Βενζινάδικο προσοχή πετρέλαιο

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Βενζινάδικο προσοχή πετρέλαιο

Δημοσίευσηαπό logo » Κυρ Μάιος 30, 2010 11:52 am

Πριν μερικές μέρες σταματάω σε ένα βενζινάδικο και είχα μια μικρή περιπέτεια . . . λέω στην υπάλληλο θα ήθελα 20 εύρο βενζίνη και μου κάνει το απίστευτο μου βάζει πετρέλαιο . . . προτού συνεχίσω θα ήθελα να μάθω εάν μπορεί η αντλία πετρελαίου να μπει στα δικά μας . . . αυτή τη διευκρίνιση τη θέλω για να εκθέσω και βενζινάδικο και τον τρόπο αντιμετώπισης . . .
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ . . .
Άβαταρ μέλους
logo
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: CONTINENTAL A/T
cb: Ναι

Re: Βενζινάδικο προσοχή πετρέλαιο

Δημοσίευσηαπό dj aris » Κυρ Μάιος 30, 2010 12:44 pm

Φιλε μου ποιο αμαξι εχεις?και την αντλια πετρελεου εφοσον το αμαξι σου ειναι βενζινη την τη θελεις?

ΥΓ.Καλο θα ηταν να βαλεις στο προφιλ σου το αμαξι που εχεις για να μην σε ρωτανε συνεχεια
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό logo » Κυρ Μάιος 30, 2010 12:48 pm

gv 2002 1.6 εγω δεν την θελω ο βενζινας μου εβαλε πετρελαιο . . .
Άβαταρ μέλους
logo
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό dj aris » Κυρ Μάιος 30, 2010 1:13 pm

Ναι η αντλια ειναι ιδια απο οσο ξερω και εχω παρατιρισει.Τωρα τη θα κανεις με το πετρελεο μεσα στο ρεζερβουαρ σου?θα το αδειασεις?
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό logo » Κυρ Μάιος 30, 2010 3:02 pm

Τέλος πάντων εγώ θα τα πω μονό και μονό για τον τρόπο του ‘παλικαρα’ . . .
πάω με ενα φιλο χθες να βάλω βενζίνη η κοπέλα στην αντλία μου λέει ότι κατά λάθος έβαλε πετρέλαιο , εγώ ξέρω ότι αυτό κανονικά δεν γίνεται λόγο διαφοράς μεγέθους . . . οκ λέω και τώρα . . . φωνάζω αστυνομία και έρχεται μέσα στη ζοχάδα και το αφεντικό γιατί το ξυπνήσαμε και μέσα στην ειρωνεία του τύπου τι θες να κάνουμε τώρα και τέτοια . . . έρχεται η αστυνομία και ο τύπος αρχίζει και λέει αυτά που θα ήθελε να ακούσει ο κάθε ένας θα το πάω τη δευτέρα (ήταν Σάββατο)στην αντιπροσωπεία θα το φτιάξω και τέτοια . . . η αστυνομία κάνει καταγραφή γεγονότων και φεύγει με το που φεύγει λέει σε κάτι πιτσιρικάδες το αφεντικό να δουν τι θα κάνουν και αρχίζουν να ψάχνουν το ρεζερβουάρ και από πού θα αντλήσουν το πετρέλαιο και ρωτάω γιατί όλο αυτό αφού δεν είπατε ότι θα το πάτε στην αντιπροσωπεία τη δευτέρα . . . και μου απαντάει με ύφος έλα τώρα θα φωνάξω ένα γνωστό μου να μη σας αφήσω και χωρίς αυτοκίνητο και κάτι τέτοια τέλος πάντων λόγο υποχρεώσεων φεύγουμε . . .το βραδάκι παίρνει τηλ και μας λέει να πάμε να το πάρουμε . . . μας λέει να πάμε να κάνουμε μια δήλωση στο α/τ ότι παραλάβαμε το αυτοκίνητο . . . πήγαμε αλλά εκτός της παραλαβής γράψαμε ότι το αυτοκίνητο θα πάει για έλεγχο στην εταιρία και μετά θα πούμε όλα οκ . . . ο τύπος στο βενζινάδικο όταν το διάβασε έφριξε ότι και καλά είμαστε άντρες και φοράμε παντελόνια και γιατί το έγραψα αυτό και τέτοια εγώ σου έπλυνα το αυτοκίνητο που δεν το είχες πλύνει πότε και τέτοια και ότι εάν δεν το αλλάξω δεν μου δίνει το αυτοκίνητο . . .εγώ το έγραψα αυτό για να μπορώ να είμαι καλυμμένος και εγώ όπως του εξήγησα αλλά . . . μετά από συζητήσεις επιπέδου του τύπου έχω και δουλείες και δεν μπορώ να ασχολούμε με εσάς και πολύ ασχολήθηκα λέω εντάξει πάλι την αστυνομία τότε και πάλι αλλάζει ύφος και παίρνει το δικηγόρο του τηλ και καταλήγουμε στο να συμπληρώσω πάνω στην δήλωση ότι όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο ότι δούλευε κανονικά . . . τέλος το πήρα και τη Δευτέρα αντιπροσωπεία όπου φυσικά αρνήθηκε ότι θα πληρώσει τη διάγνωση.

αυτά όλα τα γράφω εκ μέρους φίλου που ήταν δικό του το αυτοκίνητο αλλά ήμουν παρόν σε όλα το βενζινάδικο είναι κοντά στο κρατικό Νικαίας επί της Πέτρου Ράλι στο ρεύμα προς Νίκαια Ετεκα το πρώτο μετά το κρατικό στο δεξί μας χέρι και από ότι έμαθα έχει γίνει πολλές φορές . δεν έγραψα όλες τις λεπτομερές και το πώς μας συμπροφερθήκαν αλλά πραγματικά εάν ήταν κάποιος τρίτος θα πίστευε ότι κάτι κάναμε εμείς λάθος

συγγνώμη για την κούραση αλλά αυτά πρέπει να μαθεύονται και να ξέρουμε τι βάζουμε στα αυτοκίνητα μας και όχι να κινδυνεύουμε κάθε φορά που βάζουμε βενζίνη
Άβαταρ μέλους
logo
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό scriptalex » Κυρ Μάιος 30, 2010 3:13 pm

dj aris έγραψε:Ναι η αντλια ειναι ιδια απο οσο ξερω και εχω παρατιρισει.Τωρα τη θα κανεις με το πετρελεο μεσα στο ρεζερβουαρ σου?θα το αδειασεις?

Η αντλια ειναι πολυ πιο μικρη απο αυτη της βενζινης καθως επισης και το στομιο του ρεζερβουαρ του πετρελαιου με της βενζινης
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
Άβαταρ μέλους
scriptalex
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: michelen AT
Suspension: oxi akoma
cb: Όχι
Name: alexis

Δημοσίευσηαπό daemonhook » Κυρ Μάιος 30, 2010 4:57 pm

Προσωπικα,παντα οταν βαζω βενζινη,κατεβαινω απο το αυτοκινητο και ειμαι παρων στη διαδικασια.

Υ.Γ.Φιλε logo δεν το λεω σαν παρατηρηση,απλα λεω αυτο που κανω εγω για να αποφευγω παρατραγουδα.
NGV '07 2.0 5D
Άβαταρ μέλους
daemonhook
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar
Suspension: MAD Springs
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Κυρ Μάιος 30, 2010 6:35 pm

Περνάω συχνά από κει και δεν βάζω δε μου αρέσουν οι φάτσες τους :D
vitaroulas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Κυρ Μάιος 30, 2010 9:09 pm

Η αντλία του πετρελαίου μπαίνει άνετα στο στόμιο της αμόλυβδης διότι είναι ποιο στενή . Θέλει προσοχή παίδες να σταματάτε δίπλα στα πράσινα στόμια τα μαύρα κάνουν τζιζ :lol: :lol: :lol: . Προσωπικά το θεωρούσα απίθανο να σου βάλει κάποιος πετρέλαιο αλλά τελικά είναι πολύ εύκολο :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mikeGV

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Μάιος 30, 2010 9:22 pm

τότε και πάλι αλλάζει ύφος και παίρνει το δικηγόρο του τηλ και καταλήγουμε στο να συμπληρώσω πάνω στην δήλωση ότι όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο ότι δούλευε κανονικά . . . τέλος το πήρα και τη Δευτέρα αντιπροσωπεία όπου φυσικά αρνήθηκε ότι θα πληρώσει τη διάγνωση.

Μιά χαρά δήλωση ήταν και δεν καταλαβαίνω γιατί συμπληρώσατε κάτι τέτοιο εκ των υστέρων, αυτός πήρε το δικηγόρο του εσείς δεν μπορούσατε?
Και την αστυνομία γιατί δεν την ξαναφωνάξατε, δεν είχε κανένα δικαίωμα να σας παρακρατεί το αμάξι!!
Με συγχωρείς αλλά ενώ το ξεκινήσατε καλά, κατόπιν τα θαλασσώσατε :evil:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Κυρ Μάιος 30, 2010 10:20 pm

Παίδες... σε πολλά πρατήρια πλέον δουλεύουν πιτσιρικάδες και μάλιστα αρκετές κοπελίτσες. Επειδή λοιπόν η τάση είναι να κοιτάζουμε την κοπελίτσα, η οποία ουδεμία γνώση έχει επί του αντικειμένου κλπ, καλό είναι να κοιτάζουμε την αντλία την οποία χειρολαβεί και πάει να βάλει στο στόμιο. Το λέω επειδή έτσι την έπαθα κι εγώ, κι αντί για απλή που της είπα να μου βάλει "κατά λάθος".... V power racing λες και έχω καμιά σαύρα τύπου "Χ" μάρκας και τσίτα τα γκάζια. Επειδή τέτοια "λάθη" (=κοροϊδία εν ψυχρώ) δε τα σηκώνω, απαίτησα τη χρηματική διαφορά σε τζάμπα πλύσιμο του αυτ/του ή κάτι άλλο. :wink: Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι αν βλέπετε πιτσιρικάδες κλπ (που εντάξει μια δουλειά κάνουν κι αυτοί, δεν το κακολογώ...) τα μάτια σας 14! Επίσης και κάτι άλλο στο θέμα υπαλλήλου "κοπελίτσας": οι πρατηριούχοι ποντάρουν στο ότι αν γίνει κανα τέτοιο λάθος (όχι σαν στο φίλο του logo), κι επειδή είναι μια γλυκιά κοπελίτσα ότι δε θα μιλήσεις... :wink: Και το ξέρω εκ των έσω αυτό... :evil:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Κυρ Μάιος 30, 2010 10:54 pm

...καλά με ποιο δικαίωμα δεν σου έδινε το αμάξι σου (και δέχτηκεs κάτι τέτοιο??) :evil:
έχει δίκιο ο Γιώργοs καλά το ξεκινήσατε αλλά μετά........ :think:

η αλήθεια είναι οτι βρίσκουν και τα κάνουν!!!!!!

έκανεs πολύ καλά που μαs είπεs για το βενζινάδικο και τον τρόπο αντιμετώπισης . . .(του παλικαρά :clap: :clap: )!!!
τέλοs καλό όλα καλά...............
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό char » Κυρ Μάιος 30, 2010 11:59 pm

Πάντως φίλε logo, αμάν έκανα μέχρι να καταλάβω πως εννοούσες τη μάνικα και όχι την τρόμπα (αντλία) πετρελαίου στο πρώτο σου πόστ! :?
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Δευτ Μάιος 31, 2010 6:21 pm

tzivi_tzon έγραψε:Παίδες... σε πολλά πρατήρια πλέον δουλεύουν πιτσιρικάδες και μάλιστα αρκετές κοπελίτσες. Επειδή λοιπόν η τάση είναι να κοιτάζουμε την κοπελίτσα, η οποία ουδεμία γνώση έχει επί του αντικειμένου κλπ, καλό είναι να κοιτάζουμε την αντλία την οποία χειρολαβεί και πάει να βάλει στο στόμιο. Το λέω επειδή έτσι την έπαθα κι εγώ, κι αντί για απλή που της είπα να μου βάλει "κατά λάθος".... V power racing λες και έχω καμιά σαύρα τύπου "Χ" μάρκας και τσίτα τα γκάζια. Επειδή τέτοια "λάθη" (=κοροϊδία εν ψυχρώ) δε τα σηκώνω, απαίτησα τη χρηματική διαφορά σε τζάμπα πλύσιμο του αυτ/του ή κάτι άλλο. :wink: Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι αν βλέπετε πιτσιρικάδες κλπ (που εντάξει μια δουλειά κάνουν κι αυτοί, δεν το κακολογώ...) τα μάτια σας 14! Επίσης και κάτι άλλο στο θέμα υπαλλήλου "κοπελίτσας": οι πρατηριούχοι ποντάρουν στο ότι αν γίνει κανα τέτοιο λάθος (όχι σαν στο φίλο του logo), κι επειδή είναι μια γλυκιά κοπελίτσα ότι δε θα μιλήσεις... :wink: Και το ξέρω εκ των έσω αυτό... :evil:

Φιλαράκο δεν φταίει η κοπελίτσα και δεν πήρε λάθος μάνικα στο χέρι . Αυτή είναι η πολιτική της shell να σου βάζουν V power :twisted: :twisted: . Ένα διάστημα στην Αθήνα το έκαναν συνέχεια και αφού τσακώθηκα :violence-smack: κανα δύο φορές κάθε φορά που πήγαινα έλεγα την απλή θέλω γιατί αν δεν το πεις στην βάλανε την μάνικα και δεν το πήρες χαμπάρι :lol: :lol: :lol: :lol: .
mikeGV

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τρί Ιουν 01, 2010 10:03 am

mikeGV έγραψε:
tzivi_tzon έγραψε:......Το λέω επειδή έτσι την έπαθα κι εγώ, κι αντί για απλή που της είπα να μου βάλει "κατά λάθος".... V power racing...........

.......κάθε φορά που πήγαινα έλεγα την απλή θέλω γιατί αν δεν το πεις στην βάλανε την μάνικα και δεν το πήρες χαμπάρι :lol: :lol: :lol: :lol: .
Τσι το πα καρντιά μου.... πόσο :violin: να'μαι λες;;;
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες