από eaglenest » Κυρ Απρ 18, 2010 8:46 pm
Στεφανε παρτο με κλειστα ματια και δε θα το μετανιωσεις αρκει
1) να εχεις τη συναισθηση οτι δεν ειναι ουτε απλο ιχ ουτε προσφερεται για εντος δρομου "τρελιτσες"
2)να εχεις καταννοησει πληρως τις αναγκες σου και να σιγουρευτεις οτι το αυτοκινητο τις πληρει 100 τοις εκατο.
3)να εισαι οπαδος της σιγουρης και ασφαλους οδηγησης ειτε εντος ειτε εκτος δρομου.
εγω εχω το ngv 1,6 μοντ.2009 με 106 αλογα.γενικη καταναλωση βασει οργανου του αυτοκινητου 8,4 σε μεικτο κυκλο πολης,εθνικης και εκτος δρομου χωρις να μηδενισω το μετρητη για ενα μηνα.το αυτοκινητο με εχει μεταφερει ,χωρις να χασω εγω η αυτο τον ελεγχο ουτε μια φορα,σε οποιαδηποτε εκτος δρομου διαδρομη και αν το εβαλα( πυροσβεστικοι δρομοι μεσα στα δαση ,ανηφορικα βαθια νεροφαγωματα,σαθρο χωμα,μετρια λασπη,παχυ βοτσαλο,κροκαλες σε κοιτες ποταμων.
στη δε ασφαλτο παντα εντος οριων δικων μου αλλα και του κοκ,ποτε δε μου γλιστρησε εστω και ελαχιστα και ας φοραει τα μαμα λαστιχα(που παρεπιπτοντως τα θεωρω αρκετα καλα αντιθετα με τη γνωμη των περισσοτερων.)θα μεινεις εκπληκτος με το ποσο καλα κρατηματα διαθετει και ποσο καλα χειριζεται η αναρτηση του ακομη και δυσκολες στροφες ,δινοντας σου μια αρκετα υψηλη αισθηση ασφαλειας.
απο την αλλη αν εισαι τυπος που σου αρεσουν πιο extreme καταστασεις η ψιλογουσταρεις και το γκαζι ασχετα αν υπαρχει λογος η οχι,τοτε μπορεις αν το αντεχει η τσεπη σου να επιλεξεις μεταξυ και αλλων κινητηρων της σειρας οπως τον diesel 1,9 αν φυσικα μπορεις να δικαιολογησεις την κατοχη του.
τελος στις μερες μας που το κοστος κατοχης και λειτουργιας του αυτοκινητου εχει ανεβει κατακορυφα,η επιλογη του 1,6 αποτελει πλεον και εξυπνη επιλογη.εξ αλλου η "κυβικολατρεια" ειναι φαινομενο της εποχης και δεν προκειται να σου χαρισει τιποτα επιπλεον εκτος απο εξτρα κοστη που θα στο βγαζουν απο τη μυτη!!!(φιλος μου με ραγκλερ 3,τοσο το εχει σκυλομετανιωσει.εκει να δεις καταναλωση!)
φιλικα
ανθρωπο ψαχνω