Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλα τα παιδιά για το όμορφο Σαββατόβραδο, αν μη τι άλλο σίγουρα δεν ήταν πληκτικό Όλα τα υπόλοιπα σας τα είπαν τα παιδιά όπως και τις φωτό που τράβαγαν, εγώ λίγες έχω μόνο αλλά πολύ υλικό σε βίντεο
Πολύ όμορφη η βόλτα σας...ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! σε όλους... και ειδικά στον Γιωργάρα μας με τις πιο απίθανες στάσεις χαλάρωσης παγκοσμίως... ( βλέπε καρέκλες, τάκους, παγκάκια, μπανιέρες .....χαμάμ... ...κ.λ.π)
Οι δε φωτογράφοι έδωσαν τα ρέστα τους και μας έφτιαξαν την διάθεση....μπράβο παιδιά!!!
Καλή συνέχεια σε όλους....και....καλά τιμόνια!!! φυσικά
Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την εξόρμηση. Για τον Γιώργο θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα, (όχι τόσο σαν αρχηγό και πλοηγό) αλλά σαν ‘μπουρλοτιέρη’ της εκδρομής.
Εγώ εδώ και 20 χρόνια έχω μάθει να ταξιδεύω χωρίς GPS και χάρη. Μια πυξίδα είχα μόνο . Ποτέ μου δεν χάθηκα στο βουνό. Άλλωστε πάντα όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Ελλάδα. Αν ο δρόμος δεν έβγαίνε πουθενά το αμάξι είχε και όπισθεν.
Πολύ περισσότερο αν βρεθούν 2 -3 Vitara μπροστά σε ένα χωματόδρομο λέτε να μην βρουν ένα αρχηγό; Λέτε να κάνουν εκλογές; Να χρειαστούν και επαναληπτικές την δεύτερη Κυριακή; Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν ακόμα και να το θέλουνε. Θα τους βρουν οι γυναίκες τους. Πως θα βρεθούν όμως μπροστά σε ένα χωματόδρομο. ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα.
Με άλλα λόγια θέλω να πω Εκρηκτικά υπάρχουν μπόλικα στο club (και στην κοινωνία) οι Πυροκροτητές είναι λίγοι (στην κοινωνία ελάχιστοι) Ένα πρόσφατο τρανταχτό παράδειγμα ‘μπουρλοτιέρη’ που σε 24 ώρες μάζεψε 21 απίστευτα Εκρηκτικά είναι που στο Γράμμο την δεύτερη μέρα έφυγε και πήγε σε βαφτίσια. Αν και την πρώτη μέρα του συνέβαινε κάτι του ανθρώπου τα Εκρηκτικά θα καθόντουσαν στο ξενοδοχείο; Δεν τα μάζευε κανένας και με τίποτα.
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Χάρτης? τι είναι αυτό? ο Κολόμβος είχε χάρτη?
Απίστευτε Μωραίτη Βρε Νίνα αν ήταν να πάμε εκεί που γράφουν οι χάρτες πηγαίναμε και βαρκάδα στη Τζιά
δεν σου εχω πει οτι απαγορευεται να αναφερεις καν αυτο το νησι?????
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!! (για τον γιο μου τον νικολα)
Μπραβο σε ολη την παρεα για την ωραια βολτα που κανατε. Μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω να δοκιμασω και το δικο μου αυτοκινητο σε off-road διαδρομη.
SUZUKI JIMNY 2004 FULL EXTRA Το βαζω στα τεσσερα (4χ4) και αργα (LOW) για να μην κολλαω πουθενα.