kaliakouda έγραψε:Από αυτά που είπες τα μισά δεκτά Χρήστο, και εγώ φιλογιαπωνέζος είμαι αλλά το κράτημα της ΑΛΦΑ δεν το είχε κανένα Γιαπωνέζικο και Κυρίως την αίσθηση-πληροφορία στο μπροστινό σύστημα-τιμόνι που έχει
σιγουρα Γιωργο την ποιοτητα κατασκευης που εχει ενας ιταλος η ενας γερμανος περισσοτερο δεν την εχει ο ιαπωνεζος σε αυτοκινητα σειρας.τωρα παλι ειναι τι θελεις απο ενα αμαξι γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει να εχω ποιοτικο ταμπλο η δερματινα καθισματα και γενικα ωραια πραγματα που δεν συντελουν στο χαρακτηρα του αυτοκινητου.η nissan που για εμενα ειναι η κορυφαια ιαπωνεζικη εταιρεια εχει δωσει εμφαση στα πολυτελη μοντελα της και τα αλλα τα εχει αφησει σε δευτερη μοιρα.κοιτα για παραδειγμα murano,370z,panthfinder,s15,και φυσικα το υπεροπλο που λεγεται r35 και πολλες εταιρειες θα ηθελαν να ειχαν.εγω θελω ενα sx200 η ενα s14 αμαξια πισωκινητα δεκαετιας δηλαδη με μοτερ sr20 det gtir σαν αυτο που ειχα.σιγουρα φιλε αυτες ειναι οι γνωμες μας και ειναι δυσκολο να αλλαξουν αλλα κουβεντουλα να κανουμε