Από βδομάδα πάω για σετ αμορτισέρ/ελατήρια ΟΜΕ +3,5cm και BF AT 225/70/16
OME(+3,5cm): 1100€ BF: 140€/τεμάχιο = 560€
Τι σας λένε οι τιμές?
Σύνολο: 1660€
Να δω αν το μεταχειρισμένο 225/70/16 που θα μου δώσει για ρεζέρβα, αν θα μου το δώσει τσάμπα, γιατί του είπα να κάνει κάτι καλύτερο στην τιμή και είπε δεν μπορεί να κατέβει άλλο...
Τελευταία επεξεργασία από panoshm και Παρ Οκτ 29, 2010 9:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Tzivitzonis έγραψε:Και γιατί δε βάζεις μόνο ελατήρια ΟΜΕ και αμορτισέρ της BiMors να σου έρθει και καμιά 200-300αριά φτηνότερο το μαλλί; Και τα έχεις και για μια ζωή!
Γιατί δεν ξέρω ρε συ Γιάννη, αν "συνεργάζονται" καλά... Αμορτισέρ/ελατήριο της ΟΜΕ είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο, έτσι δεν είναι?
Tzivitzonis έγραψε:Και γιατί δε βάζεις μόνο ελατήρια ΟΜΕ και αμορτισέρ της BiMors να σου έρθει και καμιά 200-300αριά φτηνότερο το μαλλί; Και τα έχεις και για μια ζωή!
Γιατί δεν ξέρω ρε συ Γιάννη, αν "συνεργάζονται" καλά... Αμορτισέρ/ελατήριο της ΟΜΕ είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο, έτσι δεν είναι?
Ok! Αν έχεις υπομονή να περιμένεις.... τα δικά μου φτιάχνονται...
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Φιλε πανο μαλον δεν εχεις μπει στο αμαξι του κοντζιβα να δεις με mad & bimors στης 3,5" απλα διαβαζει τον δρομο και ειναι και τρενο και μεσα δεν ακουγετε τιποτα.Τωρα και ο γιαννης μπορει να σου πει την γνωμη του πως σιμπεριφερετε το αμαξι του.και εκτος απο ολα αυτα θα εχεις και 5 ποντους και οχι 3,5.Ακομα τα αμορτισερ της ομε χαλανε αευκολα ενω τα αλλα θα τα εχεις για μια ζωη.Πριν πεταξεις αρκετα λευτα ψαχτο λιγο ειναι πολλα τα λευτα που θες να δωσεις.Αυτη ειναι απλα η φιλικη γνωμη μου