Να μαι και εγώ!
Τι να πρωτογράψω γι αυτή την εκδρομή που διοργάνωσε και εκτέλεσε στο ακέραιο ο φίλος Αλέξανδρος .Είναι τόσες πολλά που μου έρχονται στο μυαλό,τόσες σκηνές με όλους τους συμμετέχοντες,τόσες ατάκες και πειράγματα που το ένα με το άλλο που πάω να γράψω συγκρούονται ποιο θα αποτυπωθεί πρώτο!
Φυσικά όχι ότι θα έγραφα κάτι καινούργιο από τα τόσα που έχουν πεί οι προλαλήσαντες που συμμετείχαν.
Ήταν από τις ομορφότερες εκδρομές που έχω συμμετάσχει.Εναλαγές τοπίων και από εκεί που είμασταν στον πολιτισμό ξαφνηκά τσούπ σκηνούλα στα 1700 δίπλα στην λίμνη.Κόσμος,κόσμος,κόσμος....πανικός.Και γέλια,πολλά γέλια.Όλοι με το καλύτερο τους κέφι σε αυτή την γιορτή που έστησε μαεστρικά ο Αλέξανδρος και φυσικά με την ενίσχυση όπου χρειαζόταν του κυρ Γιάννη του κανατά από τας Πάτρας
Εγώ θα πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους την παρέα των παιδιών που βρεθήκαμε γύρω από την φωτιά δίπλα στην λίμνη των Αρρένων και να ευχηθώ και σε άλλα ακόμα καλύτερα και ομορφότερα
Να πώ ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στον Αλέξανδρο γι αυτή την εκδρομή και να του ευχηθώ ότι καλύτερο
Να είστε όλοι καλά και βούρρρρρρρρρρρρρρρ για την επόμενη
Πάμε μερικές φωτό και από εμένα
Τελευταία επεξεργασία από MAVERICK και Τετ Αύγ 18, 2010 5:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά