Ποια είναι η σωστή λειτουργία του κουμπιού που υποτίθεται ότι απομονώνει τα πίσω παράθυρα? Όταν το πατάω μου απομονώνει το χειρισμό από τα πίσω, του συνοδηγού και στου οδηγού λειτουργεί μόνο του οδηγού.
Επίσης του οδηγού γράφει AUTO αλλά μόνο AUTO που δεν είναι, λειτουργεί μόνο χειροκίνητα.
Βοηθήστε ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ άλλη γκρίνια από γυναίκα και παιδιά.
Ο χρόνος είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έχουμε, γιατί είναι περιορισμένος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε χρήμα, αλλά όχι περισσότερο χρόνο.
tasosbo έγραψε:Ποια είναι η σωστή λειτουργία του κουμπιού που υποτίθεται ότι απομονώνει τα πίσω παράθυρα? Όταν το πατάω μου απομονώνει το χειρισμό από τα πίσω, του συνοδηγού και στου οδηγού λειτουργεί μόνο του οδηγού.
Επίσης του οδηγού γράφει AUTO αλλά μόνο AUTO που δεν είναι, λειτουργεί μόνο χειροκίνητα.
Βοηθήστε ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ άλλη γκρίνια από γυναίκα και παιδιά.
Αυτο που γραφεις,και επιπλεον τη λειτουργια τους απο τους πισω επιβατες.Σωστα λειτουργη μονο του οδηγου. Επιπλεον το κουμπι που γραφει AUTO αν το πατησεις πιο μεσα θα νιωσεις ενα κλικ και το παραθυρο κατεβαινει μονο του.
tasosbo έγραψε:Ποια είναι η σωστή λειτουργία του κουμπιού που υποτίθεται ότι απομονώνει τα πίσω παράθυρα? Όταν το πατάω μου απομονώνει το χειρισμό από τα πίσω, του συνοδηγού και στου οδηγού λειτουργεί μόνο του οδηγού.
Και μένα (παλαιό GV2.0/2005) έτσι δουλεύει... παίζεις μπάλα μόνο εσύ
tasosbo έγραψε:Επίσης του οδηγού γράφει AUTO αλλά μόνο AUTO που δεν είναι, λειτουργεί μόνο χειροκίνητα.
Εμένα το Auto δουλεύει με παραπάνω πίεση του κουμπιού και μόνο στο κατέβασμα και σωστό αυτό, για αποφυγή ατυχήματος κατά το κλείσιμο...
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτή η φιλοσοφία στα νέα σας μοντέλα...
tasosbo έγραψε: Επίσης του οδηγού γράφει AUTO αλλά μόνο AUTO που δεν είναι, λειτουργεί μόνο χειροκίνητα.
Τάσο πάτα το κουμπάκι να κατέβει το τζάμι και από εκεί που κατά εσένα τερματίζει , πάτα το ακόμα λίγο πιο κάτω και άστο ! Θα νιώσεις στο διακόπτη ένα κλικ Τότε θα ενεργοποιηθεί ο αυτοματισμός του και θα κατέβει μόνο του ! Όταν το θερμικό διαβάσει αύξηση του ρεύματος αφού τερματίσει ανοικτό και δεν μπορεί να γυρίσει άλλο το μοτέρ του μηχανισμού , θα κόψει το ρεύμα και το τζάμι σου θα μείνει όλο ανοικτό ! Το κλείσιμο γίνεται κρατώντας συνεχώς τον διακόπτη , δεν έχει αυτοματισμό !
Ok παιδιά το δοκίμασα όπως τα λέτε είναι το πάτησα λίγο παραπάνω και το έκανε το κλικ.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να κόβει το χειρισμό από εμένα για τα πίσω και του συνοδηγού αφού εγώ το επιλέγω... το θεωρώ λίγο χαζό.
Όσο για τον αέρα που βγαίνει από τα χειριστήρια το έχω παρατηρήσει και εγώ. Στην αρχή έψαχνα μήπως μπάζει από πουθενά, είναι πρακτικό όμως δροσίζεις και τα δάκτυλα σου
Ο χρόνος είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έχουμε, γιατί είναι περιορισμένος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε χρήμα, αλλά όχι περισσότερο χρόνο.