Θυσίες από όλους για ..λίγους!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Θυσίες από όλους για ..λίγους!!

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Μάιος 01, 2010 12:55 am

"Επιτέλους"!

Αυτό αναφώνησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημ. Δασκαλόπουλος, μετά το πρόσφατο διάγγελμα του πρωθυπουργού. Ενθουσιάστηκε από τη σκληρότητα των μέτρων που εξαγγέλθηκαν. Τώρα που μπήκαμε σε επιτήρηση θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκε σε μια έκθεση στο Λονδίνο κι αγόρασε ένα πίνακα 1,5 εκατ. $. Όσα θα βγάλει ένας εκπαιδευτικός δουλεύοντας 60 χρόνια ή ένας εμποροϋπάλληλος δουλεύοντας 80 χρόνια ! Είναι να μη χαίρεται με τη σκληρή λιτότητα (των εργαζομένων) και με την επιτήρηση;

Στην ελληνική κοινωνία υπάρχει συσσωρευμένος τεράστιος πλούτος κι εμείς πρέπει πάλι να πληρώσουμε για χρέη που ποτέ δεν δημιουργήσαμε. Τα ταμεία είναι άδεια αλλά και οι τσέπες μας επίσης. Ποιοι έχουν τέλος πάντων τα λεφτά;

Ας δούμε ορισμένα παραδείγματα :

* Τα τελευταία 12 χρόνια το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 60%. Αφού το δικό μας εισόδημα (των εργαζομένων) δεν αυξήθηκε καθόλου. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ;

* 30.000 ελληνικές οικογένειες διαθέτουν στα τμήματα private banking των τραπεζών περίπου 50 δις ? ενώ άλλα 40 δις έχουν καταθέσει Έλληνες πολίτες στο εξωτερικό. Μάλλον δημόσιοι υπάλληλοι θα 'ναι.

* Μόνο οι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο εταιρείες είχαν κέρδη: 11,8 δις ? το 2009, 10 δις το 2008 και 11,3 δις το 2007.

Η Εθνική Τράπεζα την τελευταία πενταετία είχε κέρδη 6,3 δις ?.

Το 2009 η ΔΕΗ πραγματοποίησε κέρδη 1,1 δις ενώ προέβλεπε ο προϋπολογισμός της 531 εκ. ?.

* Ελληνικές επιχειρήσεις (υπολογίζονται 4.000) έχουν επενδύσει σχεδόν 20 δις ? στο εξωτερικό, από τα οποία τα 16 δις στα Βαλκάνια.

* Την τετραετία 2004 - 2008 χαρίστηκαν πάνω από 9 δις ? σε περίπου 50.000 επιχειρήσεις ( τα 5,1 δις από τη μείωση του συντελεστή φορολόγησης των κερδών από 35% σε 25% και 3,5 δις από τις δυο ρυθμίσεις περαίωσης ανέλεγκτων χρήσεων).

* Υπάρχουν 10.000 υπεράκτιες (offshore) εταιρείες ελληνικών συμφερόντων που διακινούν γύρω στα 500 δις ? και το δημόσιο χάνει ετησίως από φόρους 6 - 10 δις.

* Κάθε χρόνο οι καταναλωτές πληρώνουν και οι επιχειρήσεις εισπράττουν αλλά δεν αποδίδουν περί τα 6 με 6,5 δις ? από ΦΠΑ.

* Η εισφοροδιαφυγή φτάνει τα 8 δις ? ετησίως (από ποιους . τους μισθωτούς, που καλούνται να πληρώσουν «το μάρμαρο»;).

* Πάνω από 5.000 επιχειρήσεις οφείλουν 31 δις ? στο δημόσιο και άγνωστο ποσό από μη καταβληθείσες εργοδοτικές εισφορές (πρόκειται για τα ένσημα των εργαζομένων) στο ΙΚΑ και τα άλλα ταμεία.

* Οι έλληνες εφοπλιστές αγόρασαν το 2009 -χρονιά κρίσης- 164 μεταχειρισμένα πλοία διαθέτοντας 3,16 δις $. Μικρό ποσό για τους εφοπλιστές. Ο ελληνικός εφοπλισμός ελέγχει σχεδόν το 20% του παγκόσμιου στόλου και το 40,9% της κοινοτικής ναυτιλίας. Αν και αποτελεί παγκόσμια δύναμη στηρίζεται σημαντικά από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η Εθνική Τράπεζα τους έχει δανείσει 3,5 δις ?, η Πειραιώς 2 δις ? κι ακολουθούν οι υπόλοιπες. Με τις δικές μας, τις λαϊκές αποταμιεύσεις - καταθέσεις οι τράπεζες χρηματοδοτούν το «θαύμα» της ελληνικής ναυτιλίας (να μην μιλήσουμε για το πώς ένα υγιές ταμείο όπως το ΝΑΤ βούλιαξε, χρηματοδοτώντας με μορφή δανείου την ύψωση της Ελληνικής σημαίας στα πλοία Ελλήνων εφοπλιστών -από τον Κων. Καραμανλή κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης- και φυσικά οι εφοπλιστές δεν έχουν επιστρέψει δεκάρα ως τώρα από τα χρωστούμενα και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και πατριωτικής συνείδησης αφελλήνισαν τα πλοία τους από Έλληνες ναυτικούς με αποτέλεσμα το ΝΑΤ να βουλιάξει σχεδόν οριστικά).

* Κι επειδή είμαστε παραδοσιακά ναυτική χώρα δεν θα μπορούσε να υστερούμε και σε κότερα, θαλαμηγούς κλπ.

Ο Θόδ. και Γιάννα Αγγελοπούλου πούλησαν τη θαλαμηγό τους -που ήταν η καλύτερη στη χώρα- κι αγόρασαν ένα υπερσύγχρονο mega yacht μήκους 85,6 μέτρων κι αξίας 150 εκατομ. $.

Ο εφοπλιστής Προκοπίου έχει παραγγείλει θαλαμηγό 106 μέτρων αξίας πάνω από 100 εκατ.$.

Ο Π. Δράγνης έχει κότερο 82 μέτρα.

Έχει γραφτεί ότι η θαλαμηγός του Μελισσανίδη κοστίζει 65 εκ. , του Κούστα 60 εκ. , του Βαφειά το ίδιο κι ακολουθούν άλλοι με ακριβότερα κι άλλοι με φθηνότερα κότερα, όπως Κοπελούζος, Πατέρας, Τσάκος, Αλαφούζος, Κωστόπουλος, Ρέστης, Βασιλάκης, Κοντομηνάς, Μαρινόπουλος κλπ.

Ο Σπ. Λάτσης νοικιάζει την 117 μέτρων «Τurama», σε μη έχοντες κότερο επιχειρηματίες, αντί 90.000 ? τη μέρα !

* Μη νομίσετε ότι υστερούμε και στον αέρα. Διακόσια είκοσι ιδιωτικά αεροπλάνα είναι καταγεγραμμένα στα ελληνικά νηολόγια (χώρια όσα είναι σε νηολόγια του εξωτερικού ).

Η Μαρ. Λάτση έχει 3 ιδιωτικά τζετ (Boeing 757, Boeing 737 και Gulfstream IV)

Ο Βγενόπουλος 2 (Cesna και Falcon 900)

Ο M. Κυριακού ένα και καλό αξίας 50 εκ.

Ο Ρέστης ένα των 47 εκ., ο Κόκκαλης, ο Μελισσανίδης, ο Τσακίρης, ο Μαρινάκης, ο Θοδ. κι η Γ. Αγγελοπούλου και πολλοί άλλοι.

Τα έξοδα συντήρησης ενός τέτοιου αεροσκάφους φτάνουν το χρόνο 1 με 1,5 εκατ. ? !

* Ο Λ. Λαυρεντιάδης ξόδεψε το Δεκέμβρη 70 εκ. ? κι αγόρασε το 31,3% της Proton Bank αφού πρωτύτερα είχε δώσει 36 εκ. για το 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη και άλλα 86 εκ. για να επαναγοράσει τη «Νεοχημική», από την πολυεθνική Carlyle. Έδωσε και κάτι «ψιλά» για ν' αποκτήσει μερτικό σε κάποια από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας (13,53% στον Πήγασο, που ελέγχει ΜEGA και Έθνος, 9,62% στην Ελευθεροτυπία, κι ελέγχει Flash 9.61, Espresso, City Press, Αthens News, Σφήνα, Ισοτιμία κλπ).

* Ο Β. Ρέστης αγόρασε το πιο αναγνωρίσιμο τουριστικό αξιοθέατο του Μαυροβουνίου, το νησάκι του Αγ. Στεφάνου, ξοδεύοντας 30 εκ. ? και σχεδιάζει να επενδύσει 50 εκ. χτίζοντας βίλες σε αυτό.

* Έρευνα του Hotels.com (καλοκαίρι 2009) έδειξε πως η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο νοικιάζεται 50.000$ και είναι του Grand Resort στο Λαγονήσι Αττικής!

* Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΤ, από το Μάρτη του 2005 ως τον Οκτώβρη του 2009, είχαν υπαχθεί στον αναπτυξιακό νόμο (Ν. 3290/04) 1790 επενδύσεις ξενοδόχων προϋπολογισμού 5,7 δις ? και επιδοτήθηκαν με 2,5 δις ?. Δηλαδή το 44% ήταν από δικά μας λεφτά.

Τζάμπα επενδυτές μιας και τα υπόλοιπα είναι κρατική επιχορήγηση (τα δικά μας λεφτά από τους φόρους) και δανεικά από τις δικές μας καταθέσεις στις τράπεζες.

* Πάνω που πήγαν να μας πείσουν πως «δεν υπάρχει σάλιο» και λίγο μετά την ανακοίνωση της επιτήρησης, πληροφορηθήκαμε ότι αγοράζουμε 6 γαλλικές φρεγάτες κόστους 2,5 δις ?, για να υπερασπίζουν τα «εθνικά μας δίκαια» ανοιχτά της Σομαλίας και στον Περσικό κόλπο.

* Δεν αναφέρομαι καθόλου στις μίζες και στα σκάνδαλα (Siemens, Βατοπαίδι, δομημένα ομόλογα, διαγραφή προστίμου 5,5 δις ? της «Ακρόπολης Χρηματιστηριακή» κλπ) γιατί είναι γνωστά.

Άλλωστε έχει επιληφθεί κι η ελληνική .«δικαιοσύνη».

* Ούτε στα 28 δις ? που τέθηκαν στη διάθεση των τραπεζών και τώρα τα χρησιμοποιούν για να δανείσουν το κράτος σαν κοινοί τοκογλύφοι.

Μήπως παρατηρήσατε ότι το ποσόν του κρατικού ελλείμματος (περίπου 500 δις ?) είναι ισόποσο με τα ανακοινωμένα υπερκέρδη των τραπεζών τα τελευταία χρόνια; Μήπως πρόκειται για τα ίδια λεφτά;

Μπορεί να ζούμε όλοι στην ίδια χώρα αλλά μας κατάντησαν να είμαστε δυο διαφορετικές χώρες, δυο διαφορετικοί και αντίθετοι κόσμοι.

Οι κυβερνήσεις και τα κόμματα μας σπρώχνουν σε δυο κόσμους μέσα στην ίδια χώρα.

Από τη μια ο κόσμος μας:

Ανεργία, απολύσεις, τρομοκρατία κι εξευτελισμοί στους χώρους δουλειάς, υπερεργασία χωρίς αμοιβή, ανασφάλιστη εργασία, μερική απασχόληση, προσωρινή απασχόληση, μισθοί των 700 ? για τους νέους, συντάξεις των 400 ? για τους γέροντες μια και η σύνταξη θα δίνεται στα 67, δάνεια και κάρτες, φροντιστήρια των παιδιών, η βενζίνη στα 1,4 ?, οι μισθοί που κόβονται, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η απειλή κλεισίματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω του εξοντωτικού ανταγωνισμού ή η πώλησή τους σε εξευτελιστική τιμή για να καλυφθούν τα υψηλότοκα δάνεια από τις τράπεζες (όπου οδηγήθηκαν ή θα οδηγηθούν από τον φαύλο κύκλο -μείωση μισθών, ανεργία, μείωση αγοραστικής δύναμης, μείωση πωλήσεων, δανεισμός και κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων), ο φόβος κι η αγωνία για το αύριο.

Κι απ' την άλλη ο κόσμος τους:

Τραπεζίτες, βιομήχανοι κι εφοπλιστές, επενδυτές, golden boys, πολυτελείς επαύλεις, ιδιωτικά τζετ, θαλαμηγοί, χειροποίητες Bentley και θηριώδη Hummer, διαμάντια και τσάντες Luis Vitton και Hermes, η Μύκονος, το Κολωνάκι και η Εκάλη, σαλέ και σούσι μπαρ, χαριτωμένοι μόδιστροι και «καλλιτεχνάδες διανοούμενοι λινάτσες», όπως λένε κι οι Active Member.

Ένας κόσμος σπατάλης, χλιδής, σαπίλας και παρακμής.

Τελικά λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για μας. Είναι δικά μας αλλά δεν είναι για μας.

Εμείς τα «γεννήσαμε» αλλά δε μας ανήκουν.

Φταίμε όμως κι εμείς γιατί όπως λέει κι η παροιμία:

«Εαν δεν εγονάτιζε η καμήλα δεν την εφορτώνανε».
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Re: Θυσίες από όλους για ..λίγους!!

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Σάβ Μάιος 01, 2010 1:04 am

Μια χαρά ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και να τα χαίρονται τα καλούδια τους !

Ο πατέρας μου ήθελα να ξερα που παίρνει 610 Ε σύνταξη πόσα θα παίρνει από εδώ και πέρα ??? Μην την πετσοκόψετε ρε παιδιά , να χαρείτε τα αεροπλανάκια σας , να την βγάλει και αυτός ο χριστιανός ...άνθρωπος του Θεού είναι , μάνα τον γέννησε .....
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Μάιος 01, 2010 4:18 am

Όπως λέμε και εμείς οι θνητοί: Άν δεν σκίψεις δεν σε γ@μ@ν3....
Για να το πω απλά και όχι με ακαταλαβίστικους όρους...
Ποιος θα αντιστεκόταν σε μια θεογκόμενα σκιμένη? Όλοι θα έτρεχαν να την...
Κάπως έτσι λειτουργούν και αυτοί...Ο λαός σκίβει γιατί πιστεύει τους λαγούς με πετραχείλια που τάζουν εδώ και χρόνια και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ που πάνε κάθε 4 χρόνια και πετάνε το μαγικό χαρτάκι που πιστεύουν πως θα τους αλλάξει τη ζωη, ΤΩΡΑ κάθονται και βρίζουν αυτούς που ψήφισαν... Λες και δεν ήξεραν...Λες και τόσο καιρό δεν γινόταν το ίδιο...Λες και τόσο καιρό ότι τους έταζαν το έκαναν.
Έχω βαρεθεί σε αυτή την χώρα που ζούμε την μιζέρια και την κλαψομουνιά του λαού, που στην τελική αυτοί επέλεξαν...
Όσο άσχημο και να ακούγεται, εν μέρη καλά να πάθουν...
Γιατί κύριε/κυρία να πάς να ψηφίσεις? για ποιο λόγο, επιτρέπεις στον εαυτό σου πάνω από όλα, να αφίνεις να διοικουν άλλοι το μέλλον σου και να σου τρώνε τα ωραία λεφτάκια σου, που έχεισ φτίσει αίμα για να τα βγάλεις? Όσα και να είναι αυτα... 100-200-10k. Είναι δικά σου και τα έβγαλες με κόπο και υδρώτα. Για αυτά τα κολολεφτά έχασες στιγμές με την οικογένια σου, μπορεί να έχασες την στιγμή που το παιδί σου κατούρισε πρώτη φορά μόνο του και είχε το αθωό χαμόγελο της ευχαρίστης, έχασες την πρώτη φορά που η κόρη σου είπε ΜπαΜπα και μαμά, την στιγμη που άν ήσουν εκεί θα κατουριώσουν από την χαρά σου. Έχασες εκδρομές, στιγμές...Γενικά βγήκες χαμένος αφήνοντας όλους αυτούς του γλυώδεις να παίζουν π'ισω από την πλάτη σου παιχνίδια δισεκατόμυρίων με τα δικά σου χρήματα...
Και θα μου πεις μετά..."Μιλάς εσύ που σε στέλνει ο μπαμπάκας στο εξωτερικό για σπουδές ρε μαλάκα?Αντε γαμίσου δεν σε αφορά". Δεν είναι έτσι όμως...Καθόλου έτσι. Εμένα ο πατέρας μου και η μανα μου κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να είμαι εγώ εδώ. Εδώ δουλεύω και εγώ παρόλο που οι γονείς μου δεν θέλουν, για να μην τους φορτώνω πιο πολυ. Άλλωστε πλέον το εξωτερικό είναι πιο οικονομικό από την ελλάδα. Μην μπλεχτούμε με θέματα υποδομής, κουλτούρας και εκπαίδευσης...Θα μας πιάσουν κλάματα...
Μπορεί να πει κάποιος ότι όλα αυτά είναι στην φαντασία ενός 20χρονου..Αλλά αν γυρίσετε και σκεφτείτε τι σκεφτόσασταν στα 20 θα έχουμε πολλά κοινά στοιχεία.Άλλωστε και το woodstock κάπως έτσι ήταν...
Τέλος πάντων δεν θα πώ τίποτα άλλο γιατί θα ξεφύγουμε τελείως...

Απλά μία χάρη μόνο...
Μην με ρωτήσεις μόνο ένα πράγμα, που συχαίνομαι πιο πολύ. Μην με ρωτήσεις "Και τι να κάνω?"... Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει και επιβάλλεται να κάνεις. (αν και πλέον δεν ξέρω πόσο μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι)

Νίκος

(αν κρίνουν οι admins ότι είναι προσβλιτικό το κείμενο ή δεν αρμόζει στον χώρο ας διαγραφεί. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ειλικρινά.

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Σάβ Μάιος 01, 2010 8:21 am

Θα συμφωνίσω σε όλα.Οπως ακούσαμε απο χθές τη Κυριακή θα πέσουν οι υπογραφές στη καταδίκη μας.1η Μαίου αποκτήθικαν τα δικαιώματα με αίμα,1η Μαίου διαλύθικαν τα δικαώματα των εργαζομένων στην Ελλάδα,τραγική ειρωνία ή εσκεμένη ενέργεια;Όλοι οι προαναφερόμενοι που είπε ο Γιώργος είναι οι χρηματοδώτες των κομμάτων αυτοί που ταίζουν τους πολιτικούς για να περνάνε τα δικά τους.Δεν υπάρχει κάποιος απο αυτούς που να ενδιαφέρεται πραγματικά ας μην τρέφουμε αυταπάτες το θέμα είναι απο εδω και πέρα τι γίνεται.....
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό ------ » Σάβ Μάιος 01, 2010 10:24 pm

Και το κερασακι :?: Κονδυλι 5000 ευρω σε καθε εθνοαλητη για αγορα lap top και ειδων κινητης τηλεφωνιας.
Κατ'αλλα περικοπες δωρων,αυξηση ΦΠΑ κτλ,κτλ.
Εμεις φταιμε κυριοι,κακα τα ψεματα.Εμεις φταιμε.
------

Δημοσίευσηαπό daemonhook » Κυρ Μάιος 02, 2010 12:13 am

nick_89 έγραψε:Όπως λέμε και εμείς οι θνητοί: Άν δεν σκίψεις δεν σε γ@μ@ν3....
Για να το πω απλά και όχι με ακαταλαβίστικους όρους...
Ποιος θα αντιστεκόταν σε μια θεογκόμενα σκιμένη? Όλοι θα έτρεχαν να την...
Κάπως έτσι λειτουργούν και αυτοί...Ο λαός σκίβει γιατί πιστεύει τους λαγούς με πετραχείλια που τάζουν εδώ και χρόνια και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ που πάνε κάθε 4 χρόνια και πετάνε το μαγικό χαρτάκι που πιστεύουν πως θα τους αλλάξει τη ζωη, ΤΩΡΑ κάθονται και βρίζουν αυτούς που ψήφισαν... Λες και δεν ήξεραν...Λες και τόσο καιρό δεν γινόταν το ίδιο...Λες και τόσο καιρό ότι τους έταζαν το έκαναν.
Έχω βαρεθεί σε αυτή την χώρα που ζούμε την μιζέρια και την κλαψομουνιά του λαού, που στην τελική αυτοί επέλεξαν...
Όσο άσχημο και να ακούγεται, εν μέρη καλά να πάθουν...
Γιατί κύριε/κυρία να πάς να ψηφίσεις? για ποιο λόγο, επιτρέπεις στον εαυτό σου πάνω από όλα, να αφίνεις να διοικουν άλλοι το μέλλον σου και να σου τρώνε τα ωραία λεφτάκια σου, που έχεισ φτίσει αίμα για να τα βγάλεις? Όσα και να είναι αυτα... 100-200-10k. Είναι δικά σου και τα έβγαλες με κόπο και υδρώτα. Για αυτά τα κολολεφτά έχασες στιγμές με την οικογένια σου, μπορεί να έχασες την στιγμή που το παιδί σου κατούρισε πρώτη φορά μόνο του και είχε το αθωό χαμόγελο της ευχαρίστης, έχασες την πρώτη φορά που η κόρη σου είπε ΜπαΜπα και μαμά, την στιγμη που άν ήσουν εκεί θα κατουριώσουν από την χαρά σου. Έχασες εκδρομές, στιγμές...Γενικά βγήκες χαμένος αφήνοντας όλους αυτούς του γλυώδεις να παίζουν π'ισω από την πλάτη σου παιχνίδια δισεκατόμυρίων με τα δικά σου χρήματα...
Και θα μου πεις μετά..."Μιλάς εσύ που σε στέλνει ο μπαμπάκας στο εξωτερικό για σπουδές ρε μαλάκα?Αντε γαμίσου δεν σε αφορά". Δεν είναι έτσι όμως...Καθόλου έτσι. Εμένα ο πατέρας μου και η μανα μου κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να είμαι εγώ εδώ. Εδώ δουλεύω και εγώ παρόλο που οι γονείς μου δεν θέλουν, για να μην τους φορτώνω πιο πολυ. Άλλωστε πλέον το εξωτερικό είναι πιο οικονομικό από την ελλάδα. Μην μπλεχτούμε με θέματα υποδομής, κουλτούρας και εκπαίδευσης...Θα μας πιάσουν κλάματα...
Μπορεί να πει κάποιος ότι όλα αυτά είναι στην φαντασία ενός 20χρονου..Αλλά αν γυρίσετε και σκεφτείτε τι σκεφτόσασταν στα 20 θα έχουμε πολλά κοινά στοιχεία.Άλλωστε και το woodstock κάπως έτσι ήταν...
Τέλος πάντων δεν θα πώ τίποτα άλλο γιατί θα ξεφύγουμε τελείως...

Απλά μία χάρη μόνο...
Μην με ρωτήσεις μόνο ένα πράγμα, που συχαίνομαι πιο πολύ. Μην με ρωτήσεις "Και τι να κάνω?"... Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει και επιβάλλεται να κάνεις. (αν και πλέον δεν ξέρω πόσο μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι)

Νίκος

(αν κρίνουν οι admins ότι είναι προσβλιτικό το κείμενο ή δεν αρμόζει στον χώρο ας διαγραφεί. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ειλικρινά.

Φιλε μου,αν και 20 χρονια νεωτερος,τα ειπες ολα....
Απλα συγχαρητηρια....

Υ.Γ.Επισης συγχαρητηρια στον Γιωργο(Κaliakouda) που το ανεβασε.
NGV '07 2.0 5D
Άβαταρ μέλους
daemonhook
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar
Suspension: MAD Springs
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό dpol » Κυρ Μάιος 02, 2010 12:15 am

Παιδια μην μας παρασερνουν αυτοι που θελουν να παιξουμε το παιχνιδι τους, δεν πρεπει να αγανακτουμε γιατι εχουμε πλουσίους σαν αυτους που προναφερθηκε αλλα γιατί είναι τοσο λιγοι που χωρανε σε μερικές γραμμες, θα επρεπε να επιδιωκουμε να είναι αμέτρητοι, γιατί εκτος από τα γιωτ , τζετ και βιλες που εχουν δινουν δουλειές σε χιλιάδες συμπατριώτες μας ειτε αμεσα σαν εργοδοτες ή εμμεσα σε χιλιαδες συνεργαζομενους επαγγελματίες, προμηθευτές, υπεργολάβους, από αυτους ζουν εκατοντάδες μικρες και μεγαλες επιχειρήσεις, το κρατος εισπράττει φορους και η αγορά ρευστό με τις επενδύσεις τους.

Μπορεί καποιος να φανταστεί ποσος κοσμος ζει από τον Κοκαλη, τον Λαυρεντιάδη, τον Βαρδινογιάννη , τον Λατση και ολους τους άλλους, ότι εχει απομείνει από την ελληνική οικονομία στηρίζεται σε αυτους τους ανθρώπους.

Την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που καταντήσαμε έτσι εχουν οι στους πολιτικαντζιδες, εκμεταλλευομενοι την φτωχια ενός λαού που βγηκε από έναν παγκοσμιο και έναν εμφυλιο πολεμο δημιούργησαν μηχανισμούς παραγωγής ψηφων που μας οδήγησαν στο σημερινό "δημοκρατικό συστημα", ειναι τουλάχιστον αισχρό που οι φοιτητές μας διαδηλώνουν για την αποκλειστικότητα των θέσεων στον Δημόσιο τομέα, μπορείτε να διανοηθείτε ποσο μεγαλο κακο μας εχει κανει αυτή η νοοτροπία :?: , στην χωρα που γεννήθηκε η δημοκρατία καταντήσαμε να ειμαστε τα τελευταία πενηντα χρονια υποχειρια τριών οικογενειών, καταλαβενετε τωρα γιατί :?: εχουν τους μηχανισμούς, μηπως λεγεται δημοκρατία αυτό :?: , εμένα για ολιγαρχία μου κάνει.

Οι κύριοι λοιπόν αυτοί που επιλέχθηκαν να κυβερνήσουν όχι με αξιοκρατικά κριτήρια είχαν ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό τους, να διατηρήσουν τον μηχανισμό ενεργό ώστε να ξανακερδίσουν τις εκλογές και να μπορέσουν να βολέψουν και τα παιδιά τους, σας θυμίζει κάτι αυτό :?:

Κατά συνέπεια η πελατειακή σχέση αποτέλεσε την μοναδική μέθοδο συντήρησης του πολιτικού μας συστήματος , η μέθοδος αυτή διέβρωσε όλους τους τομείς σε βαθμό που έγινε κοινή πρακτική, για να μπείς στο δημοσιο πρεπει να γλυψεις καποιον, για παρεις εργο στο δημοσιο πρεπει επισης να λαδωσεις καποιον, για να κανείς την δουλειά σου με το δημόσιο πρέπει πάλι να λαδώσεις κάποιον, βλέπετε πως οδηγούμαστε σε ένα κλειστό συστημα αλληλοεξαρτησης σε τετοιο βαθμό που και να υπάρχει καποιος τιμιος τον αποβάλει?

Ένα κράτος λοιπόν που αντι να είναι αρωγός της οικονομίας με το να δημιουργεί προϋποθέσεις για ανάπτυξη φροντίζοντας να διατηρεί του μακροοικονομικούς δείκτες σε ανταγωνιστικά επίπεδα, να εφαρμόζει τους νόμους και να δημιουργεί υποδομές έγινε το ίδιο επενδυτής, εργοδότης, κατασκευαστής, τραπεζίτης, κεφαλαιούχος και όλα τα υπόλοιπα, φυσικά ποτέ του δεν κατάφερε να είναι αποτελεσματικό με συνέπεια να ξοδεύει περισσότερα απ’ οσα κερδίζει, να ρίχνει την ανταγωνιστικότητα του και να πνίγει κάθε εξωγενή προσπάθεια ανάπτυξης.

Έτσι καταλήξαμε στην σημερινή κατάσταση, εάν υπάρχει έξοδος δεν ξέρω, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθήσουμε, σε αντιπαράθεση των αρνητικών αποτελεσμάτων του ΔΝΤ στην Αργεντινή υπάρχουν τα θετικά στην Τουρκία που κατέληξε ανάμεσα στις 20 ποιο ισχυρές οικονομίες του πλανήτη.

Εάν θα πετύχει στην Ελλάδα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον μηχανισμό που ανέφερα προηγουμένως, εάν καταφέρει και τον διαλύσει κάποτε κάποιος τότε έχουμε ελπίδες να δουμε ασπρη ημέρα.

Και να παρακαλάτε να έχουμε χιλιάδες σαν τους πλουσίους που αναφέρθηκαν για να έχουμε και δουλειές γιατί το κράτος ευτυχώς δεν θα είναι πλέον ελκυστικός εργοδότης, ίσως έτσι σταματήσει και ο μηχανισμός να λειτουργεί.

Τώρα γιατί θα την πληρώσουμε εμείς με τις περικοπές των αποδοχών μας, όχι παντως για τα 4-5 ψωροδίς που θα εξοικονομηθουν, δεν σωζεται από αυτά η κατάσταση, οι λογοι είναι βαθύτεροι, αυτοί που εδωσαν τα κεφάλαιά τους στο ΔΝΤ για να τα δανείσει στην Ελλάδα ζήτησαν ανταλλάγματα, ποια είναι αυτά, μείωση εργατικού κόστους ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της χωρας και να μπορέσουν οι ίδιοι να κερδίσουν επενδύοντας σε αυτή.
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Κυρ Μάιος 02, 2010 7:55 am

Σήμερα 10:00 το πρωί οι Ανακοινώσεις,11:00 το πρωί η επαληθευση,αύριο η έναρξη της φτώχειας.03 ΜΑΙΟΥ 2010 η Ελλάδα,το λίκνο των Πολιτισμών και της Ιστορίας παιρνει το τίτλο του ζητιάνου στο σύγχρονο κόσμο....

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Μάιος 02, 2010 9:40 am

Σχετικά με τα γραφόμενα του Δημήτρη-dpol-, έχω να αντιπαραθέσω ότι αυτοί οι κύριοι παραπάνω που όπως είπε μας δίνουν δουλειές είναι και αυτοί που κατά βούληση στηρίζουν τους παραπάνω για τα δικά τους συμφέροντα σε κάθε εκλογική διαδικασία και έμμεσα τους εκλέγουν
Ο λαός βεβαίως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης δίνοντάς του το απόλυτο 80% σε σούμα-για μένα απολυταρχικό- αλλά έστω όπως ειπώθηκε και παραπάνω με μία ψήφο πάλι θα εκλέγονταν!
Ήρθε η ώρα να απαντήσει ο λαός και κυρίως η νεολαία που θα πληγεί :!:

Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό myrmidonas73 » Κυρ Μάιος 02, 2010 9:51 am

«Εαν δεν εγονάτιζε η καμήλα δεν την εφορτώνανε»...................................................................................................................
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
myrmidonas73
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: BFGOODRICH A/T
Suspension: Προς το παρόν μαμά
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό mikemicha » Κυρ Μάιος 02, 2010 1:58 pm

Τα νέα μέτρα:

Τα μέτρα

Στα μέτρα προσαρμογής και εξυγίανσης των δημοσιονομικών προβλέπεται μεταξύ άλλων:

* Αυξάνονται τα κλιμάκια ΦΠΑ από 21% σε 23%, από 10% σε11% και από 5% σε 5,5%
* Αύξηση 10% ειδικών φόρων σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα
* Αύξηση 10% φόρων πολυτελείας
* έκτακτη εισφορά σε κερδοφόρες επιχειρήσεις
* αύξηση αντικειμενικών αξιών ακινήτων
* φορολόγηση αυθαιρέτων,
* τέλος διατήρησης ημιυπαίθριων

Μισθοδοσία Δημοσίου

Όσον αφορά στις δαπάνες προβλέπεται η μείωση του κόστους μισθοδοσίας του δημοσίου.

Έτσι, ο 13ος και 14ος μισθός αναπροσαρμόζονται ως εξής:

* 250 ευρώ δώρο Πάσχα
* 250 επίδομα αδείας
* 500 ευρώ δώρο Χριστουγέννων

Χορηγούνται μόνο σε αποδοχές που δεν ξεπερνούν τα 3000 ευρώ το μήνα (μικτές αποδοχές)

Περικόπτονται περαιτέρω κατά 8 % τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων και εξτρά μείωση αποδοχών κατά 3% για τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ που δεν έχουν επιδόματα.

Ιδιωτικός τομέας

Καμία αλλαγή στον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα.

Προβλέπονται όμως μεταξύ άλλων, αύξηση του ορίου απολύσεων, μείωση των αποζημιώσεων, μείωση κόστους υπερωριακής απασχόλησης, αλλά και νέο ύψος κατώτατων αποδοχών για νέους και μακροχρόνια ανέργους.

Επιβολή πλαφόν στις συντάξεις Δημοσίου - ιδιωτικού τομέα

* 200 ευρώ δώρο Πάσχα
* 200 ευρώ επίδομα αδείας
* 400 ευρώ δώρο Χριστουγέννων

Θα χορηγούνται σε συντάξεις που δεν ξεπερνούν τις 2.500 ευρώ το μήνα

Επιπλέον, μειώνονται οι υψηλές συντάξεις, με την επιβολή εισφοράς ΛΑΦΚΑ.

Άντε βρέ με τις υγείες μας.
«…τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…»
Άβαταρ μέλους
mikemicha

Λάστιχα: Yokohama G015
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+.....
Name: Μιχάλης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Κυρ Μάιος 02, 2010 9:43 pm

Μισθοτοι και Συνταξιουχοι :obscene-buttred: ήρθαν!!! :violence-axechase:

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Μάιος 04, 2010 12:09 am

Πήρα email από φίλο Δημόσιο Υπάλληλο-Εκπαιδευτικό και νομίζω ότι αξίζει όποιος θέλει να το διαβάσει

Ε,ναι λοιπόν φταίω εγώ.
Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω το μεγαλείο της δημοκρατίας που ζω, η οποία ρίχνει το φταίξιμο σε μένα τον δημόσιο υπάλληλο και εκπαιδευτικό που μετά από 28 χρόνια παίρνω 1400 ευρώ (πτυχίο AEI) και πρέπει να πληρώσω εγώ.
Φταίω εγώ που δεν είμαι πατριώτης όπως ο κ. Παπανδρέου και οι υπόλοιποι βουλευτές που δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ οι περισσότεροι στο στρατό αλλά όμως νοιάζονται.
Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω ότι δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου βουλευτές, υπάλληλοι της βουλής, φοροφυγάδες, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, ιδιοκτήτες εφημερίδων και τηλεοπτικών μέσων, είναι όλοι πιο ίσοι στα προνόμια από τους υπόλοπους και ίσως και πιο πατριώτες και για αυτό δεν θίγονται από τα μέτρα.
Φταίω εγώ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους οι δικηγόροι δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους, οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθούς.
Φταίω εγώ ο δημόσιος υπάλληλος που εκατομμύρια ευρώ δίνονται σε θνησιγενείς και μεταθανάτιες εφημερίδες μέσω κρατικών χρημάτων και σε ποδοσφαιρικές ομάδες.
Φταίω εγώ ο εκπαιδευτικός γιατί αντί να κάνω ιδιαίτερα και να μην έχω οικονομικό πρόβλημα περιμένω να μου δώσει μισθό το κράτος.
Φταίω εγώ γιατί δεν μπορώ να αντιληφτώ ότι πρέπει να δώσω ως πατριώτης και το 13 μισθό για να μπορούν οι εργολάβοι να φτιάχνουν δρόμους με τριπλάσιο κόστος από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μπορούν οι ίδιοι εργολάβοι να εισπράττουν υπέρογκα ποσά από τα διόδια και μετά μέσα από τις εφημερίδες τους και τους σταθμούς τους να στοχοποιούν τους δημόσιους υπαλλήλους για το χάλι της οικονομίας. Για να μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους. Αλήθεια πόσοι Έλληνες εργάστηκαν στα μεγάλα έργα;
Φταίω εγώ που δεν νοιώθω πατριώτης για να δώσω και το 12ο μισθό στο κράτος για να μην αποδίδει κανένας καναλάρχης ασφαλιστικές εισφορές αγγελιόσημα και κάθε ιδιοκτήτης εφημερίδας να μπορεί να έχει αφορολόγητο ποσό από τον τζίρο του και να μπορούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι στη μισθοδοσία υπουργείων.
Φταίω εγώ που δεν έχω Πόρσε καγιεν και offshore εταιρεία όπως όλοι οι καλοί πατριώτες και που πιστεύω ότι νόμιμο είναι μόνο ότι είναι και ηθικο.
Φταίω εγώ ο προδότης της πατρίδας που δεν δίνω και τον 11ο μισθό μου για να μπορούν οι τράπεζες να δηλώνουν πριν λίγα χρόνια αστρονομικά κέρδη τετραπλάσια σε σχέση με τις ευρωπαικές και μόλις τα στελέχη τους έπεσαν έξω να τους δίνει το κράτος 22 δις. Βλέπετε για να πλουτίσουν λίγοι πατριώτες τραπεζίτες πρέπει όλοι εμείς για 2 δις να φάμε παντεσπάνι.
Φταίω εγώ ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος που το κράτος χαρίζει δις σε φαρμακευτικές εταιρείες για εθνικούς λόγους και δεν συλλαμβάνει λαθρέμπορους καυσίμων όταν είναι πρόεδροι ΠΑΕ.
Φταίω εγώ που δεν είμαι τόσο πατριώτης για να βοηθήσω με το μισθό μου τους εργατικούς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρωζώνη και δεν φορολογούνται τα μερίσματά τους.
Φταίω εγώ λοιπόν που λόγω έλλειψης πατριωτισμού δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι για το κράτος εγώ ο εκπαιδευτικός των 1400 ευρώ θεωρούμαι δαπάνη περικοπτέα και ίσως και σπατάλη.
Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται. Προτείνω λοιπόν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που μας παίρνουν τώρα ή μέχρι να φυλακιστούν κάποιοι πολιτικοί ή να δημευτούν περιουσίες φοροφυγάδων να θυμούνται τα εξής.
1. Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα πολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω.
2. Δεν βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά.
3. Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος.
4. Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων.
5. Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πούν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία.
Παρόλο δε που δεν είμαι και τόσο πατριώτης προτείνω στην κυβέρνηση που σίγουρα όλοι είναι πατριώτες τα εξής μέτρα περιμένοντας να μας πει και κάποιος πόσα δις θα απέφεραν
1. Φορολόγηση 1% των χρηματιστηριακών συναλλαγών.
2. Φορολόγηση 40 % των επιχειρήσεων.
3. Φυλάκιση για όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ
4. Φόρος 5% επί των στρατιωτικών δαπανών.
5. Παύση χρηματοδότησης ΠΑΕ και ΚΑΕ.
6. Παύση χρηματοδότησης ιδρυμάτων πρωθυπουργών.
7. Παύση χρηματοδότης εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατκή διαφήμιση
8. Οι πλούσιοι που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη μισθοδοσία τους
9. Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20% τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.
10. Φόρος 10% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους.

Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Μάιος 04, 2010 1:14 am

kaliakouda έγραψε:Πήρα email από φίλο Δημόσιο Υπάλληλο-Εκπαιδευτικό και νομίζω ότι αξίζει όποιος θέλει να το διαβάσει

Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται. Προτείνω λοιπόν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που μας παίρνουν τώρα ή μέχρι να φυλακιστούν κάποιοι πολιτικοί ή να δημευτούν περιουσίες φοροφυγάδων να θυμούνται τα εξής.
1. Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα απολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω.
2. Δεν βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά.
3. Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος.
4. Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων.
5. Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πούν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία.

Όλα αυτα στην θεωρία είναι απολύτως λογικά σε ένα κράτος με ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους. Δυστυχώς από ότι φάνηκε δεν ΕΙΜΑΣΤΕ τέτοιοι. Από αυτό τον χαρακτηρισμό δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς και είναι λογικό γιατί τόσα χρόνια, μάθαμε να ζούμε στην ουτοπία μας. Τί να λέμε μωρε... Εδώ μας δίνουν τον καφέ 5 ευρώ και εμείς πάμε και τα σκάμε σαν μ@λ@κ3ς.
1. Έτσι όπως μάθαμε ποιά είναι τα απολύτως αναγκαία? Φαγητό, Τσιγάρα, Ρούχα, (Εεε..δεν θα πάρουμε και ένα μαγιο της καινούριας σεζον? Με το περσινό θα βγούμε?Τι θα πει ο κόσμος) και άλλα διάφορα
2. Ναι κάλα...Ειδικά για τον καφέ, να είσαι σίγουρος...Και επειδή στην χώρα αυτοι υπάρχουν και οι δύσπιστοι, θα τους πω να πάνε Παγκράτι(Υμμιτού), Κωλονάκι και όπου αλλού έχει πολλές καφετέριες. Εγώ δεν ξέρω άλλα μέρη γιατί πίνω το καφεδάκι μου, σαν άνθρωπος και όχι σαν σαρδέλα. Παίρνω τα φιλαράκια μου και ανεβαίνουμε Υμμιτο και έχουμε και θέα. Και δεν μου πρίζουν τα @@ τα παπάκια. Σινεμά δεν το συζητω... 9ευρώ?? Για 2 ώρες ταινία?... Θέατρο καλό θα ήταν να πήγαινε ο νεοέλλήνας αλλα το έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το θυμάται το θέατρο μόνο όταν απαντάει στους Τούρκους "Όταν εμείς είχαμε θέατρο και Ακρόπολη, εσείς ήσασταν..." Και γιαυτό μια ζωή αμορφωσιά και δήθεν κουλτούρα ο έλληνας... Ακόμα μπερδεύει το ΚΑζατζίδη και με τον Καζατζάκι... Ούτε καν ξέρει τι σημαίνει θέατρο...
3. Καλά θα κάνει... Αλλά ας είμαστε και ειλικρινείς. Κυριακάτικο καφεδάκι στο μπαλκόνι θέλει εφημερίδα... Καλή λύση είναι και το κομικ αλλά θα μαλώνετε με τον γιο μετα...
4. Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης
5. Τεράστιο θέμα, και χώρίς να το ξέρω οπότε δεν εκφέρω και άποψη...

Εγώ άλλο περιμένω να δω... Όλοι φωνάζουν και κάνουν βαβούρα για τη ακρίβεια.. Εγώ περιμένω να δω στα funky νησάκια τι θα γίνει...Μήπως κάνα διακοποδάνειο?? :tsoukalas: :tsoukalas:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Τρί Μάιος 04, 2010 6:46 pm

Παιδιά εγώ ένα έχω να πω πάντα την πληρώνει ο λαός.Την παρααρμέξανε αυτή την αγελάδα άντε να δούμε τι θα βγάλουν ακόμα.Να δούμε πότε θα ξυπνήσει επιτέλους.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες