tasosrh έγραψε:Φίλε μου γειά σου και πάλι από Ρόδο.... μόλις επιστρέψαμε από Σαββατοκύριακο με κατασκήνωση σε παραλία με την παρέα από τη Λέσχη.... Το αποτέλεσμα.... Έβγαλα τα Πωλείται από το GV μου ....

:):):)
Το αμαξάκι μας αξίζει τελικά πολλά.... και συνηδειτοποίησα ότι προς το παρόν θα προσπαθήσω να λύσω το θέμα χώρου με μία βολική σχαρούλα στην οροφή....

:):) Καλοί οι άκαμπτοι που έψαχνα, αλλά και τα ψαλιδάκια μας δεν είναι κακά !!!
Μου φαίνεται πως θα κάνω και εγώ μία βόλτα από Protrack για μερικές βελτιώσεις ακόμη

:):)
Και.... μην ξεχνάμε και το topic Λέσχη 4χ4 Ρόδου & Vitaraclub !!!
Πολύ ευχάριστα νέα!
αν και δεν ξέρω τι ανάρτηση έχεις αν έχεις μαμά ψαλίδια εμπρός και δεν μπορείς να βρείς calmini έχει ο "Τσαμπίκος" μαμά από το 2,5 v6 που είναι μακρύτερα και σαν τα calmini ίσως και μια ιδέα πιο μακρια.

απλά δεν θα έχεις δυνατότητα αλλαγής στα μπαλάκια όταν αυτά χαλάνε...
σε κάθε άλλη περίπτωση έχω δημιουργήσει ποστ...εκδήλωση ενδιαφέροντος για χειροποίητα ψαλίδια από την protrack.gr
Προσωπικά την ανάρτηση την χαίρομαι σε κάθε δρόμο σε τετοιο βαθμό που δεν το περίμενα και εγώ.
Δεν ξεχνάμε ποτέ και κανέναν!
κρίμα που δε σε γνώριζα όταν για κανα 2 φεγγάρια στο μαρκυνο παρελθον έμενα Αφάντου και Ροδίνι.
Αν θέλεις βάλε καμια κοντινή φώτο από το GV σου για την ανάρτηση του.
έχω κάτι εργασίες στο Μηχάλη οπότε θα τεστάρει στο gv μου τις βάσεις χαμηλώματος που έχει για τα δικά μας οχήματα.

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."