Λοιπόν έτοιμη η τεντούλα και σύμφωνα με τις δυνατότητές μου βγήκε μπορώ να πώ αρκετά καλή
Μια περίληψη πωσ κύλησε το πράγμα...
Κατ'αρχήν φτιάχτηκε η τέντα σε άξονα 34mm και διάσταση 1,80χ3,00.(Ο τεντάς περιμένει με χαρά όποιον ενδιαφέρετε να φτιάξει κάτι ανάλογο

)
Μαζί μου δώθηκε ένα stop για την μια μεριά με αξονάκι που μπαίνει μέσα στον άξονα της τέντας και μπορεί να γυρνάει,ένα ακόμα stop για την άλλη μεριά με ρουλεμάν που όλα αυτά τροποποιήθηκαν με τροχό ώστε να χωρέσουν στο κουτί που θα την φιλοξενούσε
Επίσης μοτεράκι για το μάζεμα και μανιβέλα.
Στην πορεία αφού είδα ότι το πανί τυλιγμένο είναι 64mm αγοράστηκε ανωξείδοτη σωλήνα 84mm όπου και έγινε με τροχό μια σχισμή 9mm για να βγαίνει το πανή και κολλήθηκε από τι μια το ένα stop ενώ από την άλλη μπήκε με βίδες ώστε να μπορεί να αποσπάτε για πλύσιμο πανιού και αλλάγη άν χρειαστεί
Φτιάχτηκαν βάσεις στα μέτρα των μπαρών μου και πήγε για ηλεκτροστατική βαφή στον Πειραιά!
Μονταρίστηκε,μπήκε μπροστά που μου είχε αφήσει ο τεντάς υποδοχή μια βέργα ώστε να είναι τεντωμένο το πανί όταν είναι ανοιγμένο και ως stop όταν μαζευτεί.
Μπήκαν αριστερά δεξιά 2 μπουντούζια για το τέντωμα και για ορθοστάτες κατά το στήσιμο!
Μένει μια εκκρεμότητα στο σημείο μαζέματος καθώς δεν πολυβολεύει με το μοτεράκι όπου θα μπεί κολλητό παξιμάδι στον άξονα και θα μαζεύει με καστάνια

(ιδέα kostasv6

)
Αυτά σε γενικές γραμμές με την κατασκευή!
Το κόστος συνολικά ήταν 240 ευρώ.
150 κομπλέ η τέντα,50 η ανοξείδωτη σωλήνα,40 μικροτσουμπλέκια και βάψιμο
Η πιο φθηνή που είχα βρεί ήταν γύρω στα 550 ευρώ και σε διάσταση πολύ μικρότερη

Το τέντωμα δεν μπορούσε να γίνει καλύτερα λόγο χώρου για να το δείτε καλύτερα πως είναι
Στην πράξη και με την πρώτη ευκαιρία που θα αποδράσουμε