Δυστυχώς έπεσα σε
πιτσιρίκα ειδικευόμενη.... που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν
πως θα έχει καλυμμένο το κώλο της, μιας και τον τακτοποίησε με την θεσούλα που έξασφάλισε
Έχει μπροστά της έναν άνθρωπο 1.90, 110κιλά, φαγωμένο, με ΑΡΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ (την μέτρησε η ίδια), με ιστορικό ΑΨΟΓΟ, αιμοδότη (της έγινε επίδειξη της κάρτας αιμοδότη), και όταν αυτός ο άνθρωπος της λέει ότι κοιμήθηκε από τις 1 ως τις 8 το πρωί, το μόνο που κοίταξε ήταν αν έχω κλείσει 8ωρο ύπνο....
"Δηλαδή, όταν λέτε 1 η ώρα, σας πήρε αμέσως ο ύπνος?" μου λέει
"Ναι, και ξύπνησα μεταξύ 8 και 8:30 τις λέω.....
Τι να της πω της **************** εκείνη την ώρα....
Και λέει το ΘΕΪΚΟ:
- Αν δίνατε για κάποιο περιστατικό, θα σας έπαιρνα, αλλά αφού δίνεται εθελοντικά, πρέπει να σας προστατέψω... Ελάτε πάλι αύριο.
- Δε μπορώ, έχω να πάω σε βαφτίσια
- Τι ώρα είναι τα βαφτίσια?
- Στις 11 της λέω (περιμένοντας να δω τι θα πει...
- Ελάτε στις 9
- Θα μου κρατήσεις τα παιδιά για να έρθω? (της λέω όλο νεύρα)
- Ελάτε τη Δευτέρα
- Δουλεύω, αν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε, αυτό!
- Τι να σας κάνω, τώρα..... Ελάτε το άλλο Σάββατο
- Δε μου λες κοπέλα μου,
μήπως νομίζεις ότι ο εθελοντής είναι και κορόιδο να τον τραβολογάς όποτε θες εσύ? Έχεις μπροστά σου ένα άτομο σαν εμένα, με τα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα, και μπορείς ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ αν μπορείς να του πάρεις αίμα.....
- Δυστυχώς υπάρχει ο νόμος που πρέπει να τηρήσω.....
-

τις είπα και έφυγα για το Αττικό
Πιτσιρίκα, που δεν έχει την εμπειρία ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπως εποίσης και την ελάχιστη ικανότητα να κρίνει γιατί, άλλος γιατρός, θα μου είχε ρουφήξει 2 φιάλες που λέει ο λόγος, όχι μία, όπως έχει γίνει και άλλες φορές
Η κάλυψη κώλου στο μεγαλείο τηςΠαιδιά, όταν πάτε σε Αιμοδοσία, προσοχή με τις πιστσιρίκες εκτός και αν είναι τίποτα άλλες πιτσιρίκες
Τα υπόλοιπα σας τα είπε ο Νίκος..... Το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, που οι Έλληνες το πληρώσανε ΔΙΣ ΕΥΡΩ (έχω δουλέψει εκεί όταν το φτιάχνανε και ξέρω από 1ο χέρι τι κονδύλια έχουν πέσει

)
εθελοντές αιμοδότες δέχονται Δευτέρα-Παρασκευή 9:00 - 14:00 ακόμα και οι καθαρίστριες που ήταν εκεί μου είπανε...."Τι περιμένεις αγόρι μου... Δημόσια Νοσοκομεία σου λέει μετά"Φεύγοντας από το Αττικό, σκέφτηκα να πάω στην πιτσιρίκα στο Θριάσιο και να της πω: "Την έπεσα για 1 ώρα στο αμάξι, τώαρα το έχω κλείσει το 8ωρο...."

Αλλά λυπήθηκα την βενζίνη...
Το καλοκαίρι τώρα, στην Κόρινθο θα πάω για αίμα.... να δω εκεί τι θα συναντήσω....