Φίλε vitaccus περαστικά.
Στα καθ΄υμας...αυτά.........Καλά είμαστε?
Στην αρχή καθήσαμε μέσα.Μια η ζέστη, μια το σύνδρομο στέρησης, ήταν και πολύ γλυκιά η βραδιά, μεταφερθήκαμε έξω. Το γνωστό σκηνικό. Πηγαδάκια, κουβεντούλες, ο φωτογράφος τα ακροβατικά του, ποτάκι στην γλυκειά βραδυά

Κάποια στιγμή γύρω στις 10.30 επειδή κάποιους τους έτρωγαν τα λάστιχα είπαμε να ξεκινήσουμε για τις κούνιες και την τραμπάλα

Ξεκινάει το πρώτο γκρούπ , στρίβει αριστερά στο πρώτο φανάρι μαζί με τους 3 πρώτους που ακολουθούσαν, κάνουν δεξιά και περιμένουν.Και περιμενουν. Και περιμένουν. Κινητή τηλεφωνία, που είστε ωρέ μάγκες , πάμε απο την πλατεία της Πεντέλης σε ένα χωματόδρομο

{ το γκρουπάκι είχε αρχηγό τον Γιώργο , γνωστό και ως Καλιακούδα ο οποίος απο την αρχή είχε δηλώσει οτι είχε βγάλει μια βόλτα 7 χιλιομέτρων

}. Προχωράτε και ερχόμαστε στην παιδική χαρά. Ξεκινάμε λοιπόν εγώ , ο Αργύρης με τον φίλο Χετά και η Νίνα και φτάνουμε παιδική χαρά. Αρχίζουμε το παιχνίδι, τα νεροφαγώματα έχουν μεγαλώσει σε σχέση με πέρυσι, το ίδιο και οι λάκοι με τα φίδια { συγγνώμη τις λάσπες εννοούσα

} και κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο απο το Β γκρούπ. Για δώστε στίγμα GPS γιατί χαθήκαμε
Αμ έπος αμ έργον, με την βοήθεια του στίγματος κάποια στιγμή εμφανιστήκαν. Και το παιχνίδι συνεχίστηκε για κάμποση ώρα, ιδιαίτερα απο κάτι νέα παιδιά που μέσα στην κορύφωση της απόλαυσης, και ακολουθώντας τα χνάρια που έχω αφήσει απο τις πρώτες εκδρομές στην Πάρνηθα, ξεχάσανε κάπου μέσα στην λάσπη την πινακίδα τους
Αρχιζε όμως σιγά σιγά και μας έκοβε η πείνα { 12 και ούτε ένα σουβλάκι

} Μιας και μερικοί δυσκολευτήκαν να βρούν τον δρόμο να φύγουν απο την παιδική χαρα

, στείλαμε προπομπό στον Ιορδάνη να κρατήσει τα κάρβουνα αναμμένα. Δυστυχώς, φτάσανε αργά και αντί για σουβλάκια φάγαμε πόρτα.
Οι τελευταίοι απο την παιδική χαρα, βρήκαν τελικά την έστω και λίγο ανορθόδοξη πόρτα της εξόδου, και καταλήξαμε για σουβλάκια στον Σάββα, στην Λ. Πεντέλης.Αφου απολαύσαμε την όμορφη και ζεστή βραδυά, τις παγωμένες μπύρες και τα σουβλάκια, γύρω στις 1.30 πήραμε τον δρόμο για το σκυλόσπιτο ε συγγνώμη το σπίτι ήθελα να πω
Κουτσομπολιά και αλλα.
1. Φωτό απο τον Μπάκα θα δείτε σίγουρα.Απο την παιδική χαρά δεν νομίζω γιατί ο φωτογράφος έκανε σαν μικρό παιδί στην λάσπη και δεν είχε χρόνο για δημιουργική απασχόληση.
2. Ο Μπακας ετοιμάζει το πατάρι, ελπίζουμε εντός του Νοεμβρίου το οποίο θα λειτουργεί ως γιάφκα/κρυφή λέσχη με συνθηματικό εισόδου για καπνιστές κλπ.
3. Οταν περνάμε με πολύ φόρα απο πολύ λάσπη κλείνουμε τα παράθυρα.Ξέρει αυτός
4. Η επόμενη σύναξη θα γίνει σε δύο εβδομάδες αλλα όχι την τετάρτη αλλα την παρασκευή 5 Νοεμβρίου, με προβατίνα, κοκορέτσι κλπ συναφή στην γνωστή γιάφκα των Α. Λιοσίων, στον πατριώτη του φίλου μας κ.κ. Φάνη

{ να προετοιμαστείτε σωματικά και ψυχικά

}
5. Εγω απο τώρα και μετά θα πηγαίνω μόνο σκούπα και όχι μπροστά { λεπτομέρειες απο το Β γκρούπ

}
Αυτά προς το παρόν, να δουλέψουμε και λίγο, τα λέμε αργότερα
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ