Μας παίρνει ο διάολος..... αργά και σταθερά!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Μας παίρνει ο διάολος..... αργά και σταθερά!!

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τετ Ιούλ 28, 2010 3:12 pm

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:
Δυστυχώς αυτή είναι μια μεγάλη μερίδα της νεολέρας, που φτιάχτηκε σε αυτή την χώρα απο τον ωχαδερφισμό και την παντελή αδιαφορία μιας γενιάς γονέων που δημιούργησαν τα πάντα σε ένα κλίμα " δεν βαριέσαι αδερφέ" , " οτι φάμε οτι πιούμε και ότι παράξει ο κ@λος μας " . Η ηθική κρίση είναι δυστυχώς η μεγάλη μας μάστιγα και δεν ξέρω πραγματικά τι σοκ θα χρειαστούμε για να συνέλθουμε :badapple: :badapple: :badapple:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό SELECTOR » Τετ Ιούλ 28, 2010 3:20 pm

Είναι πραγματικά κρίμα....Η λέξη ΘΛΙΨΗ που γράφεις φίλε Φάνη τα λέει όλα...
Πάντως δυσκολεύομαι να κατηγορήσω και τους εφήβους , έτσι απλά.
Δυστυχώς τα παιδιά αντιγράφουν αυτά που βλέπουν από εμάς τους μεγαλύτερους στην καθημερινή μας ζωή.Εμείς δεν τους μάθαμε να έχουν αξίες , να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους άλλους ...
Λυπάμαι που το λέω , αλλά σε μας οι γονείς μας μας έμαθαν να έχουμε αξίες και το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς με τα δικά μας παιδιά. Δεν το κάναμε όμως .
Δεν θέλω τώρα να αναλύσω τους λόγους , όπως διευκρινίζω ότι άποψή μου είναι ότι οι προθέσεις μας δεν ήταν αυτές.Ετσι εξελίχθηκε όμως.

ΛΥΠΑΜΑΙ
GV 1,6 3d 2005
SELECTOR
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: go12
Suspension: Μαμα
Name: ΜΑΚΗΣ

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τετ Ιούλ 28, 2010 3:29 pm

Στα χρόνια μας οι μάνα μας μας κινηγούσε με τη βίτσα και με τη ζώνη για το ¨ρε¨ και τώρα τα έχουμε ισοπεδώσει όλα,η παιδεία,η ανατροφή,το άγχος της καθυμερινότητας και η αβαιβεώτητα του άυριο είναι υπεύθυνα για όλα αυτά. :snooty: :snooty: :snooty:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό _PANJI_ » Τετ Ιούλ 28, 2010 3:39 pm

Ο "γεράκος" γεννήθηκε σε μια εποχή που ο αγράμματος ντρεπόταν γι' αυτό.

Ο "γεράκος" θα πεθάνει σε μια εποχή που πολλοί αγράμματοι (ή αμόρφωτοι αν θέλετε) είναι περήφανοι γι' αυτό.

Μετά από 12 χρόνια στα θρανία, αλλά όχι πια από τη μεριά του φοιτητή ή μαθητή, βλέπω σε κάθε εξάμηνο πολλές περιπτώσεις "παιδιών" 18-19-20+ χρόνων να έχουν πετάξει τη ζωή τους στα σκουπίδια. Και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίζεις κατά πρόσωπο, ειδικά αν θέλεις κάτι ν' αλλάξει...
MAD FOR MUD, RAIN, SNOW.....
www.youtube.com/user/PanosJimny?feature=mhw4 < PanJi's Youtube channel
www.greektube.org/user/panji <PanJi's Greektube channel
Άβαταρ μέλους
_PANJI_
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Mud Maxxis Trepador
Suspension: +3
cb: Ναι
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιούλ 28, 2010 3:42 pm

Mastergunner έγραψε:Στα χρόνια μας οι μάνα μας μας κινηγούσε με τη βίτσα και με τη ζώνη για το ¨ρε¨ και τώρα τα έχουμε ισοπεδώσει όλα,η παιδεία,η ανατροφή,το άγχος της καθυμερινότητας και η αβαιβεώτητα του άυριο είναι υπεύθυνα για όλα αυτά. :snooty: :snooty: :snooty:

Ένα κοριστάκι από την πολυκατοικία μας έρχεται και παίζει με την κόρη μου στο σπίτι μας... 7 χρονών αυτή, 4 η δικιά μου. Όταν άρχισε να έρχεται τις πρώτες μέρες την άκουγα να λέει "μωρή" κλπ. Την καλοκοίταγα και με πήρε χαμπάρι ότι στράβωνα.. Ώσπου μια μέρα της λέω ήρεμα: "Τάδε.... Δεν θα ξαναπείς αυτή τη λέξη εδώ μέσα, είναι κακιά". "Εντάξει" απαντάει αυτή". Από τότε προσέχει τι λέει. Δυστυχώς μόνο στο σπίτι μου, γιατί από το σπίτι της ακούω διάφορα από το μπαλκόνι.... και από τους γονείς της πως της μιλάνε... Είναι κάποια πράγματα "μικρά" που δεν τους δίνουμε σημασία, κι όμως τόσο σημαντικά....
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό mikemicha » Τετ Ιούλ 28, 2010 3:47 pm

panoshm έγραψε: Είναι κάποια πράγματα "μικρά" που δεν τους δίνουμε σημασία, κι όμως τόσο σημαντικά....

Αυτό ξαναπέστο... Δυστυχώς έτσι είναι.
«…τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…»
Άβαταρ μέλους
mikemicha

Λάστιχα: Yokohama G015
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+.....
Name: Μιχάλης

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τετ Ιούλ 28, 2010 4:44 pm

Σίγουρα δεν υπάρχουν λόγια........ :( :( :( :( :(

Κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να ήμουν παρών σε ένα τέτοιο περιστατικό..... :evil: :evil: :evil: :evil:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Ιούλ 28, 2010 5:19 pm

Αν κάποιος βρεθεί και εργασθεί έστω και για λίγο σε ένα περιβάλλον με πολλά παιδιά , μπορεί εύκολα να καταλάβει το επίπεδο της σημερινής νεολαίας ...

Εκτός από ελάχιστα , μετρημένα στα δάκτυλα πιτσιρίκια 10 εως και 16 ετών που έχουν μάθει από την οικογένεια να σέβονται , η μεγάλη πλειοψηφία δίνει μια εικόνα άκρως απογοητευτική !

Είναι παιδιά ανυπάκουα , αντιδραστικά , ανειλικρινή και ασέβαστα . Δεν αποδέχονται τα λάθη τους , σε βγάζουν τρελό όταν τα παρατηρήσεις για ένα λάθος που έκαναν , αντιμιλούν , νευριάζουν ... και εκδικούνται !

Χαρακτηρίζονται από επιθετική συμπεριφορά το ένα προς το άλλο , και δεν έχουν μάθει να συζητούν , παρά μόνο να υβρίζουν και να γρονθοκοπούν .

Γνωρίζουν πολύ καλά να πίνουν και να καπνίζουν και γενικά απογοητεύουν με κάθε τους πράξη και συμπεριφορά !

Όπως είπε και ο Φάνης ... θλίψη και μόνο θλίψη !!! :( :( :(
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τετ Ιούλ 28, 2010 5:58 pm

Σίγουρα αυτό που έκανε το καθίκι στο γεράκο αν ήμουν μπροστά θα το κοπάναγα εύκολα. Απλά επειδή ακούω χρόνια για την νεολαία ότι είναι ανυπάκουη και ιστορίες και καλώς ή κακώς είμαι μόλις 21 και βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική. Για να μην παρεξηγηθούμε δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω το μαλακα που έφτυσε τον παππού και άλλου τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αλλά επειδή έτυχε να μην είμαι από τα καλά παιδιά στο σχολείο σας εγγυώμαι οτι αυτό δεν είναι δείγμα νεολαίας. Όπως όλοι οι αστυνόμοι δεν είναι Σκ...μπατσοι, έτσι και οι νεολαία δεν είναι όλοι κωλόπαιδα. (άτυχο παράδειγμα γιατί στην αστυνομία οι περισσότεροι είναι καθίκια, κάτι που δεν συμβαίνει με την νεολαία.) Λοιπόν όπως και εμένα και εσάς (τους περισσότερους μας κατσάδιαζαν μέσα στο λεωφορείο, όταν τελειώναμε το σχολείο, όταν 15 Ιουνίου πηγαίναμε για μπάνιο όόόόλοι μαζι, από αντίδραση όταν κάποιος σου πει ησυχία θα αρχίσεις να τραγουδάς πιο δυνατά. Και γιατί? Γιατί είσαι πιτσιρικάς και δεν ξέρεις τι θα πεί κούραση. Ως εκεί ΟΚ. Στην θέση του (και έχει γίνει πολλές φορές) όταν μου έλεγε φρόνημα, θα του έλεγα συγνώμη αλλά αυτό και αυτό.."Τελείωσαμε το σχολειο και γλεντάμε π.χ" και στην τελική αν είσαι καλώς απέναντι στον συνάνθρωπο θα τον κάνεις να τραγουδάει και αυτός...λέμε τώρα.
Νερατζοπόλεμος στο σύνταγμα να σε βρίζουν ασφαλίτες, κυνηγητό με ασφαλίτες και σεκιουριτάδες. Οι φωνές από την γειτονισσα επειδη παίζεις drums, κιθάρα ή επειδη παίζεται μπάλα και πάει στην μπουγάδα... Δεν είναι αλήτες οι νέοι. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κωλόπαιδα. Αλλά η νεολαία στο σύνολο δεν είναι και θλίβομαι όταν ακούω αυτό το πράγμα, γιατί κάποια στιγμή δυστυχώς ξεχνάμε εμείς οι ίδιοι ότι κάποτε ήμασταν αυτοί που τώρα αποκαλούμε νέους. Υπενθυμίζω ότι δεν αναφέρομαι στο κωλόπαιδο αλλά στην νεολαία γενικότερα. Και θα κλείσω με ένα ρητό που έχω γραμμένο στο δωμάτιό μου.
"Είμαστε αυτοί, που οι γονείς μας, μας έλεγαν να μην κάνουμε παρέα"

Ν.Κ

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τετ Ιούλ 28, 2010 6:18 pm

Σίγουρα δυστυχώς αλλά μήπως τυχαίνει να κρατάμε ένα κακό (χυδαίο) συμβάν και να τα αναλύουμε όλα πάνω σε αυτό? :eusa-think: :eusa-think:
Γιατί αν το ποστ άρχιζε με κάτι καλό που έκανε ένας πιτσιρικάς, μήπως λέγαμε τα αντίθετα? Δεν ξέρω..Και να σου πω και την αλήθεια μου εμένα στην νεολαία με ενοχλεί που είναι όλοι καφετεριούχοι και μιζεριάζουν πιο πολύ και από παππούδες... Είναι όλοι σταρχιδιστές και το μόνο που τους απασχολεί είναι σε πιο κλαμπ θα σκάσουν τα λεφτά του πατέρα τους το βράδυ και πιο γομενάκι θα ....
Από την μία λογικό..., από την άλλη κάάάτσε ρε πού..στη μου, βγές λίγο από την ουτοπία σου...Δεν είναι μόνο ξύπνιμα στις 16:00, καφές, μπυρα, γκόμενα, κλάμπ,η ζωή. Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί αυτό γιατί αν κατέβεις παγκράτι μια μέρα ότι ωρα και να είναι, ότι καιρό και να έχει...είναι φιιιιισκα! και ο νεοέλληνας...εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό SELECTOR » Πέμ Ιούλ 29, 2010 12:25 am

nick_89 έγραψε:Σίγουρα δυστυχώς αλλά μήπως τυχαίνει να κρατάμε ένα κακό (χυδαίο) συμβάν και να τα αναλύουμε όλα πάνω σε αυτό? :eusa-think: :eusa-think:
Γιατί αν το ποστ άρχιζε με κάτι καλό που έκανε ένας πιτσιρικάς, μήπως λέγαμε τα αντίθετα? Δεν ξέρω..Και να σου πω και την αλήθεια μου εμένα στην νεολαία με ενοχλεί που είναι όλοι καφετεριούχοι και μιζεριάζουν πιο πολύ και από παππούδες... Είναι όλοι σταρχιδιστές και το μόνο που τους απασχολεί είναι σε πιο κλαμπ θα σκάσουν τα λεφτά του πατέρα τους το βράδυ και πιο γομενάκι θα ....
Από την μία λογικό..., από την άλλη κάάάτσε ρε πού..στη μου, βγές λίγο από την ουτοπία σου...Δεν είναι μόνο ξύπνιμα στις 16:00, καφές, μπυρα, γκόμενα, κλάμπ,η ζωή. Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί αυτό γιατί αν κατέβεις παγκράτι μια μέρα ότι ωρα και να είναι, ότι καιρό και να έχει...είναι φιιιιισκα! και ο νεοέλληνας...εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

Οταν έχεις όλα τα προβλήματά σου λυμένα , τότε είναι είναι δύσκολο να έχεις όνειρα και στόχους (είπα δύσκολο , όχι αδύνατον)
GV 1,6 3d 2005
SELECTOR
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:04 pm

Δεν υπάρχει πλέον τσίπα σε τίποτα και για τίποτα.Δραματικά τέτοια περιστατικά και είναι η πραγματικότητα σε αυτό που και καλά λέμε ότι η νέα γενιά θα σώσει την κατάσταση.Πάντα η μειοψηφία θα είναι η κινητήριος δύναμη αυτής της χώρας και θα προσπαθούν να τα βγάλουν με αυτούς που δεν σέβοντε ούτε ιερό ούτε όσιο.
Αν αυτός ο πιτσιρικάς ξαπλώνοντας το βράδυ και σκεπτόμενος τι έκανε δεν το μετάνιωσε και δεν ντράπικε τότε το πρόβλημα είναι σοβαρό κυρίες και κύριοι :wink:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό SELECTOR » Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:43 pm

Φίλε Σπύρο , εγώ ΘΕΛΩ να πιστέψω ότι η νέα γενιά θα σώσει την κατάσταση.Εξάλλου δεν έχω και άλλη επιλογή , αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας.
Θα συμφωνήσω με το φίλο Νίκο σε αυτά που γράφει περί τυχαίου και κακού συμβάντος που μας δίνει την αφορμή των σχολίων μας.
Μην ξεχνάτε ότι εμείς οι ίδιοι , σε άλλα σημεία του forum , έχουμε σχολιάσει θετικά κάποιες επιδόσεις άλλων νέων ανθρώπων.

Καταλαβαίνω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση ???? Σίγουρο είναι ότι υπάρχουν νέα παιδιά που διαβάζουν , κουράζονται , αγωνίζονται .Τώρα τι ποσοστό κατέχουν στη νέα γενιά....και αν θα μπορέσουν αυτά τα παιδιά να υπερνικήσουν τις αρνητικές τάσεις....Ελπίζω ναί....
GV 1,6 3d 2005
SELECTOR
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό Ritsa » Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:51 pm

Τωρα τελευταια το ενα κακο διαδεχεται το αλλο... Εχω σταματησει να γραφω για την "καταντια" μας γιατι εξοργιζομαι κ εχω πιεση κ δεν κανει. Δεν υπαρχει τιποτα πλεον, ουτε αξιες, ουτε σεβασμος, ουτε πολλα ακομα που αν τα αριθμησω θα βαρεθω κ γω. Μια φραση μονο που τη λεμε πολλα χρονια κ θα τη λεμε ακομα περισσοτερα. "Καθε περυσι κ καλυτερα"! Προσωπικη μου αποψη φυσικα, ισχυει για τα παντα σε αυτη τη χωρα, ως κ τις συμπεριφορες καποιων δυστηχως...
    Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Ritsa
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Name: Ρίτσα

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Πέμ Ιούλ 29, 2010 3:29 pm

για εμενα αυτο ειναι καταντια.και το βλεπουμε ολοι μας στο δρομο,στα διπλανα σπιτια,στη γειτονια, παντου δηλαδη.κυριοι και υπευθηνοι για εμενα ειναι οι γονεις και το σχολειο.αν και ακομα δεν εχω παιδια σιγουρα θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια.σε ενα μεγαλο ποσοστο ευθυνεται και η κοινωνια γιατι οταν ημουν μικρος θυμαμαι τον πατερα μου να εργαζεται για να μπορεσει η οικογενεια να τα βγαλει περα (νοικιαζαμε και σπιτι)με τη μητερα μου να εχει αναλαβει την ανατροφη,την διαπαιδαγωγηση εμενα και του αδερφου μου και φυσικα δεν εργαζοταν.και σας ρωτω εγω ενα σημερινο ζευγαρι με δυο παιδια και νοικι για το σπιτι που μενει δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει ενας μονο γονιος.και αυτο λεει πολλα γιατι οταν αρχισει ενα παιδι να μεγαλωνει με παππου γιαγια η οποιον αλλον θελετε και οχι με την μητερα του αυτο ειναι φυσικο επακολουθο να συμβει.και παμε τωρα στο σχολειο
θυμαμαι πολλες φορες να εχω φαει ξυλο στο δημοτικο μεχρι και στο γυμνασιο σκαμπιλι απο καθηγητη αλλα σεβομασταν και σκυβαμε το κεφαλι γιατι φυσικα φταιγαμε.φυσικα ουτε λογος να πηγαινα σπιτι και να ελεγα οτι με βαρεσε ο καθηγητης η ο δασκαλος γιατι θα μου ελεγαν τι εκανες και μολις τους ελεγα θα ετρωγα κι αλλες.για πειτε μου τωρα ποιος δασκαλος η καθηγητης μπορει να απλωσει χερι σε παιδι και να μην χασει την δουλεια του?
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες