Ζήλεψα και εγώ , μετά απο τον Πάνο και τον Κώστα και είπα να κάνω μια αλλαγή στο cb. Ακολούθησα τις συμβουλές τους και επισκέφθηκα την KAPATECH . Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα, ενημερώθηκα οτι οι άνθρωποι ήταν ανοιχτοί και το απόγευμα { μιας και πρωί λόγω δουλειάς δεν...} πήγα πρώτα το αυτοκίνητο για ένα καλό πλύσιμο στον φίλο ΤΑKIS SPORTAGE { μην τρομάξουν και οι άνθρωποι με την λάσπη απο την Νεροτριβιά

} και πήγα. Είχα ήδη κάνει την επιλογή μου απο την ιστοσελίδα τους για το Μ 495 της Ιταλικής ΙΝΤΕΚ , ένα μηχάνημα 20 WATT { 4 για τις αρχές

} με αρκετές δυνατότητες.
Η εγκατάσταση, αρχίζοντας απο την κεραία κράτησε συνολικά δύο ώρες, και τελείωσε με επίδειξη και έλεγχο του μηχανήματος. Αψογοι στην δουλειά τους, απεκόμισα πολύ θετικές εντυπώσεις.
Μερικές διευκρινήσεις.
Η θέση που τοποθετήθηκε ήταν η μοναδική που με βόλευε. Το μηχάνημα συνδέθηκε στην παροχή που έχει στην δεξιά πλευρά του λεβιέ ταχυτήτων, και αποσυνδέεται πάρα πολύ εύκολα για λόγους ασφαλείας

Το μικρόφωνο τοποθετήθηκε στην θέση που υπάρχει στους τυχερούς ο διακόπτης ESP TCS

ούτως η άλλως άχρηστο το καπάκι......τα κουμπάκια που βλέπετε επάνω στο μικρόφωνο είναι για κλείδωμα και για να ανεβοκατεβαίνουν και απο εκεί οι συχνότητες
Το συνολικό κόστος για το μηχάνημα, την κεραία, την βάση της κεραίας, τις φύσες και τα εργατικά ανήλθε στα 260 ευρώ.
Υ.Γ ο πιγκουίνος στην τελευταία φωτό είναι τοποθετημένος απο ένα ανηψάκι μου και το έχω αφήσει για γούρι { γιατί είστε ικανοί να σχολιάζετε

}
Τα υπόλοιπα απο κοντά αύριο στον καφέ

- η θεση του μικροφωνου

- η μόνη θεση που με βόλευε

- η κεραιούλα μας

- Η βάση της κεραίας
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ