Κάνω περιγραφεί του προβλήματος:
Έχω σε ΝΕΤΒΟΟΚ το Garmin Mobile PC με χάρτες Ανάβασης και Autodrive.
Κατέβασα pois από εδώ http://index.pois.gr/ και συγκεκριμένα τα pois που είναι en gpx.
Με το Poi Loader αφού πρώτα τα έβαλα σε ένα φάκελλο και εκει τα αποσυμπίεσα εκανα την διαδικασία μεταφοράς τους στο Mobile Pc.Επέλεξα τον φάκελλο απ'όπου θα τα πάρει έβαλα να το κάνει χειροκίνητα,έβαλα μέτρα για την ειδοποίηση και τέλος μου είπε οτι όλα καλά μπήκαν.
Επίσης έβαλα το αρχείο sox.exe στον φάκελλο που λέει Garmin που εκει μέσα εγκαταστάθηκε από μόνο του και το Poi Loader και είναι και το Map Source.Tο λογικό θα ήταν να το βάλω στον φάκελλο που λέει GarminMobile Pc αλλά όταν το βάζω εκεί και τρέχω το Poi Loader δεν βρίσκει το sox και μου βγάζει error την διαδικασία μεταφοράς.Άν επρεπε όντως να μπεί σε αυτόν τον φάκελλο τότε πως θα γίνει και το PoiLoader να μπεί εκεί αφού όταν το έκανα εγκατάσταση το PL πήγε μόνο του στον φάκελλο GARMIN?Αυτό νομίζω λέει η λογική.
Οπότε έχουμε sox και PL στον GARMIN και οταν προσθέτω pois πάνε κανονικά στο GMPC/WHERE TO/EXTRAS.Μπαίνω μέσα τα βλέπω ότι έχουν προστεθεί αλλά διαπιστώνω δύο προβληματάκια.Πρώτων όταν βλέπω μία κάμερα στον χάρτη και μου λέει από πάνω τον κωδικό της στο εικονίδιο είναι μαύρο και δεν έχει το προκαθορισμένο από τους δημιουργούς εικονίδιο(πχ για καντίνε-ένα σάντουιτς).Δεύτερον δοκιμάζοντας στον δρομο παίζουν και όταν βαράει alert επάνω ανάβει μια κόκκινη μπάρα που λέει τον κωδικό της καμερας και δίπλα alert δεν ακούω φωνη γυναικία όπως είναι από τον δημιουργώ των pois να λέει ''προσοχη...'' και ακούω μόνο έναν ήχο σαν ξεκούρδιστο καμπανάκι κατα την διάρκεια του alert.
Κοιτάζοντας στον φάκελλο που αποσυμπιέζετε το κάθε pois βλέπω ότι υπάρχει και το αρχείο ήχου αλλά και της εικονίτσας.
Μπορεί΄κάποιος να μου λύσει αυτό το πρόβλημα?