ΣΑΡΑΝΤΗΣ Π''ΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Καλό το TIGUAN με πολλά προτερήματα αλλά έχει προβλήματα η θα έχει προβλήματα με σκάστρες, αισθητήρες ΝΟΧ,Ν75,ποτενσιόμετρα μέτρησης αέρα,κοντά τις 65000χλμ μπορεί να προκύψει και το turbo του, παρακάλα να είναι στην εγγύηση η τουλάχιστον να σε καλύψουν με ποσοστό coolance οι επισκευαστές,πολύ φιλικά στα αναφέρω αυτά και δεν στο εύχομαι.Από την άλλη εύκολα μπορείς να πας και 200hp μόνο με software ABT,REVO κ.λπ
Η παρατήρησή σου σωστή, προτίμησα όμως τούς ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ για λόγους αξιοπιστίας .
Απο γιαπωνεζους ξερω παρα πολυ καλα,ειχα για 10 χρονια το mx5 δευτερης γεννιας,το ειχα παρει καινουργιο......μιλαμε για
σκυλι,το ειχα σκισει κανονικα,δεν επαιρνε χαμπαρι,ομως ολα τα σερβις του κανονικα.Δεν μου πηγαινε να το πουλησω με τιποτα,
ειδικα με αυτα τα λεφτα που μου εδειναν.Το εχει τωρα η αδερφη μου και οποτε μου λειψει το παιρνω
Τωρα για το Τιγκουαν,το διαλεξα γιατι απλα αν θες suv ειναι μονοδρομος,1,4 (ασφαλεια,σημα),επιδοσεις,κυρος,και αν ειχα καποια αμφιβολια ,μου εφυγε αμεσως με το πρωτο τεστ ντραιβ,ο κινητηρας που φοραει ειναι δοκιμασμενος αρκετα χρονια,η σκαστρα που εχω ειναι πιο αξιοπιστη,τα πρωτα τιγκουαν (μερικα) ειχαν προβλημα με τη σκαστρα,οποτε τα επομενα μοντελα δεν ειχαν παρομοιο προβλημα.Μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα (16000 χλμ),δεν εχει κανει ουτε τσικ.....μονο φσσσσσσσσσσσσστ κανει........
Απο θεμα αξιοπιστιας δεν μπορω να το κρινω απο τωρα ειναι νωρις,θα δειξει.......προς το παρον το σκιζω κανονικα και με το
νομο σε χωμα και ασφαλτο

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.... ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ