Ζητούμε μια συγνώμη για την καθυστέρηση των φωτό, αλλά δυστυχώς εκεί που βρεθήκαμε στην συνέχεια,
το ''σήμα καμπάνα'' είχε γίνει κουδουνάκι χριστουγεννιάτικο...

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε θερμά τον φίλτατο Αλέξανδρο για την υπέροχη βόλτα στο Βίτσι, αλλά και για την
γλυκιά συνέχεια στο γνωστό και πλέον στέκι του ''Ναυάρχου'' με τα ταψιά πειρασμός και τις απίστευτες πίτες!!!....γιαμ...γιαμμ...
Για αλλού πηγαίναμε...αλλού βρεθήκαμε μέσα σε ένα βράδι.

Χάλια βρε παιδιά αυτοί οι δρόμοι την νύχτα...

Και το πρωϊ καθώς ανοίγω παράθυρο....μπέρδεψα τις λίμνες.

Και από κάτω ένας αψηλός να πίνει τον καφεδάκο του ενοχλώντας με μηνύματα τύπου....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
Κάπως έτσι έδεσε μια ωραιότατη βόλτα στο Βίτσι, μιας και μου είχε μείνει από τότε που είχαμε ανέβει στον Γράμμο.
Πανέμορφες τοποθεσίες....διαδρομές για όλα τα γούστα και παιχνίδια (με τις ανάλογες καιρικές συνθήκες...), πλούσια χλωρίδα
και πανίδα...αλλά και χρώμαααα....πολύ χρώμα βρε παιδιά....κρίμα που δεν είχα μαζί μου καμβά και πινέλα...ακόμη εκεί θα ήμουν.

Με λίγη υπομονή λοιπόν ( λόγω φέεεεεετας ) θα δώσουμε και εμείς λίγα ''κλικ'' από τις διαδρομές μας με χρώμα.....και χιούμορ...

Φίλτατε Αλέξανδρε σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και πάλι....

...και βέβαια θα το ξανακάνουμε....κάπως έτσι....άξαφνα....απρογραμμάτιστα...γιατί έτσι είναι πάντα...ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΜΟΝΙΑ!!!

...και σε συνέχεια...