manos12-74 έγραψε:θα μπορουσες να μας πεις τι ηχεια εβαλες δλδ βατ γιατι ο ογκος ειναι περιορισμενος καιαν κουμποσανε μετα καλα τα πλαστικα
Λοιπον τα ηχεια που εβαλα πισω ειναι αυτα
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502914 Τοποθετηθηκαν απο εμενα τον ιδιο πολυ ευκολα με χρηση μακρυτερον βιδων, διοτι το ηχειο λογω μεγαλυτερου κονου καθετε πιο εξω απο το μαμα και ανοιγμα 2 ακομη τρυπων στη λαμαρινα!

- 11.jpg (106.51 KiB) 4846 προβολές
Με πρασινο ειναι οι παλιες τρυπες που ειχε το αυτοκινητο και με κοκκινο ειναι τα σημεια που ανοιξα τις καινουριες τρυπες για να ταιριαξει η κανουρια πλεον διαμετρος των ηχειων!
Το δυσκολο στην ολη υποθεση ηταν να βγαλω τον καπλαμα...ολα τα αλλα ηταν ευκολα!κουμπωσε ευκολα ο καπλαμας, τριγμοι δεν υπαρχουν και οσο για χωρο στα ηχεια υπαρχει αφθονος... ο καπλαμας απεχει ενα δαχτυλο απο το ηχειο.Επισης απο ακουστικη ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ακουω ηχους που σε συγκεκριμενο τραγουδι με τα προηγουμενα ηχεια δεν τους καταλαβαινες!Οποτε κανενα προβλημα!(με τα συγκεκριμενα τουλαχιστον ηχεια που πηρα ετσι?Οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε!