Διευθυντές στο ΕΣΥ 18 πρώην βουλευτές!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Διευθυντές στο ΕΣΥ 18 πρώην βουλευτές!

Δημοσίευσηαπό char » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:07 pm

Βολεψάκηδες1.jpg

Βολεψάκηδες2.jpg
Βολεψάκηδες2.jpg (79.37 KiB) 3086 προβολές

Ηεπομένη ημέρα της εκλογικής ήττας τούς δίνει το δικαίωμα να επιλέξουν νοσοκομείο και να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Δημόσιο ως διευθυντές κλινικής, ακόμη κι αν το νοσοκομείο δεν τους χρειάζεται! Συνολικά 17 γιατροί-βουλευτές διορίστηκαν μόνο την τελευταία εξαετία στα νοσοκομεία και πληρώνονται σήμερα τον μισθό του διευθυντή κλινικής!

Με τον νόμο που βρίσκεται σε ισχύ, γιατροί του ιδιωτικού τομέα διορίζονται διευθυντές στο Δημόσιο χωρίς καμία διαδικασία λαμβάνοντας μηνιαίως 4.000 ευρώ, ακόμα και μετά τις δραστικές περικοπές των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων. Γιατρός 66 ετών διορίζεται διευθυντής σε δημόσιο νοσοκομείο όταν το ανώτατο ηλικιακό όριο που προβλέπει ο νόμος για τη θέση αυτή είναι τα 55 έτη. Χειρουργός που έχει να πιάσει νυστέρι για τουλάχιστον 20 χρόνια επανέρχεται στις χειρουργικές αίθουσες του ΕΣΥ ως διευθυντής. Και πολλά ακόμη...

Τα τελευταία 20 χρόνια άνθησε μια βιομηχανία παραγωγής «κοινοβουλευτικών» διευθυντικών θέσεων ΕΣΥ, καθώς οι πρώην βουλευτές-ιδιώτες γιατροι μπορούν με μια απλή αίτηση να διοριστούν αυτομάτως στο δημόσιο νοσοκομείο της προτίμησής τους! Επιπλέον, όσοι βουλευτές δεν επανεκλέγονται αλλά υπηρετούσαν στο ΕΣΥ προτού εισέλθουν στη Βουλή, επανέρχονται στα νοσοκομεία χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη το όριο ηλικίας που προβλέπει ο ιδρυτικός νόμος του συστήματος.

Η σκανδαλώδης αυτή ρύθμιση, την οποία εκμεταλλεύτηκαν αρκετοί πρώην υπουργοί και υφυπουργοί καθώς και βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, καθορίζεται από το άρθρο 50 του Ν.1759 που ψηφίστηκε το 1988 επί ΠΑΣΟΚ. «Γιατροί που απώλεσαν τη βουλευτική ιδιότητα μπορούν να διορίζονται με απόφαση του υπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανάλογα με τα χρόνια άσκησης της ιατρικής ειδικότητας σε κενές οργανικές ή προσωπικές προσωποπαγείς θέσεις του κλάδου γιατρών ΕΣΥ της περιφέρειας προτίμησής τους που συνιστώνται με την απόφαση διορισμού και καταργούνται με την για οποιονδήποτε λόγο αποχώρη σή τους από την υπηρεσία».

Οι εκλογές του 2004 και η μεγάλης έκτασης ήττα του ΠΑΣΟΚ σε αυτές «ανάγκασε» πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη των κυβερνήσεων του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη ότι «στην ιατρική είμαι από το 1979 και πριν εκλεγώ βουλευτής έκανα ιδιωτική ιατρική για 18 χρόνια». Από την πλευρά του, ο κ. Νεονάκης αναφέρει: «Δεκαεπτά χρόνια ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1985 μέχρι που έγινα βουλευτής δούλευα το ιδιωτικό μου οδοντιατρείο ενώ μετά το 2004 ήρθα στο ΚΑΤ ως διευθυντής του Οδοντιατρικού Τμήματος και από τότε είμαι συνεχώς εδώ».

Στο ίδιο ιατρείο με τον κ. Μανίκα βρίσκεται ως διευθυντής Οδοντιατρικής και ο πρώην βουλευτής Αρτας του Κινήματος κ. Δημήτρης Κοσσυβάκης, ενώ διευθυντής Οδοντιατρικής μαζί με τον κ. Νεονάκη και βάσει της ίδιας διάταξης είναι και ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Σμυρλής, ο οποίος από την ιδιωτική ιατρική εντάχτηκε στο ΕΣΥ στις 10 Μαΐου του 2004. Σε θέσεις διευθυντών Οδοντιατρικής στα Νοσοκομεία Αμφισσας και Αλεξανδρούπολης τοποθετήθηκαν αντίστοιχα ο πρώην υφυπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Θάνος και ο πρώην βουλευτής Εβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Λεωνίδας Λυμπερακίδης. Ο κ. Θάνος αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» ότι προτού εκλεγεί «ήμουν ιδιώτης γιατρός για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ τα τελευταία 6 είμαι γιατρός του ΕΣΥ», ενώ ο συνάδελφός του στην Αλεξανδρούπολη σημειώνει ότι «στο ΕΣΥ μπήκα το 2004 όταν έχασα τις εκλογές».

Στο μεταξύ, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του πρώην βουλευτή Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτη Μελά, ο οποίος από τις 19 Φεβρουαρίου του 2010 έχει διοριστεί διευθυντής ΩΡΛ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Αν δεν υπήρχε η χαριστική αυτή ρύθμιση που αναφέρει ότι «δεν να κάνουν χρήση της επίμαχης ρύθμισης. Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Επικρατείας κ. Στέφανος Μανίκας και ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εκ των στενότερων συνεργατών του κ. Σημίτη κ. Μιχάλης Νεονάκης διορίστηκαν σε προσωποπαγείς θέσεις διευθυντών Οδοντιατρικής στα νοσοκομεία «Σωτηρία» και ΚΑΤ αντίστοιχα. Ο κ. Μανίκας μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» σημειώνε έχουν ισχύ τα σχετικά όρια ηλικίας», ο 66χρονος πολιτικός δεν θα μπορούσε να καταλάβει θέση διευθυντή στο ΕΣΥ, καθώς βάσει νόμου «για την κατάληψη θέσης διευθυντή απαιτείται ηλικία μέχρι 55 ετών». Ο κ. Μελάς λέει στο «ΘΕΜΑ» ότι «όταν το 1986 μου δόθηκε η θέση του διευθυντή ΩΡΛ στο Τζάνειο, δεν την αποδέχτηκα γιατί έπρεπε να κλείσω το ιατρείο και έφυγα από το νοσοκομείο επιλέγοντας την ελεύθερη ιατρική».

Διακομματικό βόλεμα

Χρήση του περιβόητου άρθρου 50 έκανε και ο πρώην βουλευτής Εβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ακης Γεροντόπουλος, ο οποίος στις 3 Σεπτεμβρίου του 2004 διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση «διευθυντή Ιατροδικαστικής για τις ανάγκες του Παθολοανατομικού Εργαστηρίου στο ΝΙΜΙΤΣ» και ο νυν διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και πρώην βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ κ. Εμμανουήλ Φραγκιαδουλάκης (βάσει του συγκεκριμένου νόμου διορίστηκε το 2007), ο οποίος προτού πολιτευτεί ασκούσε και αυτός ιδιωτικά την ιατρική.

Εξάλλου, θέση διευθυντή ΕΣΥ έχουν καταλάβει ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης και βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Μαλέσιος (2004) και ο πρώην βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμηνάς (2007), ενώ ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Χρονόπουλος (2004) κατέλαβε τη θέση του επιμελητή Β’ στο Οφθαλμολογικό του Ασκληπιείου.

Με την ίδια διαδικασία επανήλθαν τα προηγούμενα χρόνια σε διευθυντικές θέσεις του ΕΣΥ ο πρώην βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ και πανεπιστημιακός κ. Φραγκλίνος Παπαδέλης (2004), ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και βουλευτής Α’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κ. Σταύρος Σουμάκης (2001), ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Κίρκος (2004), καθώς και ο πρώην βουλευτής Κορινθίας του Κινήματος κ. Τάσος Χωρέμης (2008).

Ο Πέτρος Τατούλης διευθυντής Χειρουργικής, αν και έχει να πιάσει νυστέρι εδώ και 20 χρόνια

Χαρακτηριστικότερη και πιο πρόσφατη περίπτωση αποτελεί αυτή του πρώην βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, ιδιώτη οδοντιάτρου, κ. Δημήτρη Κρανιά.

Η λιγότερο από 48 ώρες κοινοβουλευτική θητεία του τέως προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, ο οποίος αντικατέστησε στο βουλευτικό αξίωμα τον κ. Γιάννη Μανώλη, έμεινε στην κοινοβουλευτική ιστορία του τόπου ως η πιο σύντομη. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Κρανιάς υπέβαλε τη σχετική αίτηση και με απόφαση της υπουργού Υγείας κυρίας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 13 Μαΐου του 2010 (ΦΕΚ 380/Γ), «διορίζεται ο οδοντίατρος Δημήτριος Κρανιάς του Ηλία σε θέση Διευθυντή Οδοντιατρικής του Γ.Ν. Αθηνών ‘‘Η ΕΛΠΙΣ’’ θέση κλάδου γιατρών ΕΣΥ επί θητεία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 του Ν. 1759/1988 ως πρώην βουλευτής».

Μάλιστα, στις 31 του ίδιου μήνα επέρχεται η αναγκαία διόρθωση στον διορισμό του κ. Κρανιά «σε προσωποπαγή θέση διευθυντή Οδοντιατρικής». Ο ίδιος μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» αναφέρει ότι «24 χρόνια είχα ιδιωτικό ιατρείο και τώρα αξιοποίησα μια διάταξη για τους πρώην βουλευτές και είμαι διευθυντής στο ΕΣΥ. Είναι σημαντικό όποιος ασχολείται με την πολιτική να έχει δουλέψει και να μπορεί και να επιστρέψει στη δουλειά του για να μην πολιτεύονται μόνο όσοι έχουν δυνατότητες είτε πλούτου είτε οικογενειακές είτε παραστασιακές με τα συστήματα εξουσίας».

Ιδιαίτερη είναι και η πρόσφατη (18 Μαΐου 2010) επάνοδος -με βάση τον επίμαχο νόμο στο ΕΣΥ του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού και για 20 συνεχή χρόνια (1990-2009) βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Πέτρου Τατούλη. Στο ερώτημα προς τον νυν διευθυντή Χειρουργικής του Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» αν η πολυετής ενασχόλησή του με την πολιτική τον απομάκρυνε από την ιατρική, ο ίδιος δηλώνει: «Τα είκοσι χρόνια που πέρασα μακριά από τις χειρουργικές αίθουσες δεν με απομόνωσαν ούτε από την επιστήμη μου ούτε από τους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη μου. Παρακολουθούσα από κοντά τις εξελίξεις στο γνωστικό μου πεδίο, στο οποίο μάλιστα ήμουν επιτυχημένος και απόλαυσα την αναγνώριση προτού ασχοληθώ με την πολιτική».

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Re: Διευθυντές στο ΕΣΥ 18 πρώην βουλευτές!

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:22 pm

Μωρέ έφαγε γιαούρτωμα η οθόνη..... :evil: :evil: :evil:

ΛΑΜΟ(άντε)ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :tsoukalas:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:24 pm

Ωραίος Νίκο έτσι για να ξέρουμε ποιοί είναι η κατα τα άλλα λαλίστατοι Εθνοπατέρες :evil: :evil: :evil:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:29 pm

Γιατι μου βγαζουνε ολοι την φατσα του απατεωνα, του "θα σε ριξω για να στα φαω" δε ξερω... Μηπως ειμαι περιεργος?!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:31 pm

Άσε το είχα διαβάσει το άρθρο και βγήκα από τα ρούχα μου.Και όλοι το παίζουν παρθενοπιπίτσες :evil: :evil: :evil: :tsoukalas:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:43 pm

Γιατί εγώ ο μ@λ@κας είχα την αίσθηση οτι κανείς γίνεται βουλευτής για να προσφέρει στον τόπο και στους συμπολίτες του? Τελικά μόνο για να προσφέρουμε στον εαυτούλη μας γινόμαστε βολευτές σε αυτή την χώρα? :evil: :evil: :evil: :evil:
Πόσες νησηλεύτριες άραγε θα μπορούσανε να πληρώνουνε με τα χρήματα των κυρίων αυτών? και ο άλλος δεν ντράπηκε? 48 ώρες βουλευτής και θέλει και προνόμια? και η κα Υπουργός γιατί το υπέγγραψε αυτό?
Εχω τελείως αηδιάσει με αυτή την κατάσταση....τέτοια σαπίλα πιά :evil: :evil: :evil: :evil:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:47 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Γιατί εγώ ο μ@λ@κας είχα την αίσθηση οτι κανείς γίνεται βουλευτής για να προσφέρει στον τόπο και στους συμπολίτες του? Τελικά μόνο για να προσφέρουμε στον εαυτούλη μας γινόμαστε βολευτές σε αυτή την χώρα? :evil: :evil: :evil: :evil:
Πόσες νησηλεύτριες άραγε θα μπορούσανε να πληρώνουνε με τα χρήματα των κυρίων αυτών? και ο άλλος δεν ντράπηκε? 48 ώρες βουλευτής και θέλει και προνόμια? και η κα Υπουργός γιατί το υπέγγραψε αυτό?
Εχω τελείως αηδιάσει με αυτή την κατάσταση....τέτοια σαπίλα πιά :evil: :evil: :evil: :evil:

Αχχχχ Νίκο μου...και πρέπει να ξέρουμε πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που έκαναν πίσω από την πλάτυ μας.Έτσι και βγούν στην φόρα όλα θα έχουμε ομαδικά εμφράγματα και εγκεφαλικά από τους απλούς πολίτες :evil:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:59 pm

Οι Βουλευτές μας βολεύτηκαν....... :evil: :evil: :evil: :evil:

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :badapple: :badapple:

:tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Ιούλ 15, 2010 3:08 pm

MAVERICK έγραψε:
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Γιατί εγώ ο μ@λ@κας είχα την αίσθηση οτι κανείς γίνεται βουλευτής για να προσφέρει στον τόπο και στους συμπολίτες του? Τελικά μόνο για να προσφέρουμε στον εαυτούλη μας γινόμαστε βολευτές σε αυτή την χώρα? :evil: :evil: :evil: :evil:

Αχχχχ Νίκο μου...και πρέπει να ξέρουμε πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που έκαναν πίσω από την πλάτυ μας.Έτσι και βγούν στην φόρα όλα θα έχουμε ομαδικά εμφράγματα και εγκεφαλικά από τους απλούς πολίτες :evil:

Διάβασε και εδώ να δείς τα χάλια τους :evil:

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 07&catid=9

και μετά κόψανε τα δώρα από τους συνταξιούχους και ο πατέρας μου θα πάρει 200 ευρώ σε λίγες μέρες :tsoukalas: Ρε ούσττττττττττττ :evil:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό SsimosS » Πέμ Ιούλ 15, 2010 3:16 pm

Έλα καιρός τους είναι. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ όλοι :twisted: :twisted: :twisted:
SsimosS

Δημοσίευσηαπό Σταματης » Πέμ Ιούλ 15, 2010 3:17 pm

Παιδες εχω αηδιασει με ολους αυτους που δεν μπορω ουτε να πω κατι σε τετοια θεματα του
φορουμ........θελω μονο να βλεπω φωτο,βιντεο,απο εκδρομες σας σε βουνα και θαλασσες,νεα για αυτοκινητα αντε και
κανα αθλητικο για να γελαμε.
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.... ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Άβαταρ μέλους
Σταματης
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: YOKOHAMA A/T-S
Suspension: +6 MAD - MONROE
Name: Σταματης

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Πέμ Ιούλ 15, 2010 5:12 pm

Σταματης έγραψε:Παιδες εχω αηδιασει με ολους αυτους που δεν μπορω ουτε να πω κατι σε τετοια θεματα του
φορουμ........θελω μονο να βλεπω φωτο,βιντεο,απο εκδρομες σας σε βουνα και θαλασσες,νεα για αυτοκινητα αντε και
κανα αθλητικο για να γελαμε.

και εγώ μια απο τα ίδια.... :puke-front:
δεν θα έρθουν οι εκλογέs :think: ;;;;; θα έρθουν....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :whistle:
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό ------ » Πέμ Ιούλ 15, 2010 5:46 pm

ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΗΔΙΑ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
------

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Ιούλ 15, 2010 6:51 pm

SsimosS έγραψε:Έλα καιρός τους είναι. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ όλοι :twisted: :twisted: :twisted:

:text-+1: 000000!! :tsoukalas:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Πέμ Ιούλ 15, 2010 7:01 pm

[video]http://www.youtube.com/watch?v=3ikQDZTRQ-4&feature=related[/video]
ZΗΡΕΙΑ

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες