ovarkaris έγραψε:Το ίδιο, μετα την τοποθέτηση των χειροκίνητων πλυμνών είναι σαν να έγινε βελτίωση στον κινητήρα του αυτοκινήτου! Σίγουρα αξίζει η τοποθέτηση, στο 1.6 τουλάχιστον.
SELECTOR έγραψε:Με τη σειρά μου κι εγώ έβαλα στο αυτοκίνητο τις πλήμνες ΜΜ.Αγοράστηκαν από το California club και η αποστολή στη Μήλο έγινε με courier.Την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου , με τις συμβουλές (μέσω p.m.) του φίλου ΚON.GV .
Φυσικά αμέσως κατάλαβα τις διαφορές .Το αυτοκίνητο ελευθερώθηκε , το νιώθω σαν να έχει "ελαφρύνει" , ειδικά σε εκκινήσεις σε διασταύρωση (στα λεγόμενα κοντοσταματήματα) , αλλά και σε ανηφορικές διαδρομές όπου κυριολεκτικά έχω κερδίσει μία ταχύτητα.
Στο τιμόνι δεν έχω αντιληφθεί κάποια ουσιαστική διαφορά.
Θα ενημερώσω τι έχει γίνει με την κατανάλωση καυσίμου μόλις ολοκληρώσω τις μετρήσεις που κάνω.
Θέλω να ευχαριστήσω τον ΚON.GV γιατί εκείνος ήταν που με παρότρυνε να βάλω τις πλήμνες και επίσης με τεχνικές πληροφορίες με βοήθησε να τις τοποθετήσω στο αμάξι.
Επίσης ξανά μπράβο σε αυτούς που κουράζονται για να υπάρχει αυτό το forum γιατί μέσα από αυτό παίρνουμε πληροφορίες και ανταλλάσουμε απόψεις για την λειτουργεία και βελτίωση των αυτοκινήτων μας , και όχι μόνο.
(Ειδικά για μένα που είμαι στη Μήλο)
alexisgon έγραψε::mrgreen:![]()
Τις έχω παραγγείλει και εγώ , αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα!!!
char έγραψε:Τελευταία έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις λασκαρίσματος των βιδών των συγκεκριμένων πλημνών!
Κάποιοι έχασαν τις πλήμνες τους στο δρόμο, κάποιοι άλλοι τις πρόλαβαν μισοξεβίδωτες!
Καλό είναι λοιπόν, να γίνει ένας καλός καθαρισμός των σπειρωμάτων υποδοχής τους στο μουαγιέ, χρήση κόλλας σπειρωμάτων στις βίδες τους και τέλος χρησιμοποίηση των ασφαλειών που περιέχονται στη συσκευασία τους!
Πρίν είναι αργά!!!
char έγραψε:να γίνει ένας καλός καθαρισμός των σπειρωμάτων υποδοχής τους στο μουαγιέ, χρήση κόλλας σπειρωμάτων στις βίδες τους και τέλος χρησιμοποίηση των ασφαλειών που περιέχονται στη συσκευασία τους!
PanGV έγραψε:char έγραψε:να γίνει ένας καλός καθαρισμός των σπειρωμάτων υποδοχής τους στο μουαγιέ, χρήση κόλλας σπειρωμάτων στις βίδες τους και τέλος χρησιμοποίηση των ασφαλειών που περιέχονται στη συσκευασία τους!
Νίκο, εσύ δεν είχες βάλει κόλλα σπειρώματος?
Ασφάλειες? Εμένα οι AVM ούτε βίδες δεν είχαν ρε συ, τι ασφάλειες να βάλω?Τις "μαμά" βίδες έβαλα και βάλαμε κόλλα σπειρώματος
SELECTOR έγραψε:Με τη σειρά μου κι εγώ έβαλα στο αυτοκίνητο τις πλήμνες ΜΜ.Αγοράστηκαν από το California club και η αποστολή στη Μήλο έγινε με courier.Την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου , με τις συμβουλές (μέσω p.m.) του φίλου ΚON.GV .
Φυσικά αμέσως κατάλαβα τις διαφορές .Το αυτοκίνητο ελευθερώθηκε , το νιώθω σαν να έχει "ελαφρύνει" , ειδικά σε εκκινήσεις σε διασταύρωση (στα λεγόμενα κοντοσταματήματα) , αλλά και σε ανηφορικές διαδρομές όπου κυριολεκτικά έχω κερδίσει μία ταχύτητα.
Στο τιμόνι δεν έχω αντιληφθεί κάποια ουσιαστική διαφορά.
Θα ενημερώσω τι έχει γίνει με την κατανάλωση καυσίμου μόλις ολοκληρώσω τις μετρήσεις που κάνω.
Θέλω να ευχαριστήσω τον ΚON.GV γιατί εκείνος ήταν που με παρότρυνε να βάλω τις πλήμνες και επίσης με τεχνικές πληροφορίες με βοήθησε να τις τοποθετήσω στο αμάξι.
Επίσης ξανά μπράβο σε αυτούς που κουράζονται για να υπάρχει αυτό το forum γιατί μέσα από αυτό παίρνουμε πληροφορίες και ανταλλάσουμε απόψεις για την λειτουργεία και βελτίωση των αυτοκινήτων μας , και όχι μόνο.
(Ειδικά για μένα που είμαι στη Μήλο)
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Σάβ Μάιος 17, 2025 10:36 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 17, 2025 7:23 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 16, 2025 9:10 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 16, 2025 6:55 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Μάιος 15, 2025 10:16 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 15, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am | Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
gi@nn@kis | Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am | καλημερα!!! |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
arahova | Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am | Καλημέρα σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης