Με 4 ώρες ύπνο χτες το βράδυ, 7+τόσο δρόμο παίρνω δρόμο αφήνω, 10 παρά 10 τσαααακ.. στη γέφυρα Βαρυμπόμπης. Κύριος!

10 νταν ο lidi. Άγγλος!

Οι υπόλοιποι.....
Ανηφορίσαμε λοιπόν προς Πάρνηθα όπου ο lidi κάποια στιγμή σκέφτηκε να ζυγίσει το αμάξι (βλ. βίντεο)

2400 να τ'αφήσω; Άστο και φύγαμε για καμιά άλλη είσοδο πιο βατή.

Εμένα είχε ήδη αρχίσει ένα χτύπημα εμπρός δεξιά, και με το που πατήσαμε χώμα προκειμένου να ρίξει μια ματιά ο Κυριάκος... τι να δω;; Κομμένο το ακρομπαλάκι της ζαμφόρ!!

Καινούργιο πράμα 2 εβδομάδων!!

Οπότε παρκέ λα καρτ και συνοδηγός στον Κυριάκο. Ο Turbos είχε τη Νάστια, ο lidi επίσης μετά της γυναικός του.... ε τον ψηλό μόνο του να τον αφήσω;;;
Ευτυχώς που πήγαμε καλοκαίρι βρε!!!!!!

Η ΒΡΟΧΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΟΥ!!!!! :eikonidio_pou_kanei_to_stauro_tou: Θα το λέμε ότι πήγαμε τέλος Ιουνίου και δε θα μας πιστεύουν! Μέσα σε μισή ώρα λίμνιασε ο τόπος, τα λάστιχα στομώσανε, τα

λίδια έδιναν κι έπαιρναν!!!

Στο παρατσάκ γλυτώσαμε να καλέσουμε καμιά Πανελλαδική πάλι....

Έχοντας επίγνωση δεν πήγαμε γυρεύοντας και πήραμε το δρόμο προς άσφαλτο και πάλι. Είπαμε μιας και είχε έρθει κι ο Αλέξης που δε μας πέτυχε καθόλου στη βολτούλα, να πάμε όλοι μαζί σε κάποιο καφέ της Βαρυμπόμπης. Τελικά...........
_alexis_ έγραψε:Πως βρεθηκα απο το κατσιμιδη να πινουμε μπυρες στην λουτσα δεν το καταλαβα
Ούτε εγώ!

Αλλά έτσι θα σε αφήναμε που ήρθες για την παρέα;;;

Ας μην τα πολυλογάμε όμως.... Ο λαός θέλει φωτογραφίες (από τις λιγοστές, μιας και ο Κυριάκος από τη μια γύρναγε σα σβούρα συνέχεια και η βροχή από την άλλη μας χάλαγε τα πλάνα).

- Κατάληψη υψώματος από GrandViTurbo.
- P6278726.jpg (50.41 KiB) 3526 προβολές

- Πυρ και κίνηση επιτυχώς εκτελεσμένο! (μωρέ δεν κατέβαινα εγώ από κει πάνουυυ...)
- P6278730.jpg (62 KiB) 3526 προβολές

- Lidi μετά της camerawoman του!!
- P6278733.jpg (52.74 KiB) 3526 προβολές

- Πάσχα στο χωριό. Εεε.... το ψιλοτσιμπούσι στη Λούτσα...
- P6278735.jpg (90.92 KiB) 3526 προβολές

- Οι γαρίδες μας θύμισαν ότι την εκδρομή την πήγαμε καλοκαίρι κι όχι καταχείμωνο!!
- P6278736.jpg (87.32 KiB) 3526 προβολές

- Βρε φάε ένα καλαμαράκι να μεγαλώσεις...!! :P
- P6278737.jpg (77.92 KiB) 3526 προβολές

- Ο πόλεμος των πηρουνιών ανελέητος!
- P6278738.jpg (96.43 KiB) 3526 προβολές
Πάντα τέτοια παληκάρια (και παληκάρισσες!), πάντα χαρούμενα απρόοπτα!!!

Τέλος, χάρηκα και για τη γνωριμία με lidi family και Νάστια!
_alexis_ έγραψε:Υ.Γ Γιαννηηηηηη την κουρσα δεν μου πληρωσες,θα σου στειλω τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Στείλε ΙΒΑΝ. Ξέρεις εσύ!