Νεο GV και χρήση off road

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Κυρ Νοέμ 16, 2008 11:54 pm

Να το επαναλάβω?

Εγώ προσωπικά δεν ζητάω κάτι παραπάνω!!!!!!Και ίσως αρκετοί από το συγκεκριμένο φορουμ.

Συνδυάζει μια πολύ καλή ασφάλτινη συμπεριφορά με ένα ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ off road , ας μην είναι και άριστο .

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ-ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ για τα χρήματα του.--

Τώρα όσο αφορά τον φίλο"kostas fk "που άνοιξε το θέμα, δεν έχει από το να ψηλώσει το αμάξι και με λάστιχα και με κάποιο κιτ για να τελειώσει η ταλαιπωρία του.
Λύσεις υπάρχουν αρκετές , οι οποίες έχουν συγκεντρωθεί με πολύ κόπο στο παρακάτω θέμα.
http://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=890&highlight=
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.
Άβαταρ μέλους
4troxos
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: COOPER AT3-sport2
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Χρήστος

Δημοσίευσηαπό apnea » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:16 am

Bl@ckDog έγραψε:θα με συγχωρεστε να πω μια κουβεντα σε ενα φιλο.........

καλα ρε απνεα........αυτο το λες φλεξ....????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δευτερων....καλως....κακως να ξερετε ενα πραγμα......οντως συγκρινετε ανομοια αυτοκινητα.....το βουνο παιδια θελει αξονες....τελεια και παυλα....οσους πιο πολλους τοσο πιο καλα.....το οτι μπορει να περασει καποιο αυτοκινητο με μια η δυο ροδες στο αερα καποιο εμποδιο λογου μηχανικου η ηλεκτρονικου βοηθηματος δεν το ιδιο με το οχημα που θα το περασει πατωντας με τα τεσσερα κατω στο εδαφος......παταει με αλλη σιγουρια το αυτοκινητο και προχωραει πολυ πιο σιγουρα και απροβληματιστο......και μεν σε οριακες συνθηκες που μπορει να ειναι ανηφορες,πλαινες κλισες,κ.λ.π. με η χωρις λασπη κατω......σκεψου πιο αυτοκινητο θα προχωρησει πιο σταθερα σιγουρα....αυτο με τεσσερα λαστιχα να πατανε η αυτο με 3 η 2......σκεφτειτε τα τετραγωνικα εκ. επαφης 2,3 η 4 στο εδαφος....σκεφτειτε στο ποσο ευκολο ειναι να γλιστρισει στο πλαι το ενα πισω η μπροστα λαστιχο που θα εχει το αντιθετο στο αερα.....η το αλλο που θα εχει και τα δυο μεριες να πατανε κατω στο εδαφος...και να κρατανε το αμαξι στη χαραγμενη πορεια......

οσο αφορα το καβουκι που ειπε φιλος που θα βρει σε αναγκαστικη πορεια σε αυλακιες......να θυμηθει οτι συνηθως η αυλακιες ειναι πιο ψηλα εκει που τελειωνει η αυλακια ειτε απο τη μεσα μερια ειτε απο την εξωτερικη μερια και ειναι (στην εσωτερικη μερια των αυλακιων)πολυ ευκολο να βρισκουν τα ψαλιδια και να ειτε μαζευουν λασπη ειτε να τακαρι σε πετρα.Αντιθετος το καβουκι στιν περιπτωση της λασπης την μαζευει πιο δυσκολα λογου σχηματος....και οταν βρεθει σε πετρα ....μπορει και να περασει με τσαμπουκα....με λιγη εως καθολου ανυσυχια ειδικα εαν μπει καποιο προστατευτικο καλυμα.....αντε βρες να μπορεις να το κανεις αυτο με ψαλιδι.....μπορεις...αλλα μετα οταν θα εχει στραβωσει....πας για αλλαγη.....

συγνωμη για το μακροσκελες ποστ...... :oops:

Φίλε Χρήστο τα είπες όλα ……………………όπως πάντα δηλαδή :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
apnea

Δημοσίευσηαπό georgeh » Δευτ Νοέμ 17, 2008 9:05 am

Τα έχετε μπερδέψει λίγο.....
αν είναι να κάνω το αμάξι trial για να περάσω ένα εμπόδιο και να πατάνε και οι 4 τροχοί κάτω τότε μιλάμε για trial όχι για jeep!!!
και ξαναλέω και μην μπερδέυετε το trial που έχετε φτιάξει εσείς με ένα όχημα 4κίνητο
το έχουμε δει πολλές φορές το νέο GV. να πάει πολύ παραπέρα από το παλιό και από άλλα οχήματα όχι "TRIAL"
και ναι όπως είναι το νέο GV πάει παραπέρα από το παλιό
το ότι ένα αυτοκίνητο έχει ψαλίδια δεν είναι SUV
και τα αργά του έχει και τα μπλοκέ του (TCS) έχει πράγμα που δεν έχει το παλιό
το νέο GV με το TCS απλά θα πάει εκεί που μόνο αν το παλιό το φτιάξεις τούμπανο και του τα αλλάξεις όλα απο κάτω τότε θα μπορέσει να το ακολουθήσει και φυσικά θα πάει και παραπέρα (αλλά τότε μιλάμε για άλλο πράγμα)

όποτε κύριοι μην ξεφέυγουμε από το θέμας μας και μην δείχνουμε φώτο από trial οχήματα!!!!

όλοι έχετε δει ότι με το TCS πας παραπέρα!!!! και άνετα
debian 7 http://www.debian.org | Varnish Cache | SCST iscsi | Puppet Labs | Nginx | Gluster FS | DRBD
Άβαταρ μέλους
georgeh
Site Admin
Site Admin

Λάστιχα: BF A/T
Suspension: Rocky-Road 5cm
cb: Ναι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό apnea » Δευτ Νοέμ 17, 2008 9:43 am

Φίλε Γιώργο μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει και η πλάκα είναι ότι συνεχίζεις να επιμένεις ότι το νέο vitara επιδει φορεί πάνω του (TCS) (και όχι όλα) είναι καλύτερο από το παλιό ξαναλέω λοιπόν νε σε εκτός δρόμου χρίση είναι καλύτερο πως θα γίνει ρε φίλε έχει πίσω άξονα και μην κολλάς στην λέξη TRIAL και που το έχεις δει ότι πάει καλύτερα για πες μου ?εκεί που πάτε εκδρομές? Σορι για τα γραφόμενα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μ@@@@ες και ποιος σου είπε ότι εμείς δηλαδή εγώ έχω κάνει το αμάξι TRIAL η ζεμπρα είναι TRIAL ? μη τρελαθούμε κιόλας και ξεχάσω όλα αυτά που ξέρω έχεις δει ποτέ σου TRIAL όχημα γιατί αν έχεις δει θα ήξερες και η φωτογραφία που έχω βάλει δεν δείχνει ότι το αμάξι είναι TRIAL και μαμά το ίδιο κάνει έχει άξονα
Και για πες μου πως ξεχωρίζεις ένα SUV ???? ξέρεις τι σημαίνει SUV ? λοιπόν για την ιστορία για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί και το δικό μου το cherokee xj είναι SUV και ας μην έχει ψαλίδια και κάτι Άλο όπως εσύ έχεις από μαμά το μπλοκε έτσι και κάποια αλλά παλιά το είχαν και αυτά εγώ θέλω να κάνεις σύγκριση δύο απλά χωρίς βοηθήματα και μετά έλα να μου πεις που σταματά το παλιό και που συνεχίζει το νέο
Αυτά …….
apnea

Δημοσίευσηαπό georgeh » Δευτ Νοέμ 17, 2008 10:53 am

μα φίλε μου Γιώργο δεν είναι βοηθήματα αυτά αλλά είναι στον εξοπλισμό του νέου GV
και μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα!!! νέο GV με TCS
εννοείτε ότι το παλιό θα πάει παραπέρα αν το νέο δεν έχει TCS!

ε τώρα ρε συ το Cherokee που έχεις είναι και εκδρομικό :) :)
όταν έλεγα TRIAL αναφερόμουν στο Cherokee!!!!

δηλαδή εσύ που το ταξινομείς το Cherokee??? :lol: :lol:

και ξέρεις ε εδώ μέσα δεν παίζουμε ξύλο!! η γνώμη όλων είναι σεβαστή αλλά θα πρέπει να κρατάμε μερικές ισορροπίες!! ώστε να μην ξενερώνει κάποιος που πάει να διαβάσει κάτι με τις διαφωνίες και τους διαξιφισμούς (και όχι δεν κάνουμε edit και delete σε post) :)

και πάλι υπενθυμίζω "Το θέμα ήταν η δυνατότητες του νέου GV σε σχέση με το παλιό"
και πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι το TCS ήταν μια πολύ καλή κίνηση!!
σωστά ??

τώρα αν θέλεις να φτιάξεις κάτι παραπάνω εκεί για το παλιό υπάρχουν τα περισσότερα aftermarket από όλα τα άλλα χωρίς να ξεχνάμε samurai και jimny!!

(λες και έχουμε παράθυρα με τον "Εισαγγελάτο" έγινε) :) :)
debian 7 http://www.debian.org | Varnish Cache | SCST iscsi | Puppet Labs | Nginx | Gluster FS | DRBD
Άβαταρ μέλους
georgeh
Site Admin
Site Admin

νεο GVχετικα με εκτος δρομου

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Δευτ Νοέμ 17, 2008 11:41 am

Παιδιά ευχαρισω για τις απαντησεις σας. Βλεπω οτι ανοιξα μεγαλο θεμα.! Εχω να προσθεσω κατι ακομα. Υπαρχουν σημεια που τα εμποδια πρεπει να τα περασεις οπως εχουν γιατι δεν υπαρχει χωρος ουτε για πισω ποσο μαλλον να βρεις την σωστη γωνια να τα προσπερασεις. Οταν βρεθεις σε τετοια μερη που ουτε το κινητο εχει σημα, αν δεν περασεις θα σε φανε οι αρκουδες.! ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ του NGV εχω να πω οτι σε λιγη λασπη και ανηφορα παει σαν τραινο. πολυ πολυ καλητερη τετρακινηση. Απλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ απο το εργοστασιο για εκτος ασφαλτου η σρομενων χωματων επιδοση. Δεν καταλαβα, γιατι θα πρεπει να κανω κατι στο αυτικινητο για να παρω αυτο που θελω. Αν ηθελα απλα τετρακινηση θα επερνα AUDI η κατι τετοιο.
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: yoko g015
Name: Κώστας Καργάκης

αεροφουσκες

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:20 pm

Σχετικα με αεροφοσκες (ολοκκηρο κιτ με παρελκομενα), απαντω στον 4troxo, θα ειναι ρυθμιζομενες ηλεκρικα. Σχετικες πληροφοριες ο κ. Μενελαος Λεβεντης τηλ 210 5127003 η www.ifestos-com.gr πολυ ακριβη λυση και δεν ειναι ετοιμη ακομα.
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: yoko g015
Name: Κώστας Καργάκης

Δημοσίευσηαπό alex23 » Δευτ Νοέμ 17, 2008 1:16 pm

υπάρχει ενας κανόνας φιλε!

ποτε δεν παμε μονοι μας στο βουνο

για να μην σε φανε οι αρκούδες!

οσο για την τετρακίνηση του audi ειναι λίγο άκυρη η σύγκριση.
το ngv εχει και αργα και tcs που κανένα audi δεν εχει!

επειδη μια εικονα = 1000 λεξεις

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ειναι οι φλαταδουρες που λέγαμε :wink: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό mourlokomio » Δευτ Νοέμ 17, 2008 2:17 pm

Ρε συ Αλεξ πλακα κανεις?
Οι φωτο που εχεις βαλει αντιπροσοπευουν κατι?Το περασμα ενος τετοιου αναχωματος τι ειναι?Ενα RAV4 να βαλεις θα περασει με περισια ευκολια....
Αυτες οι φωτο ειναι εκτος δρομου?Απο εκει περναει και ενα Forester.....!
Μαλλον εχετε μπερδεψει το εκτος δρομου......!
Και ετσι να ειναι οι φωτο....στις δυο πρωτες κατσε και παρατηρησε καλα το περασμα του ενος αυτοκινιτου με το αλλο.....την ανεση περασματος και την μη επαφη στο εδαφος....εαν εκει που εισαι ειχε ενα φιτευτο βραχο καλημενο με χωμα που ειναι συνηθες φενομενο το ψαλιδι σου θα ειχε παραδωση πνευμα....!εισαι μια ιδεα πριν το τακαρισμα και σε ενα εμποδιο το οποιο δεν χρηζει και μεγαλης δυσκολιας.....!
Και στις παρακατω φωτο το οτι εχεις συκωσει τροχο λεει κατι?η μηπως θεωρης πως εχεις κρεμασμα με το ενα ποδι απ τα 4 στον αερα να κανει τραμπαλα......!οχι φιλε μου καλε...το να σηκωνεις τροχο ειναι μειωνεκτιμα...και μεγαλο......!και ειδηκα στα περασματα που ειναι στις φωτογραφιες τα οποια ειναι παιδικα και πιστεψε με λιγη προσπαθεια κατεβενουν πολλα αλλα που δεν ειναι καν 4Χ4.....!

Μην τα παραλεμε λοιπον....το καθε αυτοκινητο ειναι καλο μεχρι ενα σημειο...απο εκει και περα θα ηταν καλο να ξερουμε τα ορια του αυτοκινητου μας γιατι στο εκτος δρομου οι ζημιες και ο κινδηνος ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ κοντα μας......και ειναι κριμα να χαλασουμε ενα αυτοκινητο επειδη νομιζαμε.......και κυριοτερο να βαλου την ασφαλεια μας σε μεγαλο ρισκο!

Φιλε ADMIN καλο θα ηταν να δεις ενα αυτοκινητο trial και μετα να κανεις την συγκρηση....
Χαλαρωστε δεν εχετε παρει αρματα...Συμβατικα αυτοκινητα δρομου ειναι με καποιες δυνατοτητες εκτος....!
Οπως και το παλιο βιταρα ειναι αθλιο στην ασφαλτο σε σχεση με το καινουργιο...αλλα εκτος ειναι στο χωρο του.......!
Και για να λεμε και του στραβου το δικιο....εμενα μου αρεσει πολυ το NGV για αυτα που μπορει να παρεχει αλλα μεχρι εκει για παραπερα θα επερνα κατι αλλο...!

Και κατι αλλο...
Φιλε Αλεξ απο οτι ξερω εχεις αφησει πολλες φορες αρκετο εξοπλησμο του αυτοκινητου σου στο πατωμα για να περασεις καποια εμποδια......!
Αυτο δεν ειναι ασφαλεια......αν ειναι να το πιεσω και να σπασει για να περασει ε τοτε το αυτοκινητο σημαινει οτι δεν μπορει.....!

Και υπενθημηζω.....δεν τσακωνωμαστε ουτε δυνουμε καποια μαχη εντιπωσεων....μια συζητηση κανουμε με διαφορες γνωμης......!

Και εχω να πω και κατι τελευταιο γιατι το κουρασαμε το θεμα παλι.....!
Καλα κανετε και κανετε ολα αυτα τα οποια θελετε και εγω μαζι σας και στα παιχνιδια και παντου και γουσταρω και γιαυτο ειμαι εδω μεσα...μαγκια σας για οτι κανετε και εγω επικρωτω...αλλα μην ακουω πραγματα τα οποια ειναι περαν της φαντασιας....ειναι κριμα!
mourlokomio
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Maxxis bighorn
Suspension: Kayaba/Cs +6 body +5
Aka: Mourlokomio
Name: Διονυσης

Δημοσίευσηαπό antstudio » Δευτ Νοέμ 17, 2008 2:56 pm

Μάλλον το θέμα έχει πάρει άσχημη τροπή.... Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού Νέων και Παλιών Vitara...
Και τα παλιά vitara τα αναιρούσαν στην εποχή τους γιατί είχαν γόνατα mcpherson ενώ άλλα τετρακίνητα είχαν άκαμπτο άξονά και μπροστά!

Εγώ προσωπικά οπού μπορώ να το βάλω το αυτοκίνητο το βάζω, δεν το λυπάμαι! Ακόμα δεν έχω βρει τα όρια του!!
Είναι ένα πολύ καλό εκδρομικό αυτοκίνητο που θα σε πάει άνετα στην εθνική, αλλά και στο χώμα!

Άμα τώρα στην πορεία δει κάποιος από εμάς ότι σταματάει να τον καλύπτει σε δυνατότητες το GV Μπορεί να πάει σε άλλα αυτοκίνητα
που είναι φτιαγμένα για καθαρή χρήση σε χώμα!
Όλοι κάπως έτσι δεν ξεκινήσατε????

Το Σάββατο που μας πέρασε ήμουν σε μια βόλτα με την Ζέβρα! Σε ένα πέρασμα που είχαμε στον δρόμο μας εγώ το πέρασα με την πρώτη
Η ζέβρα έκανε διαφορικό και έκανε τρεις φορές μπρος πίσω για να το περάσει! Και τελικά το πέρασε με φόρα για να μην κάνει διαφορικό!
Αυτό τι με κάνει? Καλύτερο από το εν λόγο αυτοκίνητο?
Δεν νομίζω! Σημασία για μένα ήταν ότι τελικά περάσαμε και οι δυο και φτάσαμε εκεί που θέλαμε! Είτε με άξονα είτε με ψαλίδια!!!

Άμα ήθελα να κάνω trial και να παίρνω μέρος σε αγώνες σίγουρα θα είχα διαλέξει άλλο αυτοκίνητο! Προς το παρών δεν θέλω!
Μπορεί όμως στο μέλλον, Ποτέ δεν ξέρεις!
Τελευταία επεξεργασία από antstudio και Δευτ Νοέμ 17, 2008 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
antstudio
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Suspension: MAD+ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
Name: Φώτης

Δημοσίευσηαπό georgeh » Δευτ Νοέμ 17, 2008 3:51 pm

Καλά θα ήταν να μην βγάζουμε συμπεράσματα το τι έχει δει ο καθένας και τι ξέρει ο καθένας!! (με μια φορά που έχετε δει κάποια άτομα)

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να γράφετε στα FORUM χωρίς προσωπικές επιθέσεις για το τι λέει ο άλλος!!

Το ότι κάποιος δεν μιλάει δεν σημαίνει ότι και δεν ξέρει!!!! ίσως να έχει βαρεθεί αυτούς του πολέμους!!!

Δεν πρέπει να προσβάλλεται τον υπόλοιπο κόσμο ότι "πάει σε φλαταδούρες και παιδικά" στο κάτω κάτω αυτό τους αρέσει!!

όπως και να το κάνουμε το κάθε όχημα είναι καλύτερο από κάποιο άλλο σε διαφορετικούς τομείς!!

και όπως έχουμε δει με τα μάτια μας (πολλές φορές) το νέο GV να περνά εκεί που το παλιό δεν μπορεί!!!! (τα γεγονότα είναι γεγονότα) όπως επίσης και το αντίθετο!!

και τα δύο μοντέλα έχουν αδύνατα σημεία "διαφορικά το ένα -- ψαλίδια το άλλο"

αν δεν σας αρέσει ένα forum μην γράφετε αλλά μην προσβάλλετε και αυτούς που γράφουν!!!!
Άβαταρ μέλους
georgeh
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό delan » Δευτ Νοέμ 17, 2008 4:16 pm

Για μένα το θέμα είναι απλό ( όπως τα πάντα στην ζωή άλλωστε) και το κάνουμε σύνθετο. Το NGV είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σε πάει εντός και εκτός δρόμου στα περισσότερα σημεία - άν όχι όλα- και να το ευχαριστηθείς με ασφάλεια. Όλοι ξέρουμε ότι για να πάμε μία εκδρομή απαιτείται πορεία (τα περισσότερα χιλιόματρα) σε άσφαλτο. Το νέο GV λοιπόν δεν συγκρίνεται κάν με το παλιό , καθώς θα πάς όπου θές ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ άνετα ξεκούραστα και με ασφάλεια ενώ την ίδια ώρα με το παλιό θα έχεις κουραστεί.... τουλάχιστον . Από εκεί και πέρα άν κάποιος ψάχνει όχημα για να σκαρφαλώνει σε βράχια να κάνει υποβρύχιο ψάρεμα στα ποτάμια και ότι άλλο βάλει ο νούς του τότε απλά δεν έχει το σωστό αυτοκίνητο . Ούτε υπάρχει αυτοκίνητο κανονικής παραγωγής που να καλύπτει εξτρήμ απαιτήσεις και θα πρέπει κάποιος να εξελίξει κάποιο με after sales εξοπλισμό. Εμένα προσωπικά με καλύπτουν απόλυτα οι διαδρομές -εκδρομές που έχουν στόχο να φθάσω σε κάποιο μέρος και όχι να κάνω επίδειξη σκαρφαλώματος του αυτοκινήτου. Έτσι οι φωτογραφίες του Alex παραπάνω πιστεύω ότι απεικονίζουν κάτι αντίστοιχο και συντάσομαι με αυτό το σκεπτικό χρήσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα αυτοκίνητο που να είναι άριστο παντού....άρα εξαρτάται απο τον καθένα μας τι ζητάει. 8) 8)
Liberate me ex internis !
delan
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό Dimis » Δευτ Νοέμ 17, 2008 6:22 pm

Κατ'αρχήν να καλοσορίσω και εγώ με τη σειρά μου, το φίλο στο φόρουμ (αν και λίγο αργοπορημένα).... :wink:

Δεν θέλω να πάρω θέση στην παραπάνω κουβέντα γιατί ....
α) πιστεύω ότι ειμαστε κομματάκι εκτός θέματος (μπορούμε αν είναι απαραίτητο να φτιάξουμε ένα αντίστοιχο θέμα σε μια άλλη ενότητα) και
β) δεν με εκφράζει ο τρόπος της αντιπαράθεσης... γιατί αν και πάντα πιστεύα πως μεσα απο τις αντιπαραθέσεις μπορείς να βγάλεις ωφέλιμα συμπεράσματα.... ο συγκεκριμενος τρόπος αντιπαράθεσης γίνεται πιστεύω χωρίς πραγματικό σεβασμό στο προσώπο του εκάστοτε ατόμου με το οποίο κουβεντιάζουμε (ή μάλλον πιο σωστά) αντιδικούμε...

Παρ'ολα αυτά θέλω να κάνω μια ερώτηση στον φίλο Διονύση.....

mourlokomio έγραψε:Το NGV δεν θα κανει ποτε ουτε στο 40% αυτων που κανει το παλιο......

Φιλικα Διονυσης....!

Φίλε Διονύση αν υποθέσουμε πως αναφέρεσαι σε αντιστοιχα εργοστασιακά (μαμά) αυτοκίνητα χωρίς καμία τροποποίηση, πραγματικά το πιστεύεις αυτό που γράφεις ή είναι από τη ''συναισθηματικη φορα'' που εχεις πάρει για να εκφράσεις τα πιστευω σου......

Με σεβασμό Δημοσθένης
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές

ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: Rocky Road
Name: Δημοσθένης

Δημοσίευσηαπό mourlokomio » Δευτ Νοέμ 17, 2008 6:30 pm

mourlokomio έγραψε:Και εχω να πω και κατι τελευταιο γιατι το κουρασαμε το θεμα παλι.....!
Καλα κανετε και κανετε ολα αυτα τα οποια θελετε και εγω μαζι σας και στα παιχνιδια και παντου και γουσταρω και γιαυτο ειμαι εδω μεσα...μαγκια σας για οτι κανετε και εγω επικρωτω...αλλα μην ακουω πραγματα τα οποια ειναι περαν της φαντασιας....ειναι κριμα!

Αν αυτο ειναι προσβολη τοτε οκ........!!!!
mourlokomio
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό mourlokomio » Δευτ Νοέμ 17, 2008 6:34 pm

Φιλε Δημοσθενη δεν λεω ποτε κατι το οποιο δεν πιστευω και δεν εχω δει με τα ματια μου.....! :wink:
mourlokomio
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες