Λοιπόν εχθές παραβιάζοντας κάθε αρχή λογικής και ορμώμενος από απάντηση σε ερώτηση “ντόπιων” βρέθηκα στα Άγραφα.
Ενώ είχα ένα ήρεμο ΣΚ με έδρα την Ελάτη, αποφασίσαμε στο γυρισμό να περάσουμε από λίμνη Πλαστήρα. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ.
Στη συζήτηση με το κουμπάρο μου, τη γυναίκα του και τη δικιά μου, αποφασίσαμε να πάμε από λίμνη πλαστήρα στο Καρπενήσι. Κανένα πρόβλημα.
Βλέποντας ένα χάρτη της σειράς (λάθος βασικό) είδαμε να υπάρχει τρόπος από λίμνη Πλαστήρα να φτάσεις Καμάρια μετά κοντά στα Άγραφα και τέλος στο χωριό Μαυρομάτα και από εκεί στο Καρπενήσι. Βροχή δεν είχε όλη μέρα ούτε προβλεπόταν, 18C αρκετά ζεστά και 16:00 ήταν όλα μια χαρά.
Ρωτήσαμε σε ταβέρνα αν αυτή η διαδρομή ήταν οκ και η απάντηση ήταν ότι και ο ίδιος είχε κάνει τη διαδρομή και ήταν ανοικτά και όλα οκ.
Αποφασίσαμε λοιπόν να τη κάνουμε…
Εν τέλει για να μην πολυλογώ και δείχνω την ηλιθιότητα μου, μετά από ώρες σε νεροφαγώματα, πέτρες από κατολισθήσεις κτλ, και ενώ είχε πάει 22:00 το βράδυ φτάσαμε σε ένα σημείο που μας καθοδήγησε πινακίδα και δεν υπήρχε δρόμος μπροστά ..χάος αριστερά ….με τα χίλια ζόρια με τις γυναίκες σχεδόν σε υστερία κατάφερα να γυρίσω…Τελικά 04:00 φτάσαμε Χαλκίδα.
Από τη παραπάνω ηλιθιότητα μου με τα εκατομμύρια λάθη που έκανα είχα μια απώλεια που φαίνετε στις 2 πιο κάτω φωτογραφίες.
Η ερώτηση μου είναι εάν είναι κάτι επείγον που χρήζει επισκευής.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

***Απλά για να βοηθήσω λίγο να καταλάβετε είναι από το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου από κάτω και πλαστικό…