Μετά από εύορκη και ευσυνείδητη υπηρεσία 9 ετών, ο πολυαγαπημένος μου φίλος, το γνωστό "θηρίο" εγκατέλειψε την θαλπωρή της οικογένειάς μου λόγω αδήριτων και επιτακτικών αναγκών (γ@@ω το πορτ-μπαγκαζ

)... Πληθώρα συναισθημάτων με κατακλύζουν αναπολώντας τις απίστευτες στιγμές που έζησα με το αυτοκίνητο αυτό.Ο,τι και να το αντικαταστήσει, βαθειά μέσα στην καρδιά μου θα είμαι πάντα ένας πορρωμένος "Βιταράκιας".Εύχομαι από καρδιάς στους συν-φορουμίτες να ζήσουν αυτά που κι εγώ έζησα με το αυτοκίνητο αυτό. Εύχομαι επίσης να νιώσουν τη σιγουριά και τη βεβαιότητα που αυτό μου προσέφερε επί 9 συναπτά έτη.Σε ηλικία 18,5 ετών, παραδόθηκε χωρίς σκουριά (δεν έχω γκαράζ),χωρίς θάμπωμα στο "μαμίσιο" χρώμα του, με τα πάντα πάνω του να δουλεύουν στην εντέλεια, με μοτέρ να δουλεύει σαν ραπτομηχανή, με κατανάλωση που δεν ξεπέρασε ποτέ τα 10 λίτρα.Δεν υπέκυψα φίλοι μου στον πειρασμό του καινούργιου.Για μένα 4χ4 σημαίνει "σκάλα και λεβιεδάκι κοντών σχέσεων".Το αντικατέστησα με γιαπωνέζικο πάλι (τι άλλο θα έπαιρνα, τενεκέ αμερικάνικο ή εγγλέζο ασθενή;) το οποίο-και να θέλω, που δεν θέλω πλέον-δεν σηκώνει modifες .Το μυστικό της μακροζωΐας;Η προσωπική μου ενασχόληση.Οσο το έμαθα εγώ, δεν το ήξερε καμμιά "μαστοράντζα" και κανένας "βελτιωτής". Ασχοληθείτε φίλοι μου με τα αυτοκίνητά σας.Αφιερώστε τους ελάχιστο χρόνο και λίγο από το μεράκι σας και θα με θυμηθείτε.Ζητούν ελάχιστα και μπορούν να σας προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές.Και να θυμάστε ότι τα όριά τους είναι πολύ μεγαλύτερα από τα δικά σας.Οπως να έχετε κατά νού ότι ο κατασκευαστής είναι πάντα εξυπνότερος από τον καλύτερο "βελτιωτή".
Γειά και χαρά σου πιστέ μου στρατιώτη,αδελφικέ μου φίλε.Είθε στον επόμενο ιδιοκτήτη να προσφέρεις αυτά που πρόσφερες σε μένα και στην οικογένειά μου.
Οι παλιοί στρατιώτες δεν πεθαίνουν ποτέ, απλά ξεθωριάζουν.
Υ.Γ.
1.Στο "καινούργιο" θα μπεί σε περίποτη θέση το αυτοκόλλητο του "VitaraClub" έτσι για να μην ξεχνάμε ποιοί είμαστε
2.Φυσικά και δεν εγκαταλείπω τον χώρο.Οσο με ανέχστε θα ποστάρω και θα συμμετέχω