Δηλητηριάζουν τ' αδέσποτα....

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δηλητηριάζουν τ' αδέσποτα....

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Παρ Αύγ 27, 2010 9:18 am

Μετά το πλημμελειοδικείο Ρόδου, το οποίο επέβαλε την βαρύτερη των προβλεπόμενων ποινών για το κρέμασμα και την θανάτωση δύο σκύλων, ήρθε η σειρά του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καταδίκασε σε φυλάκιση 5 μηνών έναν 72χρονο αγρότη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δηλητηρίαση, με φόλα, 9 σκύλων στο χωριό Α. Μαρίνας του Δήμου Δοβρά Ημαθίας.

Φωτογραφία δεν βάζω γιατί δεν το αντέχω.

Φυλάκιση 5 ΑΙΩΝΩΝ έπρεπε να του χώσουν τον αλήτη!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
cb: Όχι
Name: Δημήτρης

Re: «Καμπάνα» σε 72χρονο για τις φόλες στην Ημαθία!!!

Δημοσίευσηαπό ------ » Παρ Αύγ 27, 2010 9:23 am

Και λιγα του εβαλαν. :!:
Μια μπουκια για καθε ζωντανο που σκοτωνε επρεπε :evil: :evil: :evil:
------

Δημοσίευσηαπό jim13 » Παρ Αύγ 27, 2010 10:40 am

5 μηνες μονο!μολις βγει θα το ξανακανει!!!!10 χρονια επρεπε να φαει να το δουν και οι αλλοι και να παψουν να βασανιζουν τα αθωα ζωακια!
jim13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 235/85/16

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Παρ Αύγ 27, 2010 10:44 am

Μπα δεν νομίζω να μπεί, μάλλον με αναστολή θα είναι :evil:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Παρ Αύγ 27, 2010 10:45 am

kaliakouda έγραψε:Μπα δεν νομίζω να μπεί, μάλλον με αναστολή θα είναι :evil:
Ε ναι, αλλά άντε να το ξανακάνει.... θα μπει για τα καλά!! :twisted:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Παρ Αύγ 27, 2010 11:19 am

tzivi_tzon έγραψε:
kaliakouda έγραψε:Μπα δεν νομίζω να μπεί, μάλλον με αναστολή θα είναι :evil:
Ε ναι, αλλά άντε να το ξανακάνει.... θα μπει για τα καλά!! :twisted:

Τουλάχιστον έγινε η αρχή. Υπήρξε μια καταδίκη!!!
Ως τώρα ούτε μια σύλληψη δεν είχε γίνει!!!
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Αύγ 27, 2010 9:11 pm

Τώρα τι να πεί κανείς.....μια ετήσια ανστολή καταβολής της σύνταξης θα τον ¨τιμωρούσε¨ καλύτερα.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δηλητηριάζουν τ' αδέσποτα !!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Σάβ Σεπ 25, 2010 8:47 am

Δηλητηριάζουν τ' αδέσποτα και στο ΜαρμάριΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, 19:51

«Στο Μαρμάρι της Εύβοιας όπου κάθε καλοκαίρι κάνουν τις διακοπές τους εκατοντάδες Αθηναίοι αλλά και ξένοι, θανατώνουν τα ζώα. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κυνηγημένα και ταλαιπωρημένα αδέσποτα, έχουμε βαρεθεί να μαθαίνουμε συνέχεια για δηλητηριάσεις ακόμη και πυροβολισμούς ζώων.

Το αποκορύφωμα είναι ότι το φετινό καλοκαίρι, το Μαρμάρι κατακλύστηκε από αδέσποτα σκυλιά τα οποία εγκατέλειψαν αλλά και από νεογέννητα κουτάβια γιατί η εκεί κοινότητα δεν φρόντισε να στειρώσει τα ταλαίπωρα ζώα που περιφέρονταν παντού, ώστε να εμποδίσει τον πολλαπλασιασμό τους.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα σωρό κουταβάκια να γίνουν παιχνίδι στα χέρια των παιδιών που άθελά τους τα παίδευαν. Όλα τα σκυλιά, μικρά και μεγάλα ήταν ιδιαίτερα φιλικά τόσο με τους μεγάλους όσο και με τα παιδιά κι έκαναν τρελή χαρά όταν κάποιος τα χάιδευε. Δεν πείραξαν κανέναν, δεν αγρίεψαν σε κανέναν.

Με τεράστια λύπη μάθαμε ότι τώρα το φθινόπωρο που έφυγαν φυσικά οι παραθεριστές ώστε να μη χαλάσει και η εικόνα της περιοχής, κάποιοι έριξαν φόλες με αποτέλεσμα να πεθάνουν βασανισμένα όλα αυτά τα υπέροχα και πολύ φιλικά ζώα που το μόνο που θέλησαν από εμάς
ήταν λίγο φαγητό και ένα χάδι.

Καταγγέλλουμε αυτές τις απάνθρωπες ενέργειες στο Μαρμάρι Ευβοίας, ενέργειες που από ότι φαίνεται πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός σε όλο τον Ελλαδικό χώρο. Καταγγέλλουμε αυτές τις ενέργειες γιατί πιστεύουμε βαθιά πως οι άνθρωποι που θανατώνουν και βασανίζουν τα ζώα
δεν αγαπάνε ούτε τους συνανθρώπους τους και αυτή η χώρα δεν χρειάζεται μόνο χρήματα για να πάει μπροστά αλλά πάνω απ' όλα χρειάζεται ανθρωπιά, πολιτισμό και ψυχή».

Δηλητηρίασαν και τα σκυλιά της Πεντέλης
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, 21:58

«Μπροστά σ’ ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι περαστικοί σήμερα το πρωί (24/9) στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης. Υπάλληλοι καθαριότητας μάζευαν από την πλατεία τα πτώματα των ελάχιστων σκύλων, που είχαν γλυτώσει από τους προηγούμενους ανελέητους απανωτούς δηλητηριασμούς.
Η περιοχή, που έγινε η εκκαθάριση, έχει όρια: από την πηγή στο βουνό, μερικά χιλιόμετρα πριν την είσοδο στην Παλαιά Πεντέλη, και σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Τι θέση παίρνει ο δήμαρχος κ. Στεργίου επί των γεγονότων; Τι κάνει για να διασφαλίσει αυτό που επιβάλει ο Νόμος 3170/2003. Οι δήμοι και κοινότητες μεριμνούν για την ευζωία των αδέσποτων σκύλων της περιοχής τους; Διαμαρτυρηθείτε επικοινωνώντας με το γραφείο του δημάρχου στα τηλέφωνα: 2108041449 και 2108044472».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, 21:58

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δηλητηριάζουν τ' αδέσποτα

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Σάβ Σεπ 25, 2010 12:36 pm

Επειδή το θλιβερό αυτό θέμα έχει συνέχεια, συγχωνεύτηκε και με την καμπάνα που έφαγε ο άλλος "σκυλο-τιμωρός" στην Ημαθία :evil:

Κάπου είχε πει ο Φάνης.... κρέμασμα στην Πλ. Συντάγματος και ν'αποφασίσει ο λαός, που μου θέλουνε κι αναστολές τα ανθρωπόμορφα τέρατα!!! :evil: :evil:

EDIT: αλλάχτηκε και ο τίτλος επίσης σε κάτι γενικότερο, ώστε κάθε σχετικό να συζητείται ΕΔΩ :wink:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Re: Δηλητηριάζουν τ' αδέσποτα....

Δημοσίευσηαπό ovarkaris » Σάβ Σεπ 25, 2010 7:22 pm

Πρέπει όλοι να γίνουμε ενεργοί πολίτες και να καταγγέλουμε τα κτήνη που βασανίζουν και σκοτώνουν ζώα, αλλιώς είμαστε περίπου συνυπεύθυνοι.
GV 1.6 3d 2001+OME 4cm+KOTSADOROS KAI VARKA
Άβαταρ μέλους
ovarkaris
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Cooper Discoverer AT3
Suspension: OME 3+/KYB
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Κυρ Σεπ 26, 2010 10:04 pm

αμα τους βρειτε μην τους δωσετε αμεσως, αφηστε τους μου μονο για 10 λεπτακια, οχι οχι δεν θακανω τιποτα εγω ,αλλα εχω κατι σκυλακια αταιστα 2 βδομαδες , περαν της πλακας απο φολα εχω χασει 3 σκυλους ,ειναι θλιβερο να βλεπεις ενα κομματι απο τη ζωη σου να φευγει με αυτον το φρικτο τροπο,παρολο που εχεις κανει τα παντα για να το σωσεις , γεια σου μπεν,γεια σου ηρα, για σου τζιλντα σας θυμαμαι παντα :cry: :cry: :cry:
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Δευτ Σεπ 27, 2010 12:27 pm

manos12-74 έγραψε:αμα τους βρειτε μην τους δωσετε αμεσως, αφηστε τους μου μονο για 10 λεπτακια, οχι οχι δεν θακανω τιποτα εγω ,αλλα εχω κατι σκυλακια αταιστα 2 βδομαδες , περαν της πλακας απο φολα εχω χασει 3 σκυλους ,ειναι θλιβερο να βλεπεις ενα κομματι απο τη ζωη σου να φευγει με αυτον το φρικτο τροπο,παρολο που εχεις κανει τα παντα για να το σωσεις , γεια σου μπεν,γεια σου ηρα, για σου τζιλντα σας θυμαμαι παντα :cry: :cry: :cry:

Εμένα φίλε μου μου δηλητηρίσαν το σκυλάκο μου μέσα στην πολυκατοικία και ήρθε και ξεψύχησε έξω από την πόρτα μου.
Μην το συζητάς τι εγινε. Είμαι σίγουρος για το ποιός το έκανε αλλά δυστυχώς δεν έχω αποδείξεις. Από μια πλευρά καλύτερα
γιατί αν είχα αποδείξεις τώρα θα ήμουνα φυλακή.
Απλά όταν τον είδα του είπα ότι εύχομαι να πεθάνει με τους ίδιους πόνους που πέθανε σκύλος μου.

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Δευτ Σεπ 27, 2010 10:31 pm

εγω παλι στο παπα ενα χωριο πηγαινοντας για ευρυτανια εμαθα πιος το ειχε κανει ηταν ενας βοσκος οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι εδω ειναι στανη και δεν γουσταρει ξενους ΤΟΥ ΙΣΙΩΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ με γραψανε στην τοπικη της λαμιας εγινε δικαστηριο για ξυλοδαρμο τον πληρωσα κιολας αλλα ξερεις τι απαντησα στο δικαστη χαλαλη εγω πηρα αυτο που ηθελα :evil: :evil: και να σε συγουρος πως αμα ξαναγινει θα το ξανακανω αν εχουν προβλημα οι ανωμαλοι ας ερθουν σε μενα οχι στα σκυλια μου αυτα δεν του φταιξανε ποτε
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Παρ Οκτ 01, 2010 10:02 am

Χίος: Το δεύτερο βραβείο χειρότερου Δήμου για κακοποίηση ζώων

Μετά το Δήμο Μυτιλήνης που ''τιμήθηκε'' τον Ιούλιο , σειρά πήρε η Χίος για τον μήνα Αύγουστο. Η ειρωνική και πρωτότυπη διαμαρτυρία συνεχίζεται από πρωτοβουλία πολιτών με το όνομα ''Χειρότερος Δήμος της Ελλάδας στην Κακοποίηση ζώων''.

Όπως αναφέρουν:

Το "2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΙΜΑΤΟΣ" του χειρότερου Δήμου της Ελλάδας στην κακοποίηση ζώων για τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2010, απεστάλη στις 18/9/2010 στον ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ, με παραλήπτη τον Δήμαρχο ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΡΟΥΛΗ.

ImageCARXVM29 (600 x 450).jpg
ImageCARXVM29 (600 x 450).jpg (92.78 KiB) 1931 προβολές

Τα εγκλήματα που διαπράττονται στον ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ από την ίδια τη Δημοτική αρχή ενάντια στα αδέλφια μας τα ζώα, όπως βροχή από φόλες, παράνομες περισυλλογές και εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων, υστερία δολοφονιών από απάνθρωπους Χιώτες και κάλυψη αυτών από τη Δημοτική αρχή, κατηγοριοποιούν το νησί σε κόλαση για τα ζώα με Αρχιερέα τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΡΟΥΛΗ.
Τον αποτυχημένο αυτόν Δημοτικό άρχοντα αλλά κυρίως, τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, που κερδίζει το βραβείο κυριολεκτικά με το σπαθί του.

Ευελπιστούμε ότι οι πολιτισμένοι δημότες της ΧΙΟΥ τιμώντας τη μνήμη των νεκρών ζώων, αλλά και την αξιοπρέπεια όσων κακοποιήθηκαν και επέζησαν, να στιγματίσουν τον Δήμαρχο ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΡΟΥΛΗ με το αίμα που χύθηκε εξαιτίας του μαυρίζοντας τον στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές , αλλά και να τον απομονώσουν ως άνθρωπο από την κοινωνική ζωή του τόπου, μια και αποτελεί το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΠΟΔΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
Το βραβείο που θα παραλάβει από εταιρία ταχυμεταφορών σε συσκευασία δώρου, αποτελείται από ένα T-Shirt με δια-τυπωμένο το έγκλημα του πάνω από τη φωτογραφία του.
Μπορεί να το φορέσει αν αισθανθεί την ανάγκη να κρυφτεί σαν πληγωμένο ζώο, ακριβώς όπως τα αθώα πλάσματα που έσπρωξε στον θάνατο ως ηθικός αυτουργός!

Η συσκευασία δώρου περιέχει ακόμη τον Νόμο 3170/2003 για τα δικαιώματα των ζώων, στον οποίο εκτός των άλλων ορίζονται οι κύριοι υπεύθυνοι για την ευημερία αυτών, δηλαδή οι Δήμοι και όχι οι Δήμιοι, επίσης, άκρως επικριτικά δημοσιεύματα του διαδικτύου από ξένα και Ελληνικά sites ή portals για τα εγκλήματα κατά των ζώων στη ΧΙΟ, αλλά και σχόλια χρηστών του Facebook μόλις ανακοινώθηκε από την ομάδα μας το "2ο Βραβείο Αίματος" στον ΠΡΟΔΟΤΗ της ανθρώπινης μεγαλοσύνης, της ψήφου των δημοτών του, του πολιτισμού ολόκληρης της χώρας, αλλά και του νησιού που του ενέπνευσε ζωή, όπως ακριβώς και στα αθώα τετράποδα συμπατριωτάκια του...Στον ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΡΟΥΛΗ!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ, ΜΕΡΙΚΑ , ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΡΟΥΛΗΣ.

■Φόλες εξολοθρεύουν γάτες και σκύλους στο χωριό Αυγώνυμα.
■Κάτοικος από το χωριό Καρυές ρίχνει ζωντανό σε γκρεμό το γαϊδούρι του. Το ζώο, αφού υπέφερε αρκετές μέρες, ξεψύχησε λίγο μετά την άφιξη του Φιλοζωικού και της Πυροσβεστικής.
■ Δηλητηριάζουν περιστέρια στην οδό Μαγαζιωτίσσης στη Χώρα.
■Φόλες σκοτώνουν σκύλους στους οικισμούς Κάμπο και Καρφά και γάτες στην οδό Μητροδώρου στη Χώρα.
■15 νεκρά αιγοπρόβατα βρίσκονται άταφα σε λάκκο στην περιοχή Θόλος του Δήμου Ομηρούπολης. Ο ένοχος κτηνοτρόφος τη γλύτωσε με μια σύσταση.
■Νεκρό άλογο, πεταμένο στην περιοχή Κλειδού Δήμου Ομηρούπολης.
■Φόλες σκοτώνουν γάτες στο Βροντάδο Δήμου Ομηρούπολης.
■Φόλες σκοτώνουν γάτες και σκύλους στο χωριό Χαλκειός.
■Τραυματισμένο γεράκι στέλνεται σε καταφύγιο εκτός Χίου.
■Γυναίκα οδηγός σκοτώνει εν ψυχρώ τον σκύλο Πιτσιλωτό στην οδό Αδελφών Ράλλη στη Χώρα.
■Δηλητηριάζονται περιστέρια στην πλατεία της Χώρας.
■ Εγκαταλείπονται 19 σκυλιά στη Χώρα και στο Βροντάδο.
■Βρίσκεται πεταμένο σε κάδο ζωντανό κατσικάκι στην περιοχή Φόρος.
■Ακόμα μία φορά εγκαταλείπονται κουτάβια μέσα σε κούτα, μπροστά από κάδο σκουπιδιών, αυτή τη φορά στην περιοχή Νοσοκομείο της Χώρας.
■Δηλητηριάζονται εκατοντάδες αλεπούδες είτε από κυνηγούς για να μην τους τρώνε τα θηράματα είτε από βοσκούς με σκοπό να σκοτώσουν τις αλεπούδες και τα σκυλιά των κυνηγών.
■Άλλη μία φορά εγκαταλείπονται μικρά γατάκια μέσα σε σακούλες και μέσα σε κάδους σκουπιδιών, αυτή τη φορά στην οδό Οινοπίωνος της Χώρας.
■Φόλες σκοτώνουν σκύλους και γάτες στον οικισμό Αγία Φωτιά.
■Εγκαταλείπονται 20 σκύλοι στους Δήμους Χίου, Ομηρούπολης, Αγίου Μηνά και Μαστιχοχωρίων.
■Βρίσκεται πεταμένο σκυλί με σπασμένη σπονδυλική στήλη ζωντανό μέσα σε στέρνα στον οικισμό του Κάμπου.
■Ο Δήμος Χίου ψεκάζει χείμαρρους και κατοικημένες περιοχές για την καταπολέμηση της σκνίπας.
■Δηλητηριασμένοι γλάροι και χελιδόνια στη Χώρα.
■Ο Φιλοζωικός σύλλογος διαθέτει προς υιοθεσία 35 σκυλιά που βρέθηκαν εγκαταλειμμένα ή θέλουν να ξεφορτωθούν Χιώτες από διάφορους Δήμους του νησιού.
■Φόλες σκοτώνουν σκύλους και γάτες στο λιμάνι της Χίου.
■Ανήλικος πνίγει 3 κουτάβια σε δεξαμενή πετρελαίου στα Καρδάμυλα.
■Δηλητηριάστηκε σκύλος σε βεράντα σπιτιού με κάψουλα υδροκυανίου από αυτές που διένειμε πέρσι ο Κυνηγετικός Σύλλογος.
■Κυνηγοί πυροβολούν θηροφύλακες στο χωριό Πιτυός.
■Έξι σκυλιά δηλητηριάζονται με φόλες και πεθαίνουν μαρτυρικά στην περιοχή Τρεις Μύλοι Δήμου Ομηρούπολης.
■ Βρίσκεται νεκρό νεαρό δελφίνι που υπέκυψε σε τραύμα στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου της Χώρας.
■Άγνωστος προσπαθεί να εγκαταλείψει ντόμπερμαν στους Τρεις Μύλους αλλά αποθαρρύνεται από περιοίκους. Το ντόμπερμαν εγκαταλείπεται τελικά στο Κάστρο, ο Φιλοζωικός δίνει τον αριθμό του αυτοκινήτου του ανθρώπου που ήθελε να ξεφορτωθεί το σκύλο στην Αστυνομία αλλά δεν γίνεται καμία ενέργεια.
■Δηλητηριάζονται δεκάδες γάτες με φόλες στο χωριό Καλλιμασιά.
■ Εγκαταλείπονται στη Χώρα 3 σκύλοι, ένας με δερματική πάθηση, ένας με λεϊσμανίαση και ένα μικρόσωμο μαύρο. Το μαύρο το σκότωσε αυτοκίνητο και τα άλλα δύο «εξαφανίστηκαν».
■Δηλητηριάζουν περισσότερες από 20 γάτες στην περιοχή Βαρβάσι.
■ Παράνομη περισυλλογή σκύλων από το Δήμο Χίου.
■Νεκρός σκύλος από φόλα στην οδό Ράμνης στη Χώρα.
■Δεκάδες γατιά και δύο σκύλοι πεθαίνουν δηλητηριασμένοι στην περιοχή Παλαιόκαστρο της Χώρας.
■Δύο σκύλοι σκοτώνονται από αυτοκίνητα σε δρόμους που δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη ταχύτητας, στην Προκυμαία και στο Γεφύρι της Μαξιμίνας.
■Δύο σκύλοι εγκαταλείπονται στο χωριό Καρδάμυλα. Στειρώνονται, εμβολιάζονται από το Φιλοζωικό. Θανατώνονται από αγνώστους 3 μήνες αργότερα.
■Βρίσκεται σκοτωμένη αλεπού στην Καλλιμασιά.
■Βρίσκονται κρεμασμένα ανάποδα και πυροβολημένα δύο άλογα στην περιοχή Μπαμπακιές του Δήμου Ομηρούπολης.

Πηγή: adespoto.gr

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό ------ » Παρ Οκτ 01, 2010 5:36 pm

Tοσο καιρο δεν το πηραν χαμπαρι :?:
Παραμονες δημοτικων εκλογων τα καταλαβαν ολα αυτα :?:
Δεν εχω καμια σχεση με τους ανωτερω δημους,απλα μου φαινεται λιγο περιεργο να βγαινουν αυτα παραμονες των δημοτικων εκλογων.
------

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες