Γεια σας παιδια ειμαι απο τους πολυ νεους της παρεας που μπηκα με σκοπο να μαθω απο τους παλιους.
Λιγα λογια για την περιπτωση μου!
βρηκα ενα 3d του 07 με 65.000χμ απο χρονομισθωση απ΄οτι ειδα σε τιμη 10900 λογο οτι μενω καλυμνο και δουλευω εστειλα εναν φιλο με εναν μηχανικο που ειναι γνωστος της οικογενειας του και εμπιστο ατομο να τσεκαρουν το βιταρακι και το αποτελεσμα ηταν ικανοποιητικο απο θεμα λαμαρινας δλδ ατρακαριστο και σε καλη κατασταση λιγες εκδορες στους προφυλακτηρες απο παρκαρισματα και αρκετα στο εσωτερικο του καπο στα πλαστικα δεν ξερω τι καβαλαγε ο πρωην σε καλη κατασταση οχι αριστη ηρθα και το ειδα ο ιδιος.εχω καθηστεριση στην παραλαβη διοτι τα χαρτια του αυτοκινητου βρησκονται στης συγγρου δεν ξερω στα κεντρικα και αναμενω τηλ να βρεθω με τον υπαλληλο του γραφειου που κανει τις διεκπεραιωσεις του εμπορου ωστε να γινει χερι χερι η δουλεια.(ο μαντρας ειναι απο σαλαμινα κ παρεξηγηθηκε που ζητησα να γινει ετσι η δουλεια αυτος ηθελε να δωσω τα 10900 στο χερι χωρις χαρτια μονο με μια υπευθυνη δηλωση και απο βδομαδας και την αδεια!! μπορει να ειναι αγιος αλλα u never know σωστα!!)
Λοιπον δεν τρελαθηκα με το βιταρακι πολυ φτωχο το ειδα αλλα και με τα λεφτα που δινω δεν περιμενα και parctronic και μπαρες κλπ αλλα θα ηθελα μερικες ιδεες και πληροφοριες για να κανω μερικες αισθητικες αλλαγες μεσα εξω στο βιταρακι ωστε να μου ανεβει και λιγο το ηθικο γιατι πρωτη φορα κανω κινηση για μεταχειρισμενο!!
αναμενω προτασεις ευχαριστω!