από noulis69 » Σάβ Απρ 24, 2010 6:45 pm
καλησπερα παιδες! με λενε βασιλη και αποκτησα το καλοκαιρι ενα ddis 06"απο γαλλια.νωρις νωρις μου εκανε τον χαρακτιριστικο ηλεκτρικο θορυβο"ρουλεμαν"μετα απο επισκεψη στον παπαβραμιδη "θεσσαλονικη"μου ειπε ο αρχιμαστορας,που ο θεος να τον κανει οτι ειναι το ρουλεμαν του κομπρεσορα και οτι αυτοι μπορουσαν να τον αντικαταστησουν με τρελο κοστος.πηγα λοιπον σε εξωτερικο συνεργειο και κατοπιν δικης μου εντολης μου το αλλαξανε αλλα παλι τα ιδια.αργοτερα εκεινο το βραδυ μου εκοψε τον εκσωτερικο ιμαντα και περασε λεει κομματι στου χρονισμου με αποτελεσμα να δουλεβει σαν τρακτερ.αλλαξα τα παντα απο ιμαντες και ρουλεμαν και ειμαι comple.βαλβιδα ανοιχτη δεν βρηκε ευτυχως.το θεμα ειναι οτι απο τοτε δεν εμπιστευομαι κανεναν,μου εχει αναψει το esp μονιμα και πρεπει να αλλαξω και καποια απο τισ προθερμανσεις αλλα δεν ξερω που.το forym το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερων και με χαρα θα μοιραζομουν τις εμπειριες που απεκτησα.επισης αν ξερετε καποιον καλο επαγγελματια στην θεσσαλονικη πειτε ρε παιδια γιατι εχω προβλημα,ευχαριστω προκαταβολικα.