Μέχρι πριν 3-4 χρόνια μέσα στο πολυτεχνείο ή σε καμιά πλατεία στα εξάρχεια άραζε ο Κανέλλος. (ο σκύλος). Αυτός ο σκύλος όπου πανικός και ο κανέλος μέσα. Σε συναυλίες μεσα στο πολυτεχνίο, σε συναυλίες στην πλατεία, σε πορείες...παντου. Και πάτα γράπωνε ζηταδες και τους κατέβαζε, πάντα γαύγιζε στους μπάτσους και γενικότερα πολύ μάχημο σκυλι, Όλοι στα Εξάρχεια τον ήξεραν με το "μικρό" του όνομα, και τον σέβονταν. Όσπου ο γλυκούλης μας μεγάλωσε και δεν μπορούσε να είναι τόσο μάχημος, όμως κατέβαινε στισ πορείες και πάλι. Κάποια μέρα όμως ήρθε μια πολύ άσχημη αρρώστια (δεν θυμάμαι πως μας την είπαν) και τα πίσω του ποδαράκια είχαν παραλύσει, και είχε γίνει αρκετα επιθετικός με αυτούς που δεν αναγνώριζε. Τότε ο Κανέλος πήγε σε ένα νοσοκομείο, τα ποδαράκια του έγιναν καλά και τον πήγαν σε ένα "ξενοδοχείο ζώων" στην κέρκυρα απ ότι θυμάμαι αλλά ο Κανέλλος έιχε πέσει σε κατάθληψη. Πήγαν 2 άτομα και τον έφεραν Αθηνα όπου από τότε άραζε μέσα στο πολυτεχνέιο απλά, φρόνημοσ πλεον. Είχε και ένα σπίτι, αυτό των παιδιών που τον έφεραν. Πριν 2 χρόνια δυστυχώς ο Κανέλλος, έφυγε και μας σπάραξε την καρδιά. Ένα μεγάλο κενό. Κανένα άλλο σκυλί δεν ήταν τόσο μάχημο ποτε...Ούτε θα ξεχαστεί ποτέ αύτος ο 4τράποδος φίλος.
Τώρα είναι ένα νέο σκυλάκι που από ότι φαίνεται είναι άξιος αντικαταστάτης του Κανέλλου. Ο Λουκάνικος. Ο Λουκάνικος ο οποίος από ότι έιδα από φότος κατεβαίνει και αυτός, γαβγίζει, αρπάζει... Γιατί και οι σκύλοι έχουν δικαιώματα δηλαδή...
Συγνώμη αλλα........συγκινητικότατο το βιντεάκι, και καλά κάνανε τα παιδιά αλλα έχω κάποιες ενστάσεις. Εαν οι αυτοαποκαλούμενοι " γνωστοί άγνωστοι " και στις φωτό και στα βίντεο φάινονται αρκετοί απο αυτούς με κουκούλες, μάσκες κλπ οι οποίοι είχανε υπο την προστασία τους τον κανέλλο , έχουν έστω και την παραμικρή σχέση με αυτούς που μια βδομάδα πρίν φωνάζανε κάψτε τους όλους και τους κάψανε, λέω ΕΑΝ τοτε ως κοινωνία εχουμε πια ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Συγνώμη αλλα........συγκινητικότατο το βιντεάκι, και καλά κάνανε τα παιδιά αλλα έχω κάποιες ενστάσεις. Εαν οι αυτοαποκαλούμενοι " γνωστοί άγνωστοι " και στις φωτό και στα βίντεο φάινονται αρκετοί απο αυτούς με κουκούλες, μάσκες κλπ οι οποίοι είχανε υπο την προστασία τους τον κανέλλο , έχουν έστω και την παραμικρή σχέση με αυτούς που μια βδομάδα πρίν φωνάζανε κάψτε τους όλους και τους κάψανε, λέω ΕΑΝ τοτε ως κοινωνία εχουμε πια ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Νίκο να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που φώναζαν ΄κάψτε τους΄ δεν ήταν αυτά τα παιδιά που περιέθαλψαν τον Κανέλλο αλλά προβοκάτορες των διαδηλωτών!!
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Συγνώμη αλλα........συγκινητικότατο το βιντεάκι, και καλά κάνανε τα παιδιά αλλα έχω κάποιες ενστάσεις. Εαν οι αυτοαποκαλούμενοι " γνωστοί άγνωστοι " και στις φωτό και στα βίντεο φάινονται αρκετοί απο αυτούς με κουκούλες, μάσκες κλπ οι οποίοι είχανε υπο την προστασία τους τον κανέλλο , έχουν έστω και την παραμικρή σχέση με αυτούς που μια βδομάδα πρίν φωνάζανε κάψτε τους όλους και τους κάψανε, λέω ΕΑΝ τοτε ως κοινωνία εχουμε πια ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Νίκο να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που φώναζαν ΄κάψτε τους΄ δεν ήταν αυτά τα παιδιά που περιέθαλψαν τον Κανέλλο αλλά προβοκάτορες των διαδηλωτών!!
+10000000000000000000000.......
βρε τον μπαγασα τον κανελλο...με συγκινησε!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!! (για τον γιο μου τον νικολα)
Ενας άλλος "πρωταγωνιστής" στα επεισόδια !!! Στο Γερμανικό περιοδικό Stern σήμερα έχει ένα αφιέρωμα σε έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή στα επεισόδια της Αθήνας (5 Μαΐου) . Οπως αναφέρεται στο άρθρο μια απο τις ποιο παλιές φωτογραφίες είναι αυτή του Δεκέμβρη του 2008 και και από τότε έχει φωτογραφηθεί σε όλες σχεδόν τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα. Μεταξύ άλλων αναφέρετε επίσης ότι στο site έχουν καταγραφεί 18000 μηνύματα συμπάθειας για τον φίλο των διαδηλωτών .