Καταθεση Ψυχής!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Καταθεση Ψυχής!

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Σάβ Ιούλ 31, 2010 2:24 pm

Διαβάζοντας πάντα τα σχετικά post των φίλων που ανεβάζουν συχνά,αποφάσισα να γράψω και τις δικές μου αναμνήσεις για τα παλιά χρόνια οπου γνώρισα την παιδική ανεμελειά.Γενημένος το 1972 και μεγαλωμένος στον Λόφο Αξιωματικών στα δυτικά προάστια σε ένα σπίτι τότε με αυλή θυμάμαι τον πατέρα μου που ήταν στα καράβια και ερχόταν μια φορά το δίμηνο φέρνοντας δώρα απο τα ξένα.Εγώ ως μεγαλύτερο παιδί απο τα τέσσερα κανόνιζα τη μοιρασιά στα δώρα και τα γλυκά.Θυμάμαι τον παππού και τα πρώτα ποδήλατα που αγόρασε σε μένα και τον αδερφό μου τα ΒΜΧ σε μαύρο και κόκκινο για να μην μαλώνουμε,θυμάμαι τις αλάνες και τη μπάλα που πέζαμε εκεί με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς,τα ματωμένα γόνατα και αγκώνες μέχρι να βγεί η μάνα να μας φωνάξει στα στενά της γειτονιά τις φανέλες και τα σορτσάκια που αγοράζαμε με τα λεφτά απο τα κάλαντα που λέγαμε τα χριστούνενα 7 για τον Σαραβάκο και 9 για τον Αναστόπουλο.Το κρυφτό και το κυνηγητό στα στενά της γειτονιάς,οι βόλτες με τα ποδήλατα και οι τσαμπουκάδες σε άλλες γειτονιές,το κούρεμα με την ¨ψιλή¨ κάθε φορά που υπήρχε υπόνεια για ψείρες στο σχολείο...Ο πρώτος έρωτας στο Δημοτικό,τα ραβασάκια και τα σκαλιστά παγκάκια Γ + Β η ασπρόμαυρη τηλεόραση στο σαλόνι και ο ύπνος στην ταράτσα ή την αυλή το καλοκαίρι.Η γωνία με το ψωμί γεμάτο απο λάδι και ρίγανή ή βρεγμένο με ζάχαρη.Τα πρώτα χαρτζηλίκια των 20 δραχμών με τον Περικλή επάνω.Η μπλέ ποδιά και η σάκα με τους ήρωες της εκείνης εποχής,το ξύλο με το χάρακα απο τον Δάσκαλο και η τιμωρία,τα πρώτα xxx περιοδικά ¨το Σωφεράκι¨,τα θερινά σινεμά και τα αναψυκτίρια....
Μετά ήρθε το Γυμνάσιο εκεί μεγάλωσα,όλοι μας μεγαλώσαμε,γίναμε έφηβοι αφήνοντας χνούδι που το θεωρούσαμε γένι.Επίλέξαμε το στύλ μας Ροκαμπίλια,Μεταλάδες,Μοντέρνοι μακρύ μαλλί στενό τζίν ή ο χρυσός σταυρός στο ανοιχτό πουκάμισο,υπήρχαν είδωλα να αντιγράψουμε.Τότε,μετά το σχολείο,δούλευά τα απογεύματα ώς βοηθός σε ένα συνεργείο καθάριζα εργαλεία και έφερνα καφέδες,αν το σχολείο ήταν απόγευματινό πήγαινα και ο μάστορας μου έδινε κάποια ψιλοδουλειά να σφίγκω βίδες ή να λύνω τροχούς...Διψούσα να μάθω.5000 δραχμές έπαιρνα την εβδομάδα.Τότε είμασταν αυτόνομοι,ποιος θα ξεχάσει τις μπ0υρδ3λ0τσ@ρκες τα Σαββατόβραδα στο Μεταξουργείο και στην Αθηνάς το κράξιμο στον π....η.Ήμουνα έφηβος και νόμιζα οτι κρατούσα το κόσμο.Το πρώτο μηχανάκι το θρυλικό C50 και οι μόντιφες με το ξύλωμα της ποδιάς και των καθρεπτών,η φιλτροχοάνη.Η πρώτη κανονική γκόμενα και η βόλτα στο πάρκο για χαμούρεμα.Τα όνειρα για το τί θα γίνω όταν μεγαλώσω...
Στα 18 ή πρώτη ταυτότητα και το δίπλωμα το Σαββατιάτικο πλύσιμο του αυτοκινήτου του μπαμπά και το πρίξιμο της μάνας ωστε να μου το δώσει το βράδυ για να πάω με τη γκόμενα βόλτα.Οι παντιές στην Τζον Κένεντυ και τα 200 στην Καβάλας η γκρίνια του πατέρα που τα μάθαινε απο γνωστούς και φίλους...Το πρώτο μεθύσι μέχρι κώμα και το Μarllboro σκληρό κρυμένο.Οι φίλοι της συνοικιακής καφετέριας.Μεγάλες στιγμές τότε η Barbarella Jackie O οι διάσημες ντίσκο το video και η εγχρωμη τηλεόραση.Η πενταήμερη στη Ρόδο...
Το Λύκειο εκέι τα πράγματα σοβάρεψαν γίναμε άντρες και αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τις αγωνίες των γονιών,μαθαίναμε και ενημερωνώμασταν.Οι παρέες αραίωναν κάνα Σάββατο με τα τη δουλειά ήταν η ώρα των αποφάσεων.Τα επαγγέλματα του Αστροναύτη και του ποδοσφαιριστή έμοιαζάν ανέκδωτο.Έπρεπε να βοηθίσουμε τουλάχιστο με τα έξοδά μας,εμένα ο πατέρας μου με έπεισε να πάω στο στρατό,δεν ήθελε ο γιός του να μείνει άνεργος.Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω δεν ήταν το όνειρό μου εγώ ήθελα να γίνω μηχανικός αυτο ήταν το μεράκι μου.Τώρα πολλές φορές πιάνω τον ευατό μου να σκέφτομαι εκείνα τα χρόνια να αγωνιώ για τα δικά μου παιδιά,για το μέλλον τους σε ένα κόσμο χωρίς αλάνες και γειτονιές,χωρίς καλοκαιρινά σινεμά με λάθος πρότυπα κλεισμένα σε ένα διαμέρισμα 85 τμ με ηλεκτρονικούς φίλους και όρους όπως Nitendo και Playstation chat με το αύριο τους να είναι αβέβαιο.Αποξενωμένος πλέον απο τα παιδιά μου,όπως όλοι μας,με 12 ώρες δουλείας με τη γυναίκα να δουλεύει άλλες τόσες απλά υπάρχουμε δίπλα τους.Θα μπορούσα να γράψω αράδες αλλά θα κούραζα.Είχαμε βλέπεις την ατυχία να γενηθούμε όλοι απο φτωχά @ρ.......ι@.Όμως είναι χρέος μας να παραδώσουμε στην κοινωνία καλούς ανθρώπους και να σταθούμε δίπλα τους διωρθώνοντας κάθε στραβο τους βήμα που η σημερινη εποχή τους επιβάλει να κάνουν!!!!

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά που υπάρχετε δείχνωντας έτσι οτι αξίες όπως η Φιλία η Διάθεση για το Καλύτερο και η ¨παρέα της γειτονιάς¨ δεν χάθηκαν :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Re: Καταθεση Ψυχής!

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Ιούλ 31, 2010 2:33 pm

Α ρε μαστροΓιώργο... μασ συγκίνησες μεσημεριάτικα.. Είσαι ωραίος ρε φίλε και για να έχεις τέτοιες αναμνήσεις είσαι και καλός άνθρωπος.
Καλό μεσημέρι, φίλε!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό haritak » Σάβ Ιούλ 31, 2010 2:53 pm

Πολύ ωραίο, συγκινητικό και όμορφα γραμμένο.

Ανθρωποι σαν και εσένα δίνουν ελπίδα και κουράγιο ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Ευχομαι και στα παιδιά σου να μεταφέρεις την καλή σου καρδιά και τις αξίες σου. Ο μεγαλύτερος πλούτος μας είναι αυτά. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Να είσαι καλά.
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό Atlas » Σάβ Ιούλ 31, 2010 2:54 pm

Όντως κατάθεση ψυχής.
Τι μας θύμησες βρε Γιώργο! Να σαι καλά.
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
Εργάτης: Όχι
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Δημοσίευσηαπό dj aris » Σάβ Ιούλ 31, 2010 3:17 pm

Γιωργο εισαι μεγαλη καρδια και εχεισ απολιτο δικιο>και εγω μεγαλοσα σε αλανες και εκανα πολλα απο αυτα που ειπες αλλα και η δυο μας αυτην την στιγμη βρισκομαστε μπροστα απο εναν υπολογιστη και κανουμε chat και τα λεμε μεσο μηνυματον.Δυστιχος ετσι ειναι η ζωη τωρα και δεν μπορουμε να τιν αλαξουμε εγω και εσυ.Πραγμα που θα ηθελα πραγματικα να το κανω.Στην γειτονια μου εχουν μηνει δυο αλλανες και βλεπω τα παιδια να πεζουνε οπος και εγω αλλα δεν ειναι το ιδιο οπος τοτε και εγω ολλα αυτα τα θυμαμε ποιο προσφατα απο εσενα γιατι ειμαι μολις 25.Να σε καλα γιωργη που με γυρισες 10-15 χρονια πισω.ΠΡαγματικα εχεις γραψει ενα κειμενο πολλη ωραιο :clap: :clap:
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό SELECTOR » Σάβ Ιούλ 31, 2010 3:18 pm

Οσο υπάρχουν άνθρωποι που θυμούνται αυτά , τόσο θα υπάρχουν ελπίδες και για τις γενιές που ακολουθούν.
Γιώργο , τι να πώ , μπράβο σου .....
GV 1,6 3d 2005
SELECTOR
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: go12
Suspension: Μαμα
Name: ΜΑΚΗΣ

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Σάβ Ιούλ 31, 2010 3:28 pm

Δεν είναι παρά δύο μέρες που έγινα και εγώ ένα κομμάτι του αυτού forum και βλέποντας το τι συμβαίνει και γράφεται εδώ και ακόμη πόσο μεγάλη ποιότητα ανθρώπων
και αξιών συναντάς εδώ μέσα μπορώ να πω ότι νοιώθω πραγματικά υπερήφανος που υπάρχω μαζί σας και είμαι ένα μέλος σαν και εσάς.
Συγχαρητήρια παιδιά.
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Σάβ Ιούλ 31, 2010 3:45 pm

Τι να πω ρε Γιώργο......
Όντως πολύ συγκινητικά τα λόγια σου.....
Να είσαι καλά και όσο για τα παιδιά δεν σε φοβάμαι.....παιδιά με γονιούς σαν εσένα, με αξίες και ιδανικά στην ζωή σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι πάρα πολύ καλά! Να είσαι πάντα εκεί και να τους δίνεις όσο περισσότερο μπορείς από εσένα!
Και εμείς χαιρόμαστε πολύ που είσαι στην παρέα μας και μοιράζεσαι μαζί μας τα συναισθήματα σου!
Απλά...... :clap: :clap: :clap:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό Ritsa » Σάβ Ιούλ 31, 2010 6:58 pm

Ισως τα ωραιοτερα χρονια Γιωργο! :clap: :clap: :clap:
    Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Ritsa
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Name: Ρίτσα

Σκορπιες σκεψεις...

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Σάβ Ιούλ 31, 2010 7:37 pm

Αν και κατα 11 χρονια νεοτερος σου δεν μπορω να πω πως και τα δικα μου διαφερουν απο τα δικα σου...
Αν και δεν θελω να σου χαλασω καθολου το θεμα σου θελω να περιγραψω κι εγω την δικη μου "γενια" του 83 που λενε...
το bmx ητανε δωρο του παππου επειδη προβιβαστηκα ειπε τοτε χωρις να ξερω τι σημαινει.. τελικα σημαινε οτι απο την πρωτη δημοτικου πηγα στην δευτερα..
Χαρτζιλικια απο συγγενεις σε γιορτες γενεθλια, και συνηθιζα να κερναω τους φιλους μου απο την καντινα του σχολειου συνηθως τσιχλες ( η καντινοτετοια με ειχε λατρεψει ) μια φορα θυμαμαι ειχα παρει τους 2 πραγματικους μου φιλους και ειχαμε παει για καρτ... στα κιουρκα.
Εμαθα να σφυραω κλεφτικα απο τον παππου μου που καταλαβαινα οτι εχει περασει η ωρα και πρεπει να μαζευτω να κανω μπανιο απο λασπες χωματα, περιθαλψη απο την γιαγια απο τα χτυπηματα..
Στο γυμνασιο καπνισμα με τους 2 κολλητους μετα τις εξετασεις και κατω απο ενα δεντρο ενα πευκο που ειχε ριξει τα κλαδια του και ητανε σε ωραιο σημειο για να βλεπεις μην σε δουνε... τι ωραια χρονια.. στην αρχη μαλμπορο μετα καμελ αφιλτρο μετα καπνο και καταληξαμε στον drum και λεγομασταν μεταξυ μας 3D's.. που να ξεραμε μετα απο 10 χρονια τι θα σημαινε πραγματικα το 3d... :lol: Ποδηλατο μετα αναβαθμιση σε mountain με 18 ταχυτητες.. Νομιζα πως εχω grand vitara και να το πρωτο πεσιμο σε χωματοδρομο κατηφορικο... Μισο προσωπο και ολη η δεξια μερια γδαρμενη οσο δε πηγαινε....τελος παντων.. γιαγιαδες και μαμαδες εντρομες!!! :lol: :lol: :lol: Γενικοτερα ημουνα κωλοπαιδο οχι τοσο σε θεματα τσαμπουκα αλλα διαολιες και παγαποντιες οπως ελεγε ο πατερας μου.
Carousel τα μεσημερια δευτερα εως παρασκευη στις 15:00 στην τοτε Ερτ2 και 6-7 φετες με βουτυρο και μελι... Φαγητο σε ταπερ στο σχολειο.. Σε πηγαινανε οι γονεις στο σχολειο το πρωι με το αυτοκινητο και φιλιοσασταν για καλημερα...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ... Με τις ......λοτσαρκες δε τα πηγαιναμε πολυ καλα λογω αποστασης γιατι επρεπε 9 το πολυ να ειμαι πισω... Τσιγαρα, μαγκια, μπιλιαρδα, αργοτερα κινητο με κεραια και προσοψεις με ασπρομαυρη οθονη και χρεωση ουουυο στο θεο.... Τα πρωτα βηματα στο ιντερνετ σε τσοντοsite επι πληρωμη και η αναγκη σε εκανε να μαθεις το you.. red... jizz..hub.. και αλλα δωρεαν..
Ετρωγες ξυλο ρε επειδη ειπες στο σχολειο την λεξη *αλακας και αποβολη επειδη πεταγες κιμωλιες στο προαυλιο... τι να λεμε τωρα...
Λυκειο, χασουρα η πρωτη λυκειου και η δευτερα και η τριτη ( ευτυχως στη δευτερα περασα με 17, ουτε ξερω πως μεταξεταστεος ) τελος λυκειου και σπουδες..
Πτυχια μεταπτυχιακα τελικα αχρηστα για την ωρα...

Τα παιδια απο 8 εως..... την σημερινη εποχη αν τους πεις bmx θα σου πουν για τον ταδε πρωταθλητη και θα σου δειξουνε βιντεακια στο youtube... απειρα..
Αν τους πεις για **δελα θα σου πουν.. τσεκαρε το ταδε site με τα εισαγωγης... με 250 ευρω για μια ωρα...
Κινητο ????? απο το δημοτικο με hd , καμερα, βιντεοκληση, τσαμπα ιντερνετ,μπ3. κλπ κλπ..
Μεταφορικο ? Σιγα μη παρω τραινο ιου... θα κατεβω με το αμαξι μου κι ας μεινω στην αλεξανδρας γιατι το λαμπακι αναβε εδω και 60κμ αλλα ελεγα δε βαριεσαι...
εχουμε καταντησει ο κοσμος του δε βαριεσαι.... Και ξερεις κατι.. Αναρωτιομαστε ολοι μας τι κοσμο θα αφησουμε στα παιδια μας... Οκ.. Εως το 85 γεννηθεντες πιστευω κατι εχουνε αποκομμισει απο το παρελθον... Και ισως! δωσουνε καποια αξιοπρεπη παιδεια στα παιδια τους συμπεριλαμβανομενων και των δικων μου παιδιων.. Αυτο που με προβληματιζει απειρα ομως ειναι τι κοσμο θα λαβουν τα εγγονια μου.... Δε θα ηθελα να καταντησω σα το γερακο που τον εφτυσε το κωλοπαιδο μεσα στο λεωφορειο επειδη του ειπε να μιλαει λιγο πιο σιγα..... Αυτα....
GrandViturbo

Re: Σκορπιες σκεψεις...

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Σάβ Ιούλ 31, 2010 7:56 pm

GrandViturbo έγραψε:να μαζευτω να κανω μπανιο απο λασπες χωματα

Από τότε σου έχει μείνει ε??? :lol: :lol: :lol:

Ωραία χρόνια ρε πετράκο! Μας γυρίσατε πολύ πίσω! Ωραίες εποχές και δυστυχώς καμία σχέση με το σήμερα.....
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Δευτ Αύγ 02, 2010 9:15 am

Φίλε Γιώργο είμαστε της ίδιας γενιάς (72) και σχεδόν της ίδιας γειτονιάς μιας και εγώ ήμουνα λίγο ποιο κάτω (Ατρόμητος). Ισως και να έχουμε παίξει μαζί σαν πιτσιρικάδες καμμιά μπαλίτσα ή να έχουμε κάνει κανένα τσαμπουκά !! :lol: :lol:
Τελικά οι αναμνήσεις είναι σχεδόν ίδιες για όλους, διαβάζοντας τα γραφώμενα σου ήτανε σαν βλέπω τον εαυτό μου σε αυτή την ηλικία!
Ανέμελα χρόνια που δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε ούτε τα μισά από ότι ζήσαμε στα παιδιά μας.. :(
Νάσαι καλά ρε Γιώργαρε που μας πήγες τόσο πίσω να θυμηθούμε τα νιάτα μας και την ξεγνιασιά της παιδικής μας ηλικίας.. :clap: :clap:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό mytilini » Δευτ Αύγ 02, 2010 10:18 am

Η νοσταλγία δεν είναι πιά αυτή που ήταν.Ως "γεροντότερος" κατά μια 10ετία τουλάχιστον, συμμερίζομαι απόλυτα τα συναισθήματα στο μέτρο που είναι πολύ κοντινά και εντονότερα τα βιώματα, ιδία από επαρχία (Μυτιλήνη-Χίο).Αλλά στη ζωή πρέπει να υπακούομε στην αναγκαιότητα, δυστυχώς...Πολύ καλά έκανες και το έγραψες το κείμενό σου.Ψυχή του forum είναι τα μέλη του.Και δεν είναι ψυχή του μόνο οι δημοσιεύσεις για "ψηλώματα-κορωνοπήνια-βελτιώσεις" κλπ.
Αφιερωμένο εξαιρετικά:
http://www.youtube.com/watch?v=g5dJYg5K6WM
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό mytilini » Δευτ Αύγ 02, 2010 10:23 am

Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Δευτ Αύγ 02, 2010 7:23 pm

Γιώργο, φοβερό κείμενο,να είσαι καλά, μας γύρισες πίσω πολλά και καλά ξένοιαστα χρόνια........ :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες