chris7gtir έγραψε:daemonhook έγραψε:θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω με το οτι δεν ειναι διαταραγμενοι. .
Ειτε σκοτωσεις ενα ζωο με φολα,ειτε το σκοτωσεις με ακομα πιο βαναυσο τροπο,προκειται για διαταραγμενες προσωπικοτητες.
Και φυσικα μην νομιζει κανεις οτι η φολα ειναι ανωδυνος τροπος θανατου.Μερικα απο τα σκευασματα που χρησιμοποιουνται,φερνουν ακομα πιο μαρτυρικο θανατο απο το παραδειγμα του καημενου του κοκερ.
γιωργο αυτο πιστευω και εγω αλλα καμια φορα η πολιτεια σε αναγκαζει να σκεφτεις και αυτο με την αδιαφορια της προς τα αδεσποτα.να σου πω μονο στην γειτονια μου ειναι 7 σκυλια και μια σκυλα ειναι παλι γκαστρωμενη και εχουν δαγκωσει και δυο γειτονες μου.οποτε σου παιρνανε απο το μυαλο πολλα πραγματα.γιατι αν ειχα ενα παιδι και επαιζε εξω απο το σπιτι μου και το δαγκωνε σκυλι ειμαι σιγουρος οτι θα εβγαζα την καραμπινα και δεν θα εμαινε τιποτα ορθιο
Στην ουσια εχεις δικιο Χρηστο.
Το προβλημα ομως ξεκιναει απο ψηλα...
Εαν ας πουμε ζεις στην Αγγλια και αποφασισεις να γινεις κατοχος ενος σκυλου,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την αγορα καταγραφονται τα στοιχεια σου στην αρμοδια υπηρεσια και το σκυλι τσιπαρεται η εχει ηδη τατουαζ με κωδικο.
Εαν λοιπον το σκυλι αυτο βρεθει στο δρομο,αυτοματα ξερουν τινος ειναι και τα προστιμα ειναι τσουχτεροτατα.
Για παμε τωρα στην Ελλαδα.
Σου ζηταει το πιτσιρικι σου ενα σκυλακι δωρο για τα Χριστουγεννα,γιατι πηρε καλους βαθμους,γιατι ''το εχει αναγκη'' κλπ.Αγοραζεις λοιπον το κουταβι(απο οπουδηποτε δεν εχει σημασια)και το φερνεις σπιτι.Ανακαλυπτεις ομως οτι μεγαλωνοντας το σκυλι,εχει αναγκες οπως βολτες,κουρεμα,υγιεινη και ιατρικη παρακολουθηση.Εαν δε,σου κατσει και κανενα ''ανυποτακτο'' απο αυτα που θελουν να ιδρωσεις για να μαθουν οτι το χαλι δεν ειναι τουαλετα,τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα....
Και αντε και τα ξεπερασες αυτα.Διακοπες ερχονται...Το σκυλι τι θα το κανεις;
Ε ....ενταξει μωρε...τι ειχαμε τι χασαμε...θα το ξαμολησουμε καπου και θα πουμε στο πιτσιρικι οτι εφυγε...
Σαματις θα μας ελεγξει κανεις;
Καπως ετσι γεμιζουν οι δρομοι αδεσποτα και αρχιζουν τα προβληματα....
Ακομα και το τσιπαρισμα που ξεκινησε στον τοπο μας,και αυτο μισο εμεινε.Οσοι ηθελαν το εκαναν,οι υπολοιποι :''τρια πουλακια καθονταν''.
Ριξε μια ματια γυρω σου αυτο το μηνα και ειδικα τον επομενο να δεις εκτος απο τα κλασικα αδεσποτα,τι ρατσες κυκλοφορουν στο δρομο,θυσια των διακοπων του καθε Ελληναρα....