η κατι τετοιο τελος παντων.Αλλα μετα ανοιγουμε πιστευω και αλλες πορτες (πλυγες) εδω μεσα και το θεμα ειναι να μην ξεφυγουμε απο αυτο που αρχικα εχουμε φτιαξει με αγαπη.
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό alex23 » Σάβ Δεκ 11, 2010 4:28 pm

βρε Κώστα για εμας τους βιταρακιδες δεν το φτιάξαμε το φόρουμ???
δεν υπηρχε κανενα forum αποκλειστικά για εμας!!!
δεν θελουμε να αλλάξουμε τον χαρακτήρα!
τα παιδια μπορουν να ερχονται για βολτα μαζι αφου ειμαστε μια παρεα!
δεν μπορουν να γραφουν τεχνικα θεματα γιατι δεν μας αφορουν!

σαν ενας απο τους δημιουργούς πιστευω οτι ο λογος μου εχει μια βαρύτητα παραπάνω.

φιλικά πάντα, alex
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Σάβ Δεκ 11, 2010 4:48 pm

alex23 έγραψε:δεν μπορουν να γραφουν τεχνικα θεματα γιατι δεν μας αφορουν!

Βρε Άλεξ..... αυτό ακούγεται κάπως.......
Σόρρυ κιόλας αλλά μια παρέα είμαστε! Συμφωνώ στην αλλαγή πορείας που θελήσατε να κάνετε αλλά με αφορούν τα προβλήματα και τα τεχνικά θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν σε φίλους μου πλέον.Δεν έχω και πολύ εμπειρία στα μηχανολογικά αλλά ίσως υπάρχουν άνθρωποι εδω μέσα που να μπορούν να δώσουν λύση σε πρόβλημα κάποιου με jimny όπως είπε και ο Κωστής. Άλλωστε πολλές φορές εδώ μέσα έχει ειπωθεί πως το αμάξι ήταν απλά το έναυσμα για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί..... και που είναι τόσο όμορφο! :wink:
Φιλικά πάντα έτσι? :wink:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Σάβ Δεκ 11, 2010 7:33 pm

Εκτιμούμε την παρέα των φίλων μας που δεν έχουν Vitara και την επιζητούμε .

Όμως πέρα από αυτό , το vitaraclub.gr και η ιδέα των δημιουργών του , ήταν ένα forum που απλά δεν υπήρχε μέχρι τότε . Ένα forum που εκτός από βόλτες και καφέδες , να είναι πηγή γνώσης και εμπειρίας για τα τεχνικά θέματα των αυτοκινήτων μας , δηλαδή των Vitara , GV και NGV .

Δεν πιστεύω πως είναι φρόνιμο λοιπόν , να αναπτύσσονται και να αναλύονται εδώ μέσα τεχνικά θέματα άλλων αυτοκινήτων , από την στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα συζητούν και να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους σε άλλα forums , σχετικότερα με τα αυτοκίνητά τους .
Εκεί , και πιο πολλές πληροφορίες θα βρίσκουν και λόγω του μεγάλου αριθμού μελών , κάθε πρόβλημα που θα εκθέτουν , θα βρίσκει πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση από τον δικό μας χώρο , στον οποίο τα εν λόγω αυτοκίνητα είναι μειοψηφία και λίγα σε αριθμό .
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Σάβ Δεκ 11, 2010 7:46 pm

Για να μην παρεξηγηθώ το παραπάνω το πόσταρα γιατί απλούστατα διάβασα το ότι γενικεύεται η κατάσταση για όλους τους κατόχους 4χ4 σουζούκι :idea: :idea:
Απο εδώ και στο εξής λοιπόν στο club θα γίνονται δεκτά μέλη μόνο κάτοχοι τετρακινήτων Suzuki.
Η παρούσα απόφαση θα έχει άμεση εφαρμογή!

Το παραπάνω δεν το έγραψα εγώ αλλά ο Ομάδα διαχείρησης και συντονισμού :!:
και στην απλή μεταφράζεται ότι ΟΛΑ τα 4χ4 σουζούκι και οι κάτοχοι τους θα έχουν "χώρο" ανάλογο στο φόρουμ από τη στιγμή που θα γίνουν μέλη!
1.μηχανολογικα
2.αναρτησεις-λαστιχα
3.Ιδιοκατασκευές κλπ κλπ. :idea:

υγ.Αν έλεγε μόνο Vitara-Grand (παλαιο και νεο )οκ το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά από τη στιγμή που λέει όλα τα 4χ4 suuzuki :? :?
πχ ο SIAL,Jinmius και οι λοιποί που θα ποστάρουν στηριζόμενοι στη σχετική ανακοίνωση της Ομάδας διαχείρησης?

ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Εκτιμούμε την παρέα των φίλων μας που δεν έχουν Vitara και την επιζητούμε .....Δεν πιστεύω πως είναι φρόνιμο λοιπόν , να αναπτύσσονται και να αναλύονται εδώ μέσα τεχνικά θέματα άλλων αυτοκινήτων , από την στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα συζητούν και να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους σε άλλα forums , σχετικότερα με τα αυτοκίνητά τους ..

Η πρόταση σου Kώστα αυτή ακυρώνει την πρόταση της Ομάδας Διαχείρησης που λέει όλα τα 4χ4 οχήματα suzuki :!: :!: :!:
Eγώ αυτό τονίζω δεν παίζω με τις λέξεις...
τουλάχιστον αλλάχτε το σχετικό άρθρο και κάντε το vitara-grand vitara κλπ.

alex23 έγραψε:βρε Κώστα για εμας τους βιταρακιδες δεν το φτιάξαμε το φόρουμ???
φιλικά πάντα, alex

Συμφωνώ απόλυτα!!
και τότε το οφφ ροαντ τα ίδια λέγαμε....όχι όλα τα σουζούκι γιατί υπάρχουν ανάλογα φόρα αλλά το vitara-grnad vitara (old new.)
Οταν εγώ διάβασα την αλλαγή πορείας μου δημιουργηθήκανε ερωτηματικά γιατί απλά δηλώσατε ΟΛΑ τα 4χ4 σουζύκι χωρίς να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για τα υπόλοιπα 4χ4 σουζούκι και τους κατόχους τους!

Επίσης να πω ότι η παραπάνω απορία μου διμιουργήθηκε και όταν πήγα να βάλω το σωστό μοντέλο στο προφίλ μου γιατί είχε αλλάξει και είδα όλη τη γκάμα 4χ4 της suzuki. :idea: :idea:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό alex23 » Σάβ Δεκ 11, 2010 10:58 pm

εχεις δικιο θα πρεπει να βαλουμε στην ανακοινωση μονο vitara! 8)

απλα για να μην παρεξηγούμαστε
δεν θελουμε αλλαγη πορείας για αυτο δεν θέλουμε αλλα οχήματα περα απο VITARA
δεν ειναι οτι ξυπνήσαμε μια μερα και αλλάξαμε την πορεια απλα την διατηρούμε! :wink:
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Κυρ Δεκ 12, 2010 12:59 am

alex23 έγραψε:τα παιδια μπορουν να ερχονται για βολτα μαζι αφου ειμαστε μια παρεα!
δεν μπορουν να γραφουν τεχνικα θεματα γιατι δεν μας αφορουν!

Συγνώμη Αλέξη μου αλλά εδώ διαφωνώ!
Τα παιδιά αυτά που αναφέρεις που δεν έχουν vitara αλλά κάποιο άλλο αμάξι και είναι ήδη μέλη ή θα θέλανε να γίνουν στο μέλλον μέλη του club εκτός από όρεξη για βόλτες και εκδρομές ίσως να είχαν να δώσουν και τεχνικές γνώσεις(μαστόρια,πείρα,αγωνιστική εμπειρία,)που πολλοί από εδώ μέσα που έχουν NGV κοντά ή μακρυά ή vitara να μην πιάνουν μια μπροστά στο ένα δακτυλάκι τους.Φυσικά αυτούς δεν θα τους πείραζε να δώσουν τα φώτα τους όπως φυσικά δεν θα έπρεπε να πειράξη και αυτούς που θα μάθαιναν.Εκτός αν έκλεισε και ο κύκλος των γνώσεων των κατόχων Vitara εδώ μέσα και τα ξέρουμε όλα :wink:

Φυσικά την γνώμη του Κώστα για τα άλλα τα αμάξια της suzuki (Jimny,Samurai)που δεν είναι vitara για ενότητες ώστε να πουνε έστω και αυτά τα λίγα φτωχά τεχνικά-μηχανολογικά θέματα που έχουν και μπορούν να ανταλάξουν εμπειρίες και ιδέες εν συγκρίση με τα VITARA κατά την άποψη ΚΑΠΟΙΩΝ την βρίσκω σωστή και φυσικά δεν κάνω ούτε θέμα ΠΙΑ για τα δικά μας αμάξια για μια ενότητα!
KON.GV έγραψε:
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Εκτιμούμε την παρέα των φίλων μας που δεν έχουν Vitara και την επιζητούμε .....Δεν πιστεύω πως είναι φρόνιμο λοιπόν , να αναπτύσσονται και να αναλύονται εδώ μέσα τεχνικά θέματα άλλων αυτοκινήτων , από την στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα συζητούν και να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους σε άλλα forums , σχετικότερα με τα αυτοκίνητά τους ..

Η πρόταση σου Kώστα αυτή ακυρώνει την πρόταση της Ομάδας Διαχείρησης που λέει όλα τα 4χ4 οχήματα suzuki :!: :!: :!:
Eγώ αυτό τονίζω δεν παίζω με τις λέξεις...
τουλάχιστον αλλάχτε το σχετικό άρθρο και κάντε το vitara-grand vitara κλπ.

Έτσι είναι φυσικά!!!Γιατί αρχικά άλλο καταλάβαμε :wink:

Τέλος για να μην πολυλογό!
Μιας και έγινε αυτό το θέμα το και καλά αλλαγής πορείας θα ήταν προτιμότερο-φρονιμότερο να ξεκινάγατε σαν Ομάδα δειαχείρησης και συντονισμού από κάποιες ενότητες πάνω πάνω :whistle: που δεν συνάδουν σε τετρακίνητο forum και σε τόση προτεραιότητα στην σελίδα.Πάνω πάνω τα τεχνικά θέματα εκδρομές και λοιπά άμεσα με την τετρακίνηση και τα extra για φωτό,αρκάδες και λοιπά οικονομικά θέματα που κάποιοι μόνο αυτό μπορούν να παρακολουθήσουν στον Κεάδα ή να ελαχιστοποιόντουσαν :wink:
Φυσικά σε αυτή την αλλαγή πορείας θα συμφωνούσα και ίσως να έδινα και το Αύξοντα αριθμό μου στην εγραφή μέλους σε κάποιον ιδιοκτήτη Vitara :whistle:

Μην ξεχνάμε τα πεπραγμένα τις κάθε χρονιάς,τι έκαναν κάποιοι άνθρωποι και από που ξεκίνησε το οτιδήποτε.Το ζενίθ από το Ναδίρ δεν απέχει πολύ ... :wink:
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:
Δεν πιστεύω πως είναι φρόνιμο λοιπόν , να αναπτύσσονται και να αναλύονται εδώ μέσα τεχνικά θέματα άλλων αυτοκινήτων , από την στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα συζητούν και να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους σε άλλα forums , σχετικότερα με τα αυτοκίνητά τους .
Εκεί , και πιο πολλές πληροφορίες θα βρίσκουν και λόγω του μεγάλου αριθμού μελών , κάθε πρόβλημα που θα εκθέτουν , θα βρίσκει πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση από τον δικό μας χώρο , στον οποίο τα εν λόγω αυτοκίνητα είναι μειοψηφία και λίγα σε αριθμό .

Και αν εδώ μέσα υπάρχουν πιο μάγκες γνώστες του αντικειμένου της τετρακίνησης και μπορούν να δώσουν και θέλουν τα φώτα τους?Φυσικά μιλάω για άτομα μετρημένα στα δάχτυλα ε,μην μπερδευτείς!Μόνο αυτοί θα μπορούσαν και φάνηκε ότι το έκαναν αυτόν τον καιρό και με το παραπάνω χωρίς ρατσισμό ή ηγετισμό!!!Αποδεδειγμένα πια!!!
Σε μια ξεχωριστή ενότητα Κώστα μου κανέναν δεν θα μπέρδευε και όποιος ήθελε θα απευθυνόταν εκεί.Μην λέμε ότι θέλουμε!!
Μην ξεχνάμε Κώστα :wink: Περάσαμε και δύσκολες καταστάσεις και κάποιοι δεν πρέπει να μιλάνε κιόλας :wink:
Ίσως και αυτοί που δεν είχαν vitara έβαλαν πλάτη σε σοβαρότερο πρόβλημα από το ότι είμαστε μειοψηφία ... :wink:

Και κάι τελευταίο πρός τον φίλο μου Αλέξ...
Άλεξ ξέρεις πολύ καλά ότι οι παρέες κάνουν δυνατό ότι ξεκινάει από σκαριά και φαντάζει σαν ιδέα!
Αποδείχτηκε ότι τα άτομα εδώ μέσα ήταν διαμάντια που μπήκαν και έφτιαξαν τέτοιες παρέες που αν μετρήσουμε τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει δεν φτάνει μια βραδιά!Φυσικά τα δομικά υλικά του όλου απιτελέσματος ανήκουν στους πρώτους που το έστησαν!
Προσοχή όμως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δυσαρεστήσετε αυτές τις παρέες,τα άτομα που τις αποτελούν θα είναι πολύ άσχημο. :wink: Νύχτες ολόκληρες το στήριξαν αυτό εδώ το πράγμα,οδήγησαν χιλιόμετρα ολόκληρα για να γίνουμε περισσότεροι σε μια εκδρομή και να δείξουμε ότι δεν σταματάμε με τίποτα και σηκώνουμε το πανό παντού,διαφήμισαν και είπαν τα καλύτερα στους φίλους τους ...αν βρεθεί έστω και κάποιος από την άλλη μεριά των vitara και έχει κάνει κάτι από όλα τα παραπάνω,λογικά θα το λάβει ως προδωσία ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!

Φιλικά Σπύρος!
MAVERICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από MAVERICK και Κυρ Δεκ 12, 2010 4:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό VITACCUS » Κυρ Δεκ 12, 2010 1:33 am

Αν θελετε την ταπεινη μου αποψη, επειδη λιγο μετα την αγορα του NGV στοχοποιηθηκα γι αυτο και αποχωρησα απο το club που ημουν μελος 2+ χρονια και κατα γενικη ομολογια προσεφερα πολλα - και λεω αποχωρησα γιατι δεν μου δοθηκε η επιλογη να αυτοδιαγραφω, ουτε καποιοι τολμησαν να με διαγραψουν αν και τους το προτεινα, ενω παραλληλα αυτη την στιγμη ειμαι co-admin στο www.teriosclub.com, θα σας ελεγα τα εξης:
1. εχετε "δουλεψει" πολυ, ολοι μαζι κι εχετε κανει μια φοβερη παρεα. διαφυλαξτε την!!!!!
2. το να υπαρχει ενας χωρος για αλλα τετρακινητα, δεν εχει σημασια αν ειναι suzuki ή ford ή δεν ξερω εγω τι, δεν αλλοωνει την ταυτοτητα του club
3. κατα την αποψη μου ενα τετρακινητο φορουμ υπηρετει την ιδεα της τετρακινησης κι οχι τα σηματακια των καπο.καλυτερα να σκεφτομαστε ανθρωποκεντρικα.
4. πραγματικα μου εχει κανει εντυπωση οτι εδω μεσα συνυπαρχουν ειρηνικα "μαμα" κ "καγκουρες". ειναι πραγματικα το πιο δυσκολο παντρεμα. μην χαλατε τις καρδιες σας για το αν θα υπαρχουν κι αλλα αυτοκινητα εκτος των βιταρα. αυτο που εχω αποκομισει εγω τον λιγο αυτο καιρο ειναι οτι δεν υπηρετειτε αντιπροσωπιες κ φιρμες κι αυτο ειναι κατι προς τιμη σας.

φιλικα και προς τις δυο πλευρες,χωρις να γνωριζω την ιστορια του κλαμπ βημα βημα και το τι εχει προσφερει ο καθενας προσωπικα, αλλα επειδη τα παντα κρινονται εκ του αποτελεσματος ,μην χαλατε κατι ωραιο. βρειτε την πιο ανωδυνη λυση....
Δεν ημπορώ βρέ κοπέλλια γιατί πκιόν εγέρασα
Άβαταρ μέλους
VITACCUS
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Name: Βασίλειος

Δημοσίευσηαπό alex23 » Κυρ Δεκ 12, 2010 3:02 am

Σπύρο δεν εχω να προσθέσω κατι!
οτι ειχα να πω το ειπα!
αυτη ειναι η απόφαση μας.

μην ξεχνάμε οτι κανένας δεν ειναι εδω με το ζορι!
αν πιστεύεις οτι δεν σε αντιπροσωπεύει το club μπορείς να αποχωρήσεις.
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Κυρ Δεκ 12, 2010 3:36 am

alex23 έγραψε:μην ξεχνάμε οτι κανένας δεν ειναι εδω με το ζορι!

Λυπάμαι ρε Άλεξ που από τόσα που έγραψα κατάλαβες αυτό.
Ειλικρινά λυπάμαι!!!
Αλλά επίσης λυπάμαι γιατί δεν θα αποχωρήσω, όπως τεχνηέντως με προτρέπεις.
Έχουμε μέλλον!!!!!
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό dj aris » Κυρ Δεκ 12, 2010 3:41 am

Παιδια δεν υπαρχει λογος να χαλαμε την ζαχαρενια μας και να δημιουργηθουν παρεξηγήσεις.Μην τρωγομαστε θα χαλασουμε αυτο που εχουμε φτιαξει με αγαπη και μερακι εδω μεσα.Ας βρεθει μια κοινοι λυση για ολους. :)
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Κυρ Δεκ 12, 2010 8:14 am

alex23 έγραψε:Σπύρο δεν εχω να προσθέσω κατι!
οτι ειχα να πω το ειπα!
αυτη ειναι η απόφαση μας.

μην ξεχνάμε οτι κανένας δεν ειναι εδω με το ζορι!

alex23,ενα εχω να πω.Κριμα,κριμα και παλι κριμα...
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό vitara-gas » Κυρ Δεκ 12, 2010 8:57 am

Καλημερα καλημερα.

Κυριακη 7:21 το πρωι και ετοιμαζομαι να φυγω για την καστορια να συναντησω τον φιλο Αλεξανδρο (SIAL) για να βολταρουμε προς Γραμμο .Ειμαι σχετικα νεο μελος απο τον ιουνιο,αλλα οσον αφορα forum γενικοτερα εχω αρκετη εμπειρια.

Καταρχην η δομη του forum οσον αφορα τις θεματικες ενοτητες που αφορουν τεχνικα ζητηματα,κατα τη γνωμη μου, πρεπει να διατηρηθει εως εχει,και η σκεψη να μεγαλωσει προς αλλες κατευθυνσεις οντως θα εκανε το φορουμ πιο πολυπλοκο και θα προκαλεσει πονοκεφαλο στους συντονιστες.

Ας φυγουμε ομως απο τις "λαμαρινες" κι ας δουμε λιγο το ανθρωπινο κομματι.Δεν εχω καταλαβει εαν αυτη η αλλαγη πορειας εχει να κανει με τη διαφυλαξη των θεματικων ενοτητων απο προβληματα που προεκυψαν,η ηταν μια αποφαση που παρθηκε χωρις να υπαρχει καποιος αλλος λογος.

Θελω να πω το εξης .Εναν κατοχο defender τον θελουμε?.Κι αν ναι επηδει εχει "αργα"?.Αν οχι επηδει ειναι Land rover?.H αντιστοιχως ενα κατοχο ignis τον θελουμε επηδει ειναι suzuki,η οχι επηδει δεν εχει ουτε καν "lock"?.Δε το παω πιο περα διοτι τα NGV 3d 1.6 δεν εχουν "αργα"....ελα μου ομως που λεγονται vitara.

Θεωρω λοιπον οτι ο νεος κανονισμος εγινε για λογους καθαρα τυπικους ,για να διαφυλαχθει η συνοχη των θεματικων ενοτητων με βαση την ονομασια του club, κι απο κει και περα 1000 ΚΑΛΟΙ χωρανε.Ολα αυτα διοτι υπαρχουν φιλοι μας εδω με αλλα αυτοκινητα και νομιζω οτι ειναι ολιγον τι αδικο να αισθανονται "καπως".

Eτσι τουλαχιστον το αντιλαμβανομαι εγω.
Μια μερα θα με εγκαταλειψουν ολοι,και θα μεινουν μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
vitara-gas
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: hankook M/T
Suspension: mad/kyb
Name: Κωνσταντινος

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Κυρ Δεκ 12, 2010 9:26 am

:clap: :clap: :clap:
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

cb: Όχι

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες