Βρισκόμουν λοιπόν στο ΚΑΤ για αρθροσκόπηση πριν 2 μήνες και έπρεπε να διανυκτερεύσω εκεί για ένα βράδυ.
Ήμουν μαζί με άλλους δύο που πόναγαν οι ταλαίπωροι και λέω δεν βάζω το ράδιο στο κινητό να περάσει το βράδυ μου και φυσικά στη φόρτιση για να αντέξει μέχρι το πρωί!
Υπόψιν ότι η γυναίκα μου κοιμήθηκε κάποια στιγμή δίπλα μου.
Έλα όμως που είχα επάνω την ιμιτασιόν μπαταρία και το πρωί ξυπνώντας το κινητό δεν φόρτιζε πια.
Το ανοίγω και βλέπω να έχουν χυθεί υγρά από τη μπαταρία, δυστυχώς δεν ήταν ξηρών στοιχείων η ιμιτασιόν..η άτιμη είχε επάνω μέχρι και την φωσφορίζουσα στάμπα της Νόκια-τι φτιάχνουν οι πού...δες οι Κινέζοι-

Στο τηλέφωνο έριξα καθαριστικό επαφών, δούλευε κανονικά αλλά δεν φόρτιζε!
Μετά από μια εβδομάδα πήγα στη Νόκια και φυσικά μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης μετά από 15 ημέρες που το κράτησαν

Πάω κατόπιν σε ένα εξουσιοδοτημένο και μου λέει θα στο φτιάξω με 60 ευρώ γιατί έχει πειραχτεί η πλακέτα στη βάση της και θα στη καθαρίσω και θα κολλήσω νέα!!
Μου το κρατάει 4 ημέρες και κατόπιν μου ανακοινώνει ότι τελικά έχει διαβρωθεί η πλακέτα στη βάση και δυστυχώς το τηλέφωνο δεν..

Πάνω στην απελπισία μου επικοινωνώ με τον f Τάσο και ψάχνοντας αυτός στο Google βρίσκει κάποιο μαγαζί με mobileparts προκειμένου να βρούμε πλακέτα ολόκληρη-420 ευρώ στη Νόκια-
Ο μάστορας όμως δεν είχε πλακέτα αλλά μου λέει φέρτο να το δούμε..μπα παραμύθι πάλι υπέθεσα αλλά επειδή ήταν κοντά μου πήγα.
Εκεί μου ανακοινώνει ότι φτιάχνεται κατά 90% και λέω άστο δεν βαριέσαι,τι έχω να χάσω?
Το πρώτο που είδε ήταν ότι ο εξουσιοδοτημένος είχε βάλει Logo στη βάση

Το έριξε για 2 ημέρες στα χημικά και καθάρισε το κινητό πλήρως
Τελικά φίλοι μου με 45 ευρώ το κινητό μου σήμερα χαίρει άκρας υγείας

Συμπεράσματα
1. Δεν αγοράζουμε ιμιτασιόν μπαταρίες
2. Ήμουν τυχερός που δεν έσκασε στα κεφάλια μας την ώρα που κοιμόμασταν με τη γυναίκα μου
3. Αν δεν είστε σίγουροι για κάποιον μην του εμπιστεύεστε τέτοιες ευαίσθητες συσκευές
4. Γνώρισα κάποιον που μπορώ να είμαι σίγουρος για την δουλειά του kai τον ευχαριστώ για την διάσωση του κινητού μου!
Τα στοιχεία του θα τα βρείτε παρακάτω, διαθέτει Jeep-αρχάριος στο χώμα αλλά κεφάτος για εξορμήσεις- και ήδη είναι μέλος μας

http://mobile-parts.com.gr/gr/what-is-cs-cart-.html