jim13 έγραψε:κωστα περσι που ειχα ρωτησει ειχε 1500 ο c-15!πολλα δεν ειναι τα 5000?
1500 e σωστά αλλά σκέτη η τροχαλία.

όλα τα υπόλοιπα και καποια εξτρα 5000 ε+ με το κλειδί στο χέρι.
Αυτο δεν το ηξερα Κωστα.
Απο οτι ξερω ομως μεχρι προτεινος τουλαχιστον οι δικοι μας, του NGV τουλαχιστον ειναι κλειδωμενοι, και θεωρησα πως, ειναι και οι παλαιοτεροι.
Για το ngv δεν το ξέρω σίγουρα γιατί πολύ απλά δεν έχω ασχοληθεί!Για το παλαιό gv ναι γίνεται και πολύ εύκολα.Το μόνο ίσως αρνητικό με τη χαρτογράφηση η και "κονσέρβα" πρόγραμμα είναι ότι το μοτερ μετά γίνεται λίγο πιο "ευπαθές" να το πω στις προαναφλέξεις στη κακή ποιότητα βενζίνης κλπ.
Επίσης με 1000 ε περίπου(εξάτμιση και πρόγραμμα) κερδίζεις το πολύ 10-12 άλογα και 1-1,5 κιλό ροπής περίπου και αν το καλοσκεφτείς με 2-2500 φοράς 2λιτρο κινητήρα βέβαια με πολύ φασαρία τρεξίματα σε συνεργεία κλπ...προσθέτοντας έξτρα και εργασία και ότι άλλο χρειαστεί στο μοτέρ....καδένα πλύσιμο μπέκ κλπ.
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."