Ρες απατεώνες...

(πλακίτσα κάνουμε εεε.....)
Αφού δεν έχετε προσωπική εμπειρία γιατί πετάγεστε σαν ...... αφήστε και κανέναν που ξέρει να πει την γνώμη του.....
Λοιπόν θα πω μερικά πραγματάκια....
1) Αξιοπιστία=> Οτι πληρώσεις παίρνεις (εδώ αυτό σημαίνει ότι με 400 ευρουλάκια -μαζί με τα έξοδα αποστολής- παίρνεις τα ΠΑΝΤΑ αλλά μαζί και το ρίσκο.... Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο γιατί έχεις εγγύηση για ένα χρόνο αλλά προυποθέτει ότι έχεις την όρεξη και την διάθεση ότι εφόσον σου χαλάσει να το στέιλεις πίσω (κινα) και να στο στέιλει καινουργιο....
Εγώ το έχω κοντά ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως.....
2) Οθόνη=> Όσον αφορά την ανάλυση αυτή κυκλοφορεί σε 1440x234 για τηλεόραση και DVD/VCD/CD/MP3/MPEG4 (DIVX)/WMA (που σημαινει αναλογία 16/9), ενώ για την χρήση του GPS η δικια μου είναι 320χ240* σαν τα φορητα PNA (αυτην την ανάλυση γραφικών έιχε δει και ο Αλεξανδρός και δεν του άρεσε) όταν βάλεις όμως να δεις ενα DVD απλά εκλπηκτικό (απλά δεν το πολυχρησιμοποιώ για αυτήν τη δουλειά) για ευνόητους λόγους....
Το μόνο μελανό σημείο έιναι ότι δεν είναι τόσο φωτεινή η οθόνη όσο στα επώνυμα συστήματα...
(*) Υπάρχουν και πολυσυστήματα που στην χρήση του GPS δεν ρίχνουν την ανάλυση και παραμένουν στα 1440χ234 άλλά πρέπει να παιδευτείς στο ψάξιμο για να βρεις αυτή την αναλυση στα διαφορα προγράμματα πλοηγησης (οχι ότι δεν κυκλοφορούν αλλά θέλει χρόνο)
3)Ηχος=> Απλά πολύ καλύτερος από το μαμά συστημα που είχα πάνω που ήταν Clarion (αν και 6 CD δεν κάλυπτε τις GPS ανάγκες μου...

) και κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερος και απο το πολυσύστημα της Kenwood που φέρνει επιπλέον η Ελληνική αντιπροσωπεία.... πάντα η σύγκριση με τα μαμά ηχεία
(Επίσης το σύστημα που έχω αποδίδει 6χ60watt και έχει την δυνατότητα επιπλέον επιλογής για Dolby digital audio (SPDIF) output 5.1)
4) Γραφικά=> Τα γραφικά για χρήση του ραδιο, CD, DVD GPS είναι μέτρια ή αν είσαι δύσκολος κάτω του μετρίου ΑΛΛΑ να ξέρεις ότι κάθε 2 με 3 μήνες βγαίνουν κινέζικα συστήματα πολύ καλύτερα γραφικά... εχω δει να κυκλοφορουν καποια πολύ καλά....
5) Δέκτης GPS=> Είναι ενσωματωμένος (να το προσέξεις αυτό υπάρχουν και κάποιοι εκτός που συνδέονται όχι και τόσο καλοί) με κεραιούλα μακρια που λέει να την βγάλεις στο ταμπλό και δυνατότητα 20 δορυφόρων (αλλά έχει τόσο καλή ευαισθησία που την έχω κάτω απο το ταπλώ και πιάνει τέλεια - συγκριτικά καλύτερα από 2 pda που είχα και έχω (mio a701 και HTC Tytyn II)
6) Λειτουργικό=> Τωρα πια Windows 5.0 CE (κάποια παλαια είχαν Win. 4)
και μόνο για το συσκεκριμένο λειτουργικό αξίζει να το βάλεις πάνω
Απλά θα παραθέσω μερικά από τα προγράμματα που έχω...
Destinator PN, 7, 8(beta), igo 6, igo 8, Miomap, miomap 2008, McGuider, R66, TomTom, Navigon with Reality View, Garmin Mobile XT, Papago, Ozi, pathaway...)
(Ειμαι τρελένεστε είμαι απλά συλλέκτης....φυσικά και δεν τα χρησιμοποιώ όλα, απλά μου αρέσει να έχω πάνω)
7) Θύρες Σύνδεσης=> μια SD για το GPS, 2ρη SD για music and video, USB για music/video, Θύρα για video-audio input για λήψη από εξωτερική πηγή, Θύρα για κάμερα οπισθοπορείας (με τη κάμερα μαζί - πολύ καλή), επίσης κυκλοφορούν και αλλα για σύνδεση με ipod αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί όταν συνδέονται το ipod video που έχει δεν δείχνει εικόνα ενώ όταν στο εξωτερικό video-audio input έχω και εικόνα και ήχο και από το πολυσύστημα και δυνατότητα ρύθμισης του ίδιου του ipod)

Δέκτες Ράδιο/ΤV=> Του ράδιο τέλειως, της τηλεορασης μέτριως αλλά δεν είχε καλή κεραία μαζί, έτσι παρήγγειλα άλλη με καλύτερη ενύσχιση και τώρα έχω καλύτερη εικόνα (βέβαια και πάλι δεν πολυχρησιμοποιώ)
(**) Για τα γραφικό περιβάλλον έχουν βγει προγραμματάκια που είναι κουκλιά και σου δέιχνουν και την ταχύτητα - μέσω GPS) π.χ.
(***) Οταν μπει καποιος στο κόπο να παραγγείλει πολυ σημαντικό να είναι
DUAL ZONE για να μπορεί να ακουει μουσική και να βλέπει πλοήγηση συγχρόνως.....
Υ.Γ. Ελπίζω να σε κάλυψα, όποιος έχει απορία ρωτάει.....
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.