από lambros » Δευτ Μάιος 31, 2010 7:28 am
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.Τελικά η ταλαιπωρία μου (και της συζύγου) δεν τελείωσε εκεί.
Όπως έγραψα ξεκινήσαμε για το ωραίο ταξιδάκι μας με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά.
Μέχρι την Πάτρα όλα super, ούτε λαμπάκια όυτε διακοπές ούτε τίποτα.
Μετά την Πάτρα όμως το πρώτο λαμπάκι έκανε την εμφάνιση του.Του ΑBS φυσικά όπως και την προηγούμενη μέρα.Συντηρητικά, λοιπόν, χωρίς καταναλώσεις (φώτα , air condition, radio κλπ) φτάνουμε Κυλλήνη και βρίσκουμε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων.Το βάζω μέσα, μετράμε το δυναμό το οποίο χωρίς καταναλώσεις έβγαζε 12,1 V ενώ μόλις ανάβαμε φώτα 'η κάτι άλλο έπεφτε κάτω από τα 12.Το παλικάρι εκεί ήταν σίγουρος ότι είχε πρόβλημα και προθυμοποιήθηκε να μου φορτήσει την μπαταρία για να φτάσω στον προορισμό μου.
Μέσα στο άγχος ξεκινήσαμε για να μπούμε στο ferry και στην συνέχεια να περάσουμε απέναντι.
Θα έπερνε μπρός ή θα μέναμε στο ferry???
Τελικά και μπήκαμε και βγήκαμε .Φυσικά είχα πέρει απόφαση ότι δεν έπρεπε να το μετακινώ και ότι θα έπρεπε να βρώ να φορτίσω την μπαταρία για να καταφέρω να γυρίσω.
Για να μην λέω πολλά, όλο το ΠΣΚ δεν το μετακίνησα καθόλου βρήκα το Σάββατο ηλεκτρολόγο και την φόρτισα και Κυριακή πρώί ξεκινήσαμε για επιστροφή με συνοδεία αποφασισμένοι ότι άν μείνουμε, παίρνει το αυτοκίνητο η express servise και εμείς επιστρέφουμε με τους φίλους μας.
Μέχρι τον Ασπρόπυργο όλα καλά.Έδιωξα και το αυτοκίνητο συνοδείας και λίγο πρίν το λιμάνι του Πειραια μου άναψε και πάλι το λαμπάκι του ABS.ξέχασα να σας πώ ότι από την αρχή της επιστροφής ήμουν με αναμένο το λαμπάκι της μπαταρίας που σημαίνει ότι δεν φόρτιζε.
Μετά από κανα πεντάλεπτο και αφού γαι να κάνω οικονομία δεν έβγαζα φλάς, φρενάριζα με χειρόφρενο κλπ έγινε general shut down στο ταμπλό και άρχισαν οι διακοπές.
Εν κατακλέιδι το αυτοκίνητο έσβησε μόλις σταμάτησα έξω από το σπίτι μου.
Το πήρε και πάλι η οδική και το πήγαμε στο συνεργείο και σήμερα έχουμε την συνέχεια!!!
Είδωμεν...