Λέγομαι Νικηφόρος και είμαι βαμμένος βρωμοNissanακιας και Suzukακιας.

Μεταξύ άλλων τέλη Οκτωβρίου του '08 απέκτησα και ένα καινούριο facelift σε έκδοση GLX (τα πάντα πλην δέρματος και multimedia, το τελευταίο 1 μήνα αργότερα διδόταν δωρεάν...γκρρρ). Το αμάξι παραμένει σε εργοστασιακά επίπεδα -προς το παρόν- (πλην της αφαίρεσης του 2ου καταλύτη, για να γεμίσει λίγο χαμηλά) και με την ευκαιρία εγγραφής μου εδώ (έχω πολύ διάβασμα) θα προχωρήσω μελλοντικά σε αναβάθμιση ελαστικών (ας πούμε 60/40?) και αναμένω και τα ελατήρια ψηλώματος που θα βγάλει η SuzukiSport. Εχω προσθέσει επίσης όλα τα προστατευτικά φιλετάκια γύρω γύρω. Δεν είμαι ο πεπειραμένος, εκτός ασφάλτινων διαδρομών οδηγός (εξ' άλλου έχουμε κάνει μαζί σχεδόν 12.000χλμ.), αλλά σε εκδρομές όσες φορές μου έχει δοθεί η ευκαιρία να το εκμεταλλευτώ σε κακοτράχυλο οδόστρωμα ή δασικό δρόμο με έχει ικανοποιήσει-διασκεδάσει απόλυτα (να ΄ναι καλά ο φίλος με το Jimny που με ξετρέλανε με τα μέρη που με "σκαρφάλωσε"). Ελπίζω να μου δωθεί κι η ευκαιρία απο ΄δω να "ξεδιπλώσω" περαιτέρω τις ικανότητες του αυτοκινήτου. Παρατηρήσεις προτάσεις-αναβαθμήσεις για πρωτάρηδες εννοείται δεκτές.
Για την ιστορία έχω κι ενα σκυλίσιο καινούριο Swiftακι 1.3 (μοντ. '07 που αριθμεί 28.000χλμ) και ένα δυνατούλι

Nissan Primera Hatch του '93.
Παραθέτω και δύο φωτογραφίες απ΄την αγορά του μιας και δεν έχει αλλάξει τίποτα το σημαντικό.

Vito...