και παλι σας ευχαριστω για το καλωσοριμα και με την σειρα μου να καλωσορισω κι εγω τα νεα μελη κι επειδη βρηκα λιγο χρονο κι ελευθερο το pc (παιδακια δεν ηθελα?

) να υποβαλω κι ενα "βιογραφικο".
Λοιπον κολλησα το "μικροβιο" μ ενα τεριος και σε δυο σχεδον χρονια εκανα κοντα 60000χλμ. Πολλες διαδρομες, καθε ειδους τεραιν και συνθηκες, εφαγα 2 τετραδες λαστιχα - τη 2η σε 11 μολις μηνες - κολλησα, τακαρα, εβγαλα ψαρια απο μεσα και κυριως εμαθα οχι μονο απο τεχνικα λαθη, αλλα και απο λαθος εκτιμησεις ή και υπεροψια. Επειδη σε πολλες "εξορμησεις" υπηρξα εμπνευστης, σχεδιαστης κ πλοηγος (οσοι το κανουν γνωριζουν το αγχος και την ευθυνη) , απο καποια στιγμη και μετα εμαθα ποτε μα ποτε να μην υπερκτιμω τις ικανοτητες μου και τις δυνατοτητες του αυτοκινητου και κυριως να μην πηγαινω κοντρα στην φυση αλλα να την φοβαμαι και να την σεβομαι. Απο εξοπλισμο: 50/50, ποδιες, ιμαντες, φτυαρια. κρηκ, κομπρεσερακι,cb, pmr κλπ.
Επισης υπαρχουν στο αρχειο μου καποια tracks σωσμενα σε φορματ .gpx για mapsource και τα οποια ειναι διαθεσιμα σε οποιον θελει...
Υ.Γ. ελπιζω συντομα να παραλαβω, φορεσω ποδιες κ παπουτσακια και να τα πουμε στον "στιβο"