Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Παράπονα, προτάσεις για τα συνεργεία

Re: Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Μάιος 10, 2010 11:35 am

Εφτασε ο κομπος στο χτενι παλικαρια....

Του εστειλα το παρακατω mail.

Για να δουμε....

Καλημερα Βαγγελη.

Πιστευω να με θυμασαι.Ειμαι ο Πετρος που τον Μαιο του 2007 μου εφτιαξες το Grand Vitara 1600 μετατροπη σε Turbo.
Πιστευω πως εχεις διαβασει το σχολιο που εκανα στο site σου , αλλα μετα λυπης μου διαπιστωσα πως οχι μονο το κατεβασες, αλλα δεν ειχα και καμια απαντηση απο σενα πανω στο θεμα μου. Οπως σου ειχα γραψει και στο site σου, θα προβω σε ενεργειες δημοσιευσης της ιστοριας μου και σε "αλλα φορουμ οπου και ακουγομαι". Παρολα αυτα μετα απο τοσους μηνες εισαι αφαντος και αυτο σε θιγει σαν καλο επαγγελματια οπου ο καθενας θα ηθελε να ειναι.
Καθε μερα απο την στιγμη που ξεκινησε η ανακατασκευη του μοτερ , ολο και κατι νεο ανακαλυπτα.
Βαγγελη δεν ειναι καιρος για πειραματα και απορω γιατι επελεξες να κανεις πειραματα στο δικο μου αυτοκινητο.
Ζηταω λοιπον απο σενα το 70% των χρηματων που σου κατεβαλα. (5000ευρω-30% = 3500 μου επιστρεφεις και ειμαστε πατσοι.)
Δεν ζηταω ολοκληρο το ποσο διοτι και υλικα αγορασες και καποιος απασχοληθηκε για να φτιαξει οτι εφτιαξε. Αν και εδω εχω καποιες ενστασεις για την ποιοτητα των υλικων διοτι η τουρμπινα που μου εβαλες ειναι δυο !!!! διαφορετικα κομματια, + του οτι ητανε τεραστια για το 0.3 που δουλευε το αμαξι.Να πω για τον εγκεφαλο? Μονο πλεξουδα του ρευματος και πλεξουδα για το καυσιμο ? avance? τιποτα? Ουτε καν καλωδια? Και μου ειχες συνδεσει μονο 10!!!! καλωδια? Και περιμενεις να δουλευψει το αυτοκινητο? Ε οχι ρε φιλε δεν γινονται αυτα..
Ειδες τοσο καιρο δε σε εχω ενοχλησει. Αλλα πλεον ο κομπος εφτασε στο χτενι.Δεν θα πληρωνω εγω 2 φορες για να ξαναφτιαξω το αυτοκινητο επειδη εσυ δεν εισαι σωστος μαστορας.
Περιμενω απαντηση αν και πιστευω πως δεν χωραει θεμα συζητησης εδω, τα πραγματα ειναι προφανη.
Δεν εχω καμια ορεξη ουτε για δικηγορους ουτε για δικαστηρια ουτε τιποτα.
Θελω να ερχομαι στο μαγαζι σου και να πινω το καφεδακι μου οπως εκανα και τοτε που μου εφτιαχνες το αυτοκινητο και που ειχα πιστεψει σε σενα και στην δουεια σου γιατι "Φαινοσουν" πολυ σωστος .Κριμα που με απογοητευσες ετσι!!!!!
Καλημερα.
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό ------ » Δευτ Μάιος 10, 2010 11:48 am

Εχεις αντοχες Πετρο :!:
------

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Δευτ Μάιος 10, 2010 11:51 am

Πετράν ελπίζω να βρειs το ΔΙΚΙΟ σου.... :!:
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
cb: Ναι
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Μάιος 10, 2010 11:54 am

Ιωαννη, πρεπει να παμε βολτα...
Τωρα που φτιαχτηκε Σ Ω Σ Τ Α το αυτοκινητο πεταει ...
Με 5η εχει τρελλη ρεπριζ... Αλλα εχω κοφτη στις 4200... ουτε diesel να ημουνα :lol: :lol:
Για να στρωθει ομορφα και ωραια...
Αυτη τη φορα η σωστη μετατροπη κρατησε 4 μηνες ολοκληρους με λιγοτερα χρηματα και με επιμονη πανω απο το κεφαλι του μαστορα καθως και με απειρες ερωτησει το λεπτο..
Τωρα πιστευω μπορω να παω να δωσω εξετασεις και να γινω Μηχανικος Α'..
Σας τον συτηνω ανεπιφυλακτα τον Θαναση που μου ανελαβε το ολο projectaki... Και σωστες τιμες και επαγγελματιας!!!!!!!!!!!!!!! Το τελευταιο τα λεει ολα για ολα!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Δευτ Μάιος 10, 2010 12:13 pm

Πετράν,να είναι πάντα ετσι..δυνατό και γερό!!!!!!
τι πίεση το" δουλεύειs" τώρα; σταθερό ή με over; σου έβαλε ο θανασηs 5 μπεκ;

αν παs απο τον βαγγέλη να του πειs και ενα :tsoukalas: και απο εμενα που μου έκανε το pajero to pinin μου,σαν γαίδαρο να κοπανάει...ακόμα και στα χαλικια :tsoukalas: :tsoukalas: με έκανε να το στείλω πριν την ώρα του ο :violin: ..
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Μάιος 10, 2010 12:24 pm

A μαλιστα...
Θα το μεταφερω..
Το δουλευω μισο μπαρ να στρωθει. Γιατι με φουλ ανοικτη την βαλβιδα βαραει 0,9 βεβαια θελει αλλο προγραμμα εκει. Τωρα ειναι περασμενο το βασικο για να στρωθει οπως ειπα.
Αλλα στο 0,9... Αστο.. ανοιγει τρομερα! Και επισης οταν αφηνω λιγακι το γκαζι πριν σκασει, ακουγεται ενας τρομερος στροβιλισμος στο βαρελακι που ειναι μεσα στην κβλ... Λες και ειναι scania και να δινει αναποδες στρωφες η φτερωτη!!!

Μου εβαλε 5 μπεκ ο θανασης και το ρυθμισε ο K-TECH. Πολυ καλη δουλεια πραγματικα.. Βγηκε το κοκορετσι το προηγουμενο και μπηκανε οπως επρεπε. Υποσχεθηκα φωτογραφιες αλλα... που μυαλο..
Τωρα που εχω και μια δουλιτσα πανε ολα περιφημα κι εω αρχισει διαφορες περικοπες! :lol: :lol: :lol: :lol:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Μάιος 10, 2010 12:27 pm

fluflitsa έγραψε:πω ταλαιπωρία που τράβηξες!
ελπίζω τώρα τουλάχιστον να είναι όλα εντάξει στο αυτοκίνητό σου

Βεβαιως Νινα.. Τωρα και αστρωτο παταω και τιγκουαν. Καλα πλακα κανω δε ξερω... Θα δουμε μολις κλεισω 6000 κμ.. :lol: :lol:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Δευτ Μάιος 10, 2010 12:43 pm

για την ταλαιπωρία που τράβηξες θα σε αφήσουμε να νικήσεις σε μια μικρή κόντρα :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Name: Νίνα

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Μάιος 10, 2010 12:50 pm

fluflitsa έγραψε:για την ταλαιπωρία που τράβηξες θα σε αφήσουμε να νικήσεις σε μια μικρή κόντρα :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε οχι και να με αφησετε... Με το σπαθι τους οι αλλοι και με τις τουρμπινες μας εμεις! :lol: :lol: :lol:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό ------ » Δευτ Μάιος 10, 2010 1:10 pm

Πετρο,ασε να περασουν τα χλμ και μετα λες τα καλα σου λογια :think:
------

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Μάιος 10, 2010 1:21 pm

Ναι σιγουρα. Αλλα γαργαλαει το τιουτικο..
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Δευτ Μάιος 10, 2010 2:45 pm

μακαρι φιλε να πανε ολα ρολοι και να χαρεις επιτελους το αμαξι σου.παντως επειδη τελευταια ασχοληθηκα πολυ με τουρμπινες δεν καταλαβαινω γιατι να σου βαλει πεμπτο μπεκ.ειμαι αντιθετος με αυτη την αποψη.και καλο θα ηταν να εστρωνες το αμαξι σου πρωτα ατμοσφαιρικο και μετα εκανες οτι εκανες.επειδη εχεις δωσει πολλα χρηματα παρε και δυο τρεια οργανακια να ελεγχεις τον κινητηρα σου γιατι μπορουν να σε προλαβουν απο τα χειροτερα.τουλαχιστον κυνηγησε τον μπας και μπορεσεις και παρεις πισω καποιο μερος των χρηματων σου.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
cb: Όχι
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Μάιος 10, 2010 3:12 pm

Απο οργανακια εχω πιεση , θερμοκρασια καυσαεριων, αναλογια μειγματος , πιεση λαδιου και βολτομετρο
Θελω να βαλω επισης θερμοκρασια λαδιου και θερμοκρασια νερου. Αλλα μαλλον με βλεπω η για κολωνα η για μπροστα απο την πλαφονιερα./. Ειδομεν οπου κατσουνε καλυτερα!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Δευτ Μάιος 10, 2010 8:07 pm

Επισκέπτης έγραψε:Απο οργανακια εχω πιεση , θερμοκρασια καυσαεριων, αναλογια μειγματος , πιεση λαδιου και βολτομετρο
Θελω να βαλω επισης θερμοκρασια λαδιου και θερμοκρασια νερου. Αλλα μαλλον με βλεπω η για κολωνα η για μπροστα απο την πλαφονιερα./. Ειδομεν οπου κατσουνε καλυτερα!

θερμοκρασια καυσαεριων εννοεις πυρομετρο ετσι?τωρα για αναλογια καυσιμου ειναι πολυ μπερδεμα αν εχεις σκετο μονο το οργανο αφου στην ουσια δεν παιρνεις πληροφοριες παρα παιχνιδι ειναι.για να κανεις σωστη δουλεια και πιστεψε με το εχω ψαξει πολυ το θεμα θελεις αισθητηρα λαμδα wideband που ειναι μαζι με το οργανο και εχεις ακριβη μετρηση αναλογιας καυσιμου.με σκετο οργανο εχεις σωστη μετρηση μονο στο ρελαντι και φουλ στροφες εκει που μας ενδιαφερει να δουμε αν στεγνωνει δεν εχεις σωστες μετρησεις.παντως για μενα στο ειπα και πριν αφου εχεις δωσει τοσα λεφτα πετα το πεμπτο μπεκ βαλε 4 μεγαλα και ενα αγραφο να ξεμπερδευεις.και καθε φορα που θα θες να ρυθμισεις κατι δεν θα δινεις 200 με 300 ευρω για επαναπρογραμματισμο.και αν μπορεις βαλε και θερμοκρασια λαδιου οπως γραφεις και εσυ παρα πανω.και το καλο που εχεις με εναν αγραφο μπορεις να καταργησεις τελειως τον αισθητηρα αερως maf διαφορετικα αν δεν μπορει να δωσει παραπανω οτι και να κανεις κλαφτα.στα λεω φιλικα γιατι με το gtir που ειχα τα περασα και πλεον τα εμαθα.ζημιες δεν ειχα αφου ηταν μαμα τουρμπατο τετραπεταλουδο 240 αλογα αλλα ψαχτηκα πολυ με προγραμματα και maf sensor μεχρι να μπορεσω να το κανω να δουλευει ενα μπαρ και τροχο 300 αλογα.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
cb: Όχι
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Μάιος 13, 2010 2:39 am

Holly M A M A !!!

Μπεκ θα βαλω μεγαλυτερα. Για ολα τα αλλα που ειπες θα το δω πως θα γινει . ετσι κι αλλιως περιμενω ακομα 4000κμ να το στρωσω................
Επισκέπτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Συνεργεία

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες