τελικα επειδη δεν δουλευε το στροφομετρο επρεπε αναγκαστικα να βγει για να δω τι γινεται.λοιπον ελυσα τισ δυο δωδεκαρες που κρατανε το τιμονι απο κατω και ετσι κατεβηκε το τιμονι κανα πενταρι ποντους ωστε να μην εμποδιζει το καντραν να βγει εξω.η ντιζα βγηκε τραβηχτη οπως και το φανταζομουν.εβγαλα τρεις φυσες που πανε πισω στο καντραν και ετσι το πηρα στα χερια.και τωρα το στροφομετρο.πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ σε οποιον παει να αλλαξει λαμπες μονος του καλυτερα θα ηταν να βγαλει ολο το καντραν εξω και οχι να προσπαθησει να τις βαλει οπως τις εβαλα εγω χωρις να τις βλεπω.ισα ισα περναγε το χερι μου μεσα και ετσι τισ αλλαξα αλλα το κακο εγινε.κοπηκε η πλαστικη πλεξουδα που εισαι σαν μεμβρανη πισω απο το καντραν.ενα μικρο τσακισμα και κοπηκε μονο η γραμμη του στροφομετρου(ευτυχως).προσπαθησα να το κολησω με καλαι αλλα δεν πιανει με τιποτα πανω στο πλαστικο και ετσι παρεκαμψα τελειως αυτη την γραμμη και εβαλα καλωδιο απο τη μια μερια της φυσας που ξεκιναγε η πλαστικη γραμμη και κολησα κατευθειαν στο τελος της.ολα καλα το στροφομετρο δουλευει ρολοι.
λυνεις δυο βιδες που εχει στην πανω πανω μερια και που φαινονται.μετα βγαζεις το τασακι και εχει αλλες δυο.βγαζεις και το ραδιο και εχεις την κονσολα στο χερι.εγω εχω vitara στα αλλα σιγουρα αλλαζει αλλα και παλι ευκολο ειναι.
kaliakouda έγραψε:Χαρά στο κουράγιο σου!
Υπάρχει πάντως led σε ψείρα

αμαν θα με κανεις παλι να την βγαλω γιατι εβαλα παλι τις απλες τις ψειρες με την πρασινη καποτα οπως ηταν πριν.αν βρω παντως σιγουρα θα τις βαλω