DENNISLA έγραψε:Τον τελευταιο καιρο απο τις εξορμησεις μου παρατηρησα οτι οταν στριβω ειτε δεξια ειτε αριστερα ακουω εναν μεταλλικο θορυβο απο τον μπροστινο αξονα (γκλιν γκλιν!!!).παντα σε οδοστρωμα με πετρα κ με ταχυτητες μικρες δηλ το πολυ 20 χλμ, το πηγα στο συνεργειο κ μου ειπαν οτι δεν βρισκουν κατι κ οτι ειναι κατι το φυσιολογικο!! Σημειωση δεν εχω κλειδωμενη τετρακινηση οταν στριβω ωστε να κουρδιζει το διαφορικο.Εσεις το εχετε παρατηρησει αυτο?? να παω σε αλλο συνεργειο??
vitarakias87 έγραψε:DENNISLA έγραψε:Τον τελευταιο καιρο απο τις εξορμησεις μου παρατηρησα οτι οταν στριβω ειτε δεξια ειτε αριστερα ακουω εναν μεταλλικο θορυβο απο τον μπροστινο αξονα (γκλιν γκλιν!!!).παντα σε οδοστρωμα με πετρα κ με ταχυτητες μικρες δηλ το πολυ 20 χλμ, το πηγα στο συνεργειο κ μου ειπαν οτι δεν βρισκουν κατι κ οτι ειναι κατι το φυσιολογικο!! Σημειωση δεν εχω κλειδωμενη τετρακινηση οταν στριβω ωστε να κουρδιζει το διαφορικο.Εσεις το εχετε παρατηρησει αυτο?? να παω σε αλλο συνεργειο??
χτες αλλαξα στο συνεργειο τα σινεμπλοκ κ τα λαστιχακια της ζαμφορ καθως ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα,κοστος 160 ευρω μαζι κ με κατι αλλα μπιχλιμπιδια.....
Υ.Γ: μετα απο 9 χρονια κ 270000 χλμ φυσιολογικο νομιζω ετσι..???
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Παναγιώτη και εγώ έχω αλλάξει τα λαστιχάκια της ζανφορ 2 - 3 φορές επειδή ακούγεται ένας τριγμός όταν φαγωθούν , αλλά σε καμία περίπτωση δεν χαλάνε μετά από κάθε off διαδρομή όπως αναφέρεις παραπάνω !
Ψάξε μήπως υπάρχει και κάπου αλλού πρόβλημα στο αμάξι σου και μην απογοητεύεσαι έτσι !
Έχω κάνει τρελές διαδρομές στα 2.5 χρόνια που το έχω και δεν έχω ακούσει ποτέ γκουπ γκουπ όπως λες !
Ίσως έχεις θέμα με τα top mounts !![]()
![]()
P GV O9 έγραψε:Πριν 8 μήνες μετά από βόλτα στο βουνό άρχισε να χτυπάει ο αριστερός τροχός ( γκούπ -γκούπ).
Υπέθεσα ότι το ζόρισα και κάτι έσπασε. Το πήγα στο συνεργείο της αντιπροσωπείας
όπου αγόρασα το αυτοκίνητο και μετά από δοκιμή ώστε να το διαπιστώσει και ο υπεύθυνος
του συνεργείου τί ακουγόταν μου άλλαξε τα λαστιχάκια από τις 2 ζαμφόρ.
Μου τόνισε ότι όλα τα νέα GV έχουν ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο
και η μόνη λύση είναι να μην πηγαίνω σε χωματόδρομο -σπαστήρι με πέτρα
και γενικά με λακούβες!!!!
Το πρόβλημα λύθηκε αλλά μόνο για την άσφαλτο!!!
Πριν 1 εβδομάδα όπου ξανανέβηκα στο βουνό έχοντας χαμηλώσει και την πίεση
στα λάστιχα ώστε να πατάει πιο μαλακά αλλά και πάλι άρχισε να χτυπάει το αριστερό άκρο!!
Ξέρω ότι είναι πάλι το ζαμφόρ αλλά δεν είναι λύση να μην πας στο βουνό!!
Τελικά υπάρχει λύση???? ή θα αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε ζαμφόρ μετά από κάθε
ορεινή διαδρομή???
Είμαι αρκετά απογοητευμένος!!![]()
Mastergunner έγραψε:P GV O9 έγραψε:Πριν 8 μήνες μετά από βόλτα στο βουνό άρχισε να χτυπάει ο αριστερός τροχός ( γκούπ -γκούπ).
όπου αγόρασα το αυτοκίνητο και μετά από δοκιμή ώστε να το διαπιστώσει και ο υπεύθυνος
στα λάστιχα ώστε να πατάει πιο μαλακά αλλά και πάλι άρχισε να χτυπάει το αριστερό άκρο!!
ορεινή διαδρομή???
Κατ΄αρχήν φίλε μου ηρέμησε και η λύση θα βρεθει.
- Είναι λίγο δύσκολο μετά απο τόσο λίγο χρονικό διάστημα να σου ξαναέφαγε τα σιλεντμπλόκ.
- Είναι θέμα γιατί το αμάξι χτυπάει πάντα αριστερά![]()
![]()
Έλεξε τα μπαλάκια του ψαλιδιού της μπάρας τιμονιού
- Έλεξε και τα σιλεντμπλόκ του αρ. ψαλιδιού.
- Έλεξε τα λάστιχα συγκράτησης της ζαμφορ στο πλαίσιο.
Μην απογοητεύεσαι....![]()
![]()
Mastergunner έγραψε:Πάντως όπως σου προανέφερα το πρόβλημα σου εστειάζεται αριστερά,εκεί πες να κοιτάξουν.Άντε να δούμε και το τουτού στα ορεινά......
P GV O9 έγραψε:Πριν 8 μήνες μετά από βόλτα στο βουνό άρχισε να χτυπάει ο αριστερός τροχός ( γκούπ -γκούπ).
ορεινή διαδρομή???
ορεινή διαδρομή???
Ακουσον ακουσον!!!!!!!!! Να μην πηγαινεις στο βουνο????? Τι λεει ο λεβεντης?
Δεν πας καλυτερα καπου αλλου.Σε αλλη αντιπροσωπεια.
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
antonis1627 | Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am | Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν . |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
Σταύρος 4x4 | Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am | Καλημέρα |
arahova | Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
sumi | Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 7:26 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Δευτ Μάιος 26, 2025 4:15 pm | Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
Zoderman | Δευτ Μάιος 26, 2025 2:07 pm | Καλησπέρα ομάδα. Εχω ένα θέμα με το μοτέρ της τετρακίνησης. Υπάρχει καμία ασφάλεια να τσεκάρω μήπως έχει καεί η τι άλλο μπορεί να φταίει ; |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:33 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:32 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 25, 2025 10:28 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 25, 2025 6:11 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Μάιος 24, 2025 9:27 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:40 am | Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ | Παρ Μάιος 23, 2025 11:34 am | καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..) |
arahova | Παρ Μάιος 23, 2025 10:21 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 23, 2025 6:17 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 22, 2025 5:53 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Πέμ Μάιος 22, 2025 10:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
Zoderman | Πέμ Μάιος 22, 2025 9:40 am | Καλημέρα στην ομάδα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 22, 2025 6:42 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες