από Ritsa » Σάβ Ιουν 05, 2010 11:07 am
Με αφορμη τη σημερινη βροχουλα, θα σας πω την περιπετεια μου. Περισυ (δεν θυμαμαι ακριβως ποτε) ειχε ριξει μια ξαφνικη μπορα-καταστροφη, για περιπου 2,5 ωρες. Ειμασταν στο μαγαζι κ το τζιπ στο σπιτι του συντροφου... (δεν μενω πλεον εκει). Το στενο ειναι κατηφορικο κ απο την εισοδο κ απο την εξοδο, με ενα ρεμα που οταν βρεχει κατεβαζει οτι βρει μπροστα του, μαζι με αρκετη λασπη. Με παιρνουν τηλεφωνο οτι βρεχει αρκετα κ ανεβαινει η σταθμη του νερου στο στενο. Αρχιζουν κ με ζωνουν τα φιδια... η ωρα 12 κ το μαγαζι κλεινει στις 3. Ξανα τηλεφωνο στις 1 το νερο εχει φτασει στη μεση της πορτας κ ανεβαινει... Δεν μπορω να φυγω απο το μαγαζι λογω πελατειας (πανω απ'ολα ο επαγγελματισμος) κ κλεινουμε τελικα στην ωρα μας κ ξεκιναμε για το σπιτι. Μολις φτασαμε κ βλεπω το τζιπ, μου ηρθε να παθω χωρις υπερβολες εγκεφαλικο. Ανοιγω την πορτα κ η λασπη ηταν μεχρι τα μισα του τιμονιου... Το νερο βεβαια ειχε φυγει αλλα ειχε αφησει τα σημαδια του... λασπες παντου. Το λυπηθηκα, τρελαθηκα... Μπαινω μεσα οπως ειναι κ προσπαθω να το βαλω μπροστα. Με τα πολλα παιρνει, αφου η εξατμιση ειχε πεταξει εναν κουβα νερο κ το παω στο γνωστο βενζιναδικο για καθαρισμο. Μολις το ειδε ο τυπος μου ειπε. Καλα αφησες το τζιπ να γινει ετσι? που το ειχες κ γιατι δεν το μετακινησες? Τα νευρα μου κροσια... του λεω αστα λογια κ πιασε δουλεια το θελω αυριο. Με τα πολλα το πηρα σε 2 μερες. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΜΟΝΟ ο συναγερμος δεν δουλευε κ τα φαναρια που οταν στεγνωσαν δουλεψαν κανονικα. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. VITARA Κ ΠΑΛΙ VITARA!!!!
Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...