Επισκέπτης έγραψε:Πάνο βάλε αυτά που σου έχουν κάτσει στο μυαλό και άσε τις δημοσκοπήσεις



Κοίτα... όχι ότι θα βάλουμε όλοι ΟΜΕ αλλά να το αναλύσουμε το θέμα ρε φίλε για 3 σελίδες ακόμη , πως θα γίνει!!(πλάκα κάνω εεε!!)
Και το τελευταίο! για όποιον θέλει να ταξιδεύει με 62,5 χλμ /ωρα στην εθνική και αυστηρώς στη λωρίδα του τα ΟΜΕ ειναι μανούλα.Αν όμως θέλει να πάει και με 120-140 και προσπεράσεις τοτε MAD να το χαίρεται κιόλας!
Στην τελευταία εξόρμηση στη Ζήρεια κάποιους προσπέρασα μαζί με τον john v6 και μάλιστα με μεγαλύτερη ταχύτητα και το ξαναλέω ότι το όχημα είναι τρένο με Τ κεφαλαίο!
Καλά για εκτός δρόμου δεν το συζητάω για το ποιο είναι το καλύτερο από όλες τις απόψεις!
Κατι παραπάνω δεν μπορώ να αναλύσω!τερμάτισα!!!



Επειδή ο Πάνος θα κάνει αυτό που θέλει και γνωρίζει(και καλά κάνει)προσπαθώ να γλιτώσω τους υπόλοιπους από το να ανοίξετε στο μέλλον νέο θέμα ομαδικό "το οχήμα πάλι βάρκα είναι και στα εκτός γέρνει πολύ η καμπίνα!"



Τα ιδια ακριβώς εξήγησα και στο Μάκη (καλοτιμονάκια :wink: ) όταν βρεθήκαμε και είχε την ίδια απορία!