''ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ''

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

''ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ''

Δημοσίευσηαπό lambros » Πέμ Μάιος 06, 2010 11:01 am

Ειμαι ενας πολιτης που ζω και εργαζομαι στη χωρα αυτή και θεωρω τον εαυτο μου μοναδικο και αναντικαταστατο,σπανιο ειδος της ανθρωπινης αλυσιδας που ολοι πρεπει να φροντιζουν για μενα γιατι ...εχουμε δημοκρατια.Γειτονα,συμπολιτη,συνανθρωπε μπορει να μην καταχραστηκα δημοσιο χρημα μπορει να μην εγινα πολιτικος μπορει να μην εχτισα βιλες μπορει να μην εκανα χλιδατους γαμους στο εξωτερικο μπορει να μη μπηκα σε κοτερο ποτε μου αλλα σε εκλεψα και εγω,και σε θα σε κλεβω συνεχεια και καθημερινα γιατι ειμαι συμφεροντολογος,ατομιστης ,ναρκισσος ασυνεπης που δεν ξερω τι θα πει αυτοκριτικη και παντα μου φταινε οι αλλοι .

Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονια περασα απ το σπιτι σου με διαπασων τη μουσικη και την εξατμιση να μουγκριζει.

Σου κλεψα την γαληνη σου όταν προσπαθησες να περασεις τη διαβαση πεζων και εγω εστεκα αγερωχος με το 36 ατοκες δοσεις αυτοκινητο μου πανω της.

Σου κλεψα τη θεση παρκινγκ βαζοντας οριζοντια τη μηχανη μου γιατι στη γειτονια υπαρχω μονο εγω και η γυναικα μου πρεπει να παρκαρει χωρις να δυσκολευτει όταν ερθει απ τη δουλεια.

Σου κλεψα τη ουρα στο σουπερ μαρκετ,γιατι βιαζομουν.

Σου ζητησα 120 ευρω για να σου βαλω ένα αιρ κοντισιον χωρις να σου κοψω αποδειξη.

Σου πηρα 100 ευρω την ημερα για ένα δωματιο το χειμωνα σε χωριο της ελληνικης υπαιθρου γιατι μια καντηλήθρα στην παρουσιασα για τζακι.

Μου πληρωσες 4 ευρω τον καφε και 6 ευρω τη χωριατικη και 10 ευρω το ποτο γιατι ολοι τοσο τα εχουν.

Εκμεταλευτηκα την πετρελαικη κριση και χωρις καθυστερηση σου ανεβασα την τιμη στα καυσιμα αισχροκερδοντας εις βαρος σου ενώ ξεχασα να τις κατεβασω όταν περασε η κριση.

Σου στερησα τα δελτια κοινωνικου τουρισμου γιατι μπορω να αποκρυπτω εισοδηματα και να εμφανιζομαι σαν δικαιουχος.

Πηρα επιδοματα και επιδοτησεις με πλασματικα στοιχεια και τωρα φωναζω να φερουν πισω τα κλεμενα

Σηκωσα κοματικες σημαιες ενιωθα δεος όταν με κερναγε και με χαιρετουσε ο βουλευτης στο καφενειο,ψηφιζα για ιδιοτελεις σκοπους ξερογλυφομουν στα πολιτικα γραφεια για να εχω έναν ανθρωπο για τις δουλειες μου και τωρα απαιτω να παει φυλακη.

Έδωσα φακελακι σε γιατρο για να σε παρακαψω στη λιστα και να σωθώ εις βαρος σου.

Λάδωσα το μηχανικο της πολεοδομιας να κανει τα στραβα ματια μεχρι να σηκώσω το αυθαιρετο σε δασικη εκταση και μετα πηγα στο συνταγμα σε καντηλοφορια να κλαψω για τα δαση που καηκαν.

Εψαξα και βρήκα γνωστο στην εφορια να γλιτώσω το προστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικες παραβασεις και μετα παραπονέθηκα για τη διαπλοκη.

Προειδοποίησα με φωτεινο σινιαλο παραβατες οδηγους για υπαρξη τροχονομικου μπλοκου και μετα διαμαρτηρηθηκα γιατι η τροχαια δεν τους γραφει.

Πεταξα το αδειο πακετο τσιγαρων απ το αυτοκινητο και μετα θυμωσα με την αμελεια των αρχων να καθαρισουν τα φρεατια και να πλημυρίσει η γειτονιά μου.

Σε εμποδισα να περπατησεις ελευθερα στο πεζοδρομιο γιατι αφησα το αυτοκινητο, μιας και πεταχτηκα για δυο λεπτα σε μια δουλεια.

Τα εβαλα με τους αλλοδαπους που μολυνουν την χωρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφαλιστη εργασια

Εβγαλα το σκυλο βολτα δηλώνοντας τη ζωωοφιλια μου αλλα ξεχναω να μαζεψω τα περιτωματα του υπονομευοντας την υγεια σου .

Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογραφους, τους θεωρησα αυθεντιες,τους αφησα να με καθοδηγησουν…με μπερδεψαν με αλλοτριώσαν.

Μου ειπανε πως οι γερμανοι συντακτες του Spiegel είναι ανθελληνες ενώ ειδα την ιδια μερα οπαδους των δυο μεγαλων ομαδω να μη σέβονται την ανακρουση του εθνικου υμνου.

Μου ειπανε πως ξενοι ετοιμαζονται να αγορασουν νησια μας και ειδα ελληνες να καταπατουν την ακτογραμμη φτιαχοντας ιδιωτικα λιμανια και να μου ζητουν χρηματα ώστε να μου επιτρεψουν το μπανιο.

Μου ειπανε πως τα σταδια των ολυμπιακων αγωνων φτιαχτήκαν για μενα και θα μεινουν σε μενα και ειδα να δινονται στην οικονομικη ελιτ και στις αθλητικες εταιρίες.

Μου ειπανε πως ο διαγωνισμος τραγουδιου της eurovision είναι εθνικη υποθεση ενώ ειδα πως είναι ένας θιασος που τρεφει το life style με χρηματα φορολογουμενων.

Μου ειπανε πως η επενδυση του χρηματιστηριου εχει εγγυημένες αποδοσεις και οι προβλεψεις είναι αισιοδοξες και ειδα μια καλοστημενη κομπινα με την ομηρια χιλιαδων μικρο επενδυτων.

Μου ειπανε πως μετα τις κραυγες των ζωντανων συνδεσεων υστερα από μαγαλες τραγωδιες και καταστροφες το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο και ότι θα παρακολουθουν την υποθεση και ειδα νατην συγκαλύπτουν και να την ξεχνουν.(σαμινα σεισμοι πυρκαγιες χρηματιστηριο)

Μου ειπανε πως οι δημοσιογραφοι είναι οι ελεγκτες της εξουσιας και προστατες των αδυνατων και ειδα να γίνονται εκδοτες,κομιστες και διαπλεκομενοι με το κεφαλαιο και τη εξουσια.

Μπερδευομαι ρε γαμωτο δυσκολευομαι να καταλαβω.Η σύγχυση μεγαλη...!

Ενώ ηξερα πως τα τανκς που κατεβηκαν στους δρομους και κατελυσαν την δημοκρατια αυτό ζημιωσε τη χωρα μου,ειδα πως οι αγροτες μπορουν να κλεινουν τους δρομους,οι λιμενεργατες τα λιμανια γιατι τα αιτηματα των συντεχνιων είναι πιο πανω απ τα δικα μου δικαιωματα.

Ενώ ηξερα πως η αριστερα είναι προοδευτικο κινημα ειδα ότι αποτελει τροχοπεδη σε κάθε μεταρυθμιση.

Ενω ηξερα πως η δεξια είναι πατριωτικο κομα ειδα να σαμποταρει τους θεσμους και να διαβρωνει τις αξιες και το νομιμο να γινετε ηθικο.

Ενώ ηξερα πως σοσιαλισμος είναι αναδιανομη εισοδηματος και κοινωνικη δικαιοσυνη ειδα πλουτισμο ημετερων,σκανδαλα,και κοινωνικη ανισοτητα.

Ενώ ηξερα πως ο εθνικιστης θεωρει την πατριδα του υπερ ανω ολων,ειδα να φορα τη ναζιστικη μποτα και τον αγκυλωτο σταυρο που το 41 εισεβαλε στη πατριδα του και σκοτωσε ελληνες.

Ενώ ηξερα πως ο αναρχικος είναι φορεας επαναστατικων ιδεων και εναντιωνεται στο συστημα,ειδα να πηγαινει στις καταληψεις με ταξί,να ντυνεται με γνωστες φιρμες πολυεθνικων,και να επικαλειτε το ιδιο το συστημα που θελει να ανατρεψει.

Ενώ ηξερα πως ο συνδικαλιστης είναι προαγωγός τον δικαιωματων των εργαζομενων και ακαμπτος υπερασπιστης,ειδα να γινεται βουλευτης και να διαπλεκεται στα γραναζια της εργοδοσιας.

Ενώ ηξερα πως τα κοματα είναι στυλοβατες της δημοκρατιας ειδα να αυθαιρετουν να εμφανιζονται σαν συμμοριες και να καπηλεύονται τους θεσμους.

Και τοτε εχασα τελειως τον ελεγχο..

Ενώ ηξερα πώς είναι να φερεσαι σαν πολιτης και σαν ανθρωπος εχοντας υποχρεωσεις και δικαιωματα προτιμησα να φερθω σαν καταναλωτης και χουλιγκανος.

Ενώ οι καλυτεροι μου φιλοι είναι παναθηναικοι πηγα στο καραισκακη να τους βρισω τη μανα και να τους πεταξω φωτοβολιδες γιατι η χαρα της νικης είναι μονο δικο μου προνομιο.

Ενώ ελεγα πως οι πολιτικοι είναι εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων και υπηρετουν οικονομικους παραγοντες,με φανατισμο τους υποστηριζα στις εκλογες δινοντας τους μια ακομη ευκαιρια…και καπως ετσι εφτασα να ζω το ψέμα μου συμπολιτες…

Επιδοθηκα σε ασταματητη καταναλωση προκειμενου να βρω ταυτοτητα

Υποτιμησα τη σημασια της παιδειας και των αξιων και προτιμησα να μιμηθω το life style της τηλεορασης.

Ταυτισα την ευτυχια με το τριημερο στην αραχωβα και το 4Χ4 τζιπ.

Η αυταπατη της παντοδυναμιας μου ενισχυθηκε με την πιστωτικη καρτα.. μπορουσα να αποκτησω περισσοτερα από οσα δικαιουμαι.

Χωρις εγκρατεια ζητησα να δανειστω για να απολαυσω αγαθα που εβλεπα να απολαμβανουν οι πλουσιοι και ηθελα να τους μοιασω.

Εγκατελειψα το χωριο μου για να γινω υπαλληλος των 700 ευρω.

Αφησα την ποιοτητα ζωης στην υπαιθρο για να ζησω σε ένα δυαρακι στη κυψελη.

Περιφρονησα τα πανηγυρια στην επαρχια γιατι στα μπουζουκια πια γινεται η επιδειξη και το νυφοπαζαρο.

Ενιωθα σπουδαιος αν τη δευτερα το πρωι μιλουσα στη δουλεια για το διημερο που περασα στα χιονια η τη κρεπαλη στα μπουζουκια.

Χρεοκοπησα νεοελληνα...γιατι πια δεν ξερω τι είναι σωστο και τι λαθος,τι είναι δικαιο και τι αδικο.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ..δε θα λυτρωθώ απ τα spreads ουτε απ τους οικους αξιολογησης..

Για να σηκωθω ξανα χρειαζεται περισυλλογη συγκεντρωση και αυτοκριτικη χρειαζεται εσωτερικη επανασταση.

Ηρθε ο καιρος να αλλαξω ,γιατι αν δε το κανω η νεα γενια από λαμογια παραμονευει να παρει τη θεση των απερχομενων και το νέο κυμα σκανδαλων που θα παραξει ξανα το συστημα θα με βρει παλι να σκουζω σα βικτωριανη παρθενα..’’κλειστε τους ολους φυλακη΄΄!!"
Άβαταρ μέλους
lambros
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

cb: Όχι
Name: Λάμπρος

Re: ''ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ''

Δημοσίευσηαπό char » Πέμ Μάιος 06, 2010 11:14 am

Αμάν φίλε Λάμπρο!
Με ταρακούνησες!!! Σε διάβαζα και ένοιωθα τα χαστούκια...
Ευχαριστώ φίλε!

ΑΥΤΟ είναι πραγματικά ένα πολύ καλό πόστ!!! :handgestures-salute:
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό ------ » Πέμ Μάιος 06, 2010 11:19 am

Λαμπρο................. απαιχτο :!:
------

Δημοσίευσηαπό SsimosS » Πέμ Μάιος 06, 2010 11:22 am

:clap: :clap: :clap: :clap:
Καιρός είναι να ξυπνάμε με τέτοια γραπτά.
Εύγε Λάμπρο
SsimosS

Δημοσίευσηαπό apostolis1976 » Πέμ Μάιος 06, 2010 11:27 am

Aπολυτα σύμφωνο με βρίσκουν οι σκέψεις και διαπιστώσεις.
Πρώτα αυτοκριτική και εσωτερικη αναθεώρηση αντιλήψεων και μετά όλα τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
apostolis1976
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Goodyear Wrangler AT
Suspension: Kayaba
Name: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΠΠΑΣ » Πέμ Μάιος 06, 2010 11:42 am

Φιλε Λαμπρο ενα πολυ καλο ποστ που κανει το καθενα μας να ταρακουνηθει και να αναλογιστει τις ευθυνες του ...Απλα μπραβο...
ΣΕΤΤΕΡ & ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΟΝΟ...
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΠΠΑΣ
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Geolander a/t
Suspension: KYB

Δημοσίευσηαπό KWSTAS » Πέμ Μάιος 06, 2010 12:31 pm

Λαμπρο πραγματικα ενα πολυ καλο post συγχαρητηρια!!!!!μας εβαλες σε σκεψη πως σε αυτη την χωρα πια πρεπει να κρινουμε οι ιδιοι τις πραξεις μας κατα κυριο λογο και μετα να αρχισουμε να κατηγοραμε τον γειτονα,τον συγγενη ,τον φιλο κτλ κτλ...!!!!+1000 και παλι μπραβο!!!! ειναι καιρος πια να αναλογιστει καθενας τις ευθυνες του και ποσο μαλλον οι πολιτικοι..... :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
KWSTAS
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: bridgestone dueler
Suspension: μαμισια
Name: Κωστας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Μάιος 06, 2010 12:49 pm

Εξαιρετικό πόστ. Ολη η αλήθεια :cry: :cry: :cry: :cry:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό P GV O9 » Πέμ Μάιος 06, 2010 1:19 pm

Διατύπωσε πλήρως και με απτά παραδείγματα -αναφορές
αυτό που βιώβουν οι γενιές των ημερών μας!!! :!:
Με VITARA παρέα η ζωή είναι ωραία στα βουνά όλη μέρα!!!
Άβαταρ μέλους
P GV O9
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: MICHELLIN LATITUDE CROSS
Διάσταση ελαστικών: 225/70 R16
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό Ex-Member » Πέμ Μάιος 06, 2010 1:24 pm

"Η Ελλάδα (σήμερα) είναι ένας λαός γιγάντων, τον οποίο κυβερνούν νάνοι!". Μάλιστα, ορισμένοι τό 'χουν ρίξει και στο... "νάνι".
Ex-Member

Δημοσίευσηαπό ------ » Πέμ Μάιος 06, 2010 1:27 pm

fantomass έγραψε:"Η Ελλάδα (σήμερα) είναι ένας λαός γιγάντων, τον οποίο κυβερνούν νάνοι!". Μάλιστα, ορισμένοι τό 'χουν ρίξει και στο... "νάνι".

Οπως λεγαν και οι ευρωπαιοι.......οικονομικος γιγαντας και πολιτικος νανος :!:
Τωρα πια και στα δυο ΝΑΝΟΙ :!:
------

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Μάιος 06, 2010 2:37 pm

Αυτοί είμαστε... ΟΝΤΩΣ αυτοί είμαστε...
Συγχαρητήρια Λάμπρο να δώσεις σε μια περίληψη την εικόνα που αντικρύζουμε στον καθρέφτη, αλλά δε τη βλέπουμε γιατί έχουμε κλειστά τα μάτια!
Και η εικόνα αυτή ΔΕΝ μας αρέσει. Πρέπει ο καθένας από εμάς να κάνει μια αυτοκριτική και μια εσωτερική δέσμευση με τον εαυτό του: να ξαναδεί τον άνθρωπο. Αυτή τη φορά όμως στα μάτια. Και δεν είμαστε 2, ούτε 3, ούτε 1013.... εδώ μέσα συγκεκριμένα είμαστε 1591! :wink:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό _PANJI_ » Πέμ Μάιος 06, 2010 5:41 pm

Αφιερωμένη ΠΡΟΠΟΣΗ σε αυτούς που δεν είναι ό,τι είμαστε...

Στη μέρα που τα μάτια ανοίγουν ύστερα απο αιώνες
και βλέπουν καθαρά την αιτία των πραγματων

Στην ανάταση των απλών ανθρώπων στο ύψος της ψυχής τους
και της παραδοσης

Στον ανώνυμο που μεταμορφώνεται σε ήρωα
όταν οι επώνυμοι σοφρόνως σιωπούν

Στις διανοιες τις αυτόφωτες και αυτοφυεις
που αδιαφορούν στις παλίρροιες των καιρών

Στην πρώτη εξουσία που δε θα φοβηθεί την παιδεια
στο κρατος που δεν αναπαραγεται χωρις την αδεια μας
στην κοινωνια που αναγνωριζει οτι ειναι εφευρεση υπο δοκιμη

Στους ανθρωπους που επιτελους εννοουν οταν η φυση εκδικειται

Στην ελπίδα των παιδικων ονειρων να επιζησουν των ενηλικων φιλοδοξιων

Στην αγάπη που δεν υποσχεται

Στη θυσια που αγιαζει την αμαρτια

Στο θανατο που σβηνει τα λαθη

Στην ώρα που συναντας ζωντανη την κοινη μνημη

Στην φοβερή στιγμή που οι έλληνες συμφωνουν

Σε ότι αισθανθήκαμε ότι αγαπήσαμε οτι πιστεψαμε
ότι προδοσαμε ακομα κι αν τώρα μας φαίνονται όλα τελειως απιστευτα

[youtubehd]http://www.youtube.com/watch?v=RYls0QNGRW0[/youtubehd]
MAD FOR MUD, RAIN, SNOW.....
www.youtube.com/user/PanosJimny?feature=mhw4 < PanJi's Youtube channel
www.greektube.org/user/panji <PanJi's Greektube channel
Άβαταρ μέλους
_PANJI_
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Mud Maxxis Trepador
Suspension: +3
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό GEORGE.B » Πέμ Μάιος 06, 2010 7:42 pm

'''''Ηρθε ο καιρος να αλλαξω ,γιατι αν δε το κανω η νεα γενια από λαμογια παραμονευει να παρει τη θεση των απερχομενων και το νέο κυμα σκανδαλων που θα παραξει ξανα το συστημα θα με βρει παλι να σκουζω σα βικτωριανη παρθενα..’’κλειστε τους ολους φυλακη΄΄!!" '''''''
Λάμπρο νομίζω οτι η τελευταία παράγραφο σου τα λεει ολα,μπράβο και απο εμένα πολύ καλό ποστ.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.
Άβαταρ μέλους
GEORGE.B

Λάστιχα: KOBRA
Suspension: O.M.E-MX6+3CMbodylif
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Μάιος 06, 2010 8:01 pm

Αυτά πρέπει να τα διαβάζουν όλοι,ναι σ΄αυτα που λέει ο Λάμπρος οχι στη ισοπέδωση οτι είμαστε όλοι το ίδιο.

[u]α) Αναγκαζόσουν να δώσεις φακελάκι σε Ιατρούς αλλιώς εσύ ή ο άνθρωπός σου θα πέθαινε,το κράτος δεν ανακοίνωσε ΠΟΤΕ αυτούς που τα παίρνουνε και δεν κατάσχεσε ΠΟΤΕ τις περιουσίες τους ωστε να παραδειγματιστούν οι άλλοι[/u]

β) Οι πολιτικοί μια ζωή τα έπαιρναν,τα παίρνουν και θα τα παίρνουν γιατι αλληλοσυγκαλίπτωνται,οι μοναδική τιμωρία είναι ¨οτι δεν τους ψήφισε ο Λαός¨.

γ) Αναγκάζεσαι να ψάχνεις για μέσο γιατί το παιδί σου μετα απο ξενύχτια,φροντιστήρια,βιβλία,master,κτλ θα καταντήσει άνεργο,γιατι η λέξη αξιοκρατία υπάρχει μόνο στο λεξικό του Μπαμπινιώτη.

δ) Τα Λαμόγια υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν η λερναία υδρα της αρπαχτής υπάρχει στη βουλή,είτε 300 κεφάλια έχει είτε 200 είτε ένα τρώει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Tony Louk και 16 επισκέπτες