KON.GV έγραψε:Προσπαθώ μιας που θα το έχω μέχρι να γίνει κοτέτσι να εξασφαλίσω μια περαιτέρω αντοχή και ποιότητα.Mastergunner έγραψε:Κώστα είσαι μερακλής και καλός μοντίφας,εδώ έχω διαβάσει οτι έχεις κάνει στο τουτου σου τα απίστευτα,που πιστεύω οτι όταν τελειώσεις το μόνο που θα μίνει δικό του θα είναι το σήμα.![]()
![]()
![]()
τα απίστευτα γίνανε χάρη σε Ελληνάρα κατασκευαστή τον Αμοριανό.Σε κάθε άλλη περίπτωση καποια δεν θα ητανε εφικτό να γίνουν και να δουλεύουν σωστά.
Ο εργάτης για να μπει θέλει ειδική άδεια,στο ΚΤΕΟ τον περνάνε;
Μεγάλο θέμα ανέπτυξες....στη Μπανανία(εδώ δλδ)επιτρέπεται στον εισαγωγέα -έμπορο να πουλάει εργάτες σε όλους ΑΛΛΑ η τοποθέτηση με άδεια επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματικά οχήματα-άδειες και όχι σε όλα τα επαγγελματικά αλλά σε αυτά που κρίνει το υπουργείο ότι χρειάζεται εργατης αφού αποδειχτεί από τον εκάστοτε επαγγελματία και σε κάτι απαράδεκτα οχήματα(να μην τα κατανομασω)που εργάτης εξέχει όλος από τον εμπρός προφυλακτήρα(συνήθως)έχουν γκρι χρώμα και κόκκινο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιάσε το αυγό και κούρεψέ το δλδ....
και το σήμα θα το ξήλωνα αλλά το S μου θυμίζει τους Sepultura γιαυτό θα το κρατήσω.![]()
Δηλαδή παίζεται σε μπλόκο να σε γράψουν,και να σε κόψουν στο ΚΤΕΟ;Δεν μπορείς να το καλήψεις π.χ με τη πινακίδα,την οποία και θα αφερείς όταν χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσεις:

(Ξέρω θα πείς οτι είμαι εκτος θέματος και θα με στείλετε πάλι Νότια και εκαί έχει υγρασία